Maksimum 50-60 lira verebilirim.
Kalitesiz bir sey olmasin en az 20 lira falan olsun.
Loreal, osis, goldwell vsvs
Kalitesiz bir sey olmasin en az 20 lira falan olsun.
Loreal, osis, goldwell vsvs
Bu wax alırken pek markaya bakma hepsi kimyasal en iyi wax kuaforde olur onlardan sipariş ver çünkü adam uğraşmak pek istemez rahat sekil verecek wax kullanır hata ben kuaforde bonhair kovası 5 lira olan kölenin sertliğini ve cabuk çıkması hic bir markada görmedim kopuk olarak sert istiyorsan akardin ama yumuşak var yok parlak istiyorsan schwarzkoft köpüğünü öneririm sac kremi olarak wella freeze cotrol kabarık olmasını engeliyor pateninde iyi kramleri ama elidor 7/24 onermem kıvır yapıyor ve yaglandırıyor sprey olarak morfose öneririm toni i guy ürünlerinde güzeldir biraz pahalıdır pahalı kaliteli istiyorsan toni& guy derim:)
Tony guy kaliteli degil ki. Avrupanin en kotu markasi. Gereksiz pahaliligi var yani.
berberim ısrarla goldwell tavsiye etti fiyatı da 35 lira. osis+ güzelmis eskiden 70 liraymıs hatta. loreal wella bence harika ama 80-100 lira bir şişesi. bana o 1 ay yeter
20 tl den aşağı olup kaliteli ürünler de var. Taft alman markası 20 den de fazladır fiyatı ama hikaye.
3 5 en fazla 10 tl ye her marka güzeldir.
egos hariç
Goldwell Inner Effect öneririm, şuradan bulabilirsin goldwellurunleri.com
L'oreal Elnett de Luxe sac spreyi cok iyi bence :)
Cevap
13Cevap
demişler ama osis hakkatten iyi benim fırça saçlarımı bile bir şekile sokabiliyor :)))
nerde satılıyor bu osis ?
2 mos kuaforune sordum da osis'in devri bitmis goldwell oneriyorlar
Osisin iyidir ben vodvil kullaniyorum bir waxa 80 90 tl verdigimde oldu su 10tl lik vodvil kadar güzelini bulamadim cok doğal duruyor saçta.
L'Oréal Kérastase serisi saç köpüğü ve spreyde en iyisi.
Varsa banada kabarmayı onleyen sampuan önerebılırmısınız
Ben uzun zamandır Osis+ kullanıyorum. Oldukça memnunum. Tavsiye ederim...
goldwell inner effect öneririm sitesinde bulabilirsiniz
En iyi wax axe
En iyi saç spreyi morfoz
en iyi saç köpüğüde taft
En iyisini arastrmadim ama schwarskop un spreyni kullanyrm zamn zamn gayet memnunum
Olsn tatlim senimi kircam
bugün aldıgım osis flexwax az önce geldi siparisim. denemedim ama 33 tl para verdim kücücük kutuya :D bakalım hakkını verecek mi :D
hamınaa hepsi şekil marka kullanıyor :D limon suyu kullanıyorum ben
Ben taft kullanıyorum
Evet sac kopugu ve spreyi icin taft guzel. Ama bana iyi bir de wax lazim. Sac kopugu cok kepek yapiyor.
Syoss tavsi ederim .star couffeurlerin kullandig
osis mess up iyi bir wax.
saç spreyi morfose
osis+ iyi bnce
Osis iyi ama goldwell, loreal falan da cok iyi. Sebastian varmis. Cogu da 30-100 lira arasindaki urunler.
by vilain
by vilain
pril
...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar