Ben saçımı boyamak istiyorum. Hazır dışarı fazla çıkamıyorum, bende dedim biraz değişiklik yapayım. Saçım koyu kahverengi. Önce saçımı sarı tonlara açıp sonra sarı boya kullanmayı planlıyorum. Sonrada mor şampuan kullanarak, gerekirse birkaç hafta arayla yeniden boyayıp gümüş rengi yapmayı düşünüyorum. En iyi saç boya markası ne sizce?En iyi saç boya ve saç açıcı markası
Saçlarımızı boyamak biz kadınlara her zaman pozitif enerji vermiştir. Saçlarımızı farklı bir renk yaptığımızda, aynada yenilik görmenin heyecanını yaşıyoruz. Elbette saçlarımızın güzel ve sağlıklı görünmesi de çok önemli. Bu yüzden en kaliteli saç boyası markasını bulmamız gerekiyor :) İstediğimiz renk açık tonlarsa mutlaka açıcı kullanmamız gerekiyor, açıcı da tamamen kimyasal bir üründür ve saçları yıpratabilir. Bunun için açıcı markasına özellikle dikkat etmemiz gerekiyor.
En iyi saç boya markası dendiğinde aklıma ilk ve tek gelen marka Palette Deluxe oluyor. 40 zengin renk seçeneğiyle istediğiniz tonu kolay bir şekilde bulabilmenizi sağlıyor. İçeriğindeki değerli marula yağı saçlara bakım yapıyor, saçları nemlendiriyor. Uzun süre kalıcı olan, parlaklığını kaybetmeyen saç rengine kavuşturuyor :) Palette Deluxe serisinin Yoğun Renkler seçeneği de bulunuyor. Palette Deluxe Yoğun Renkler saç boyaları koyu renk saçlarda bile etkili sonuç sağlıyor. Beyazları %100 kapatıyor. Bize de keyfini çıkarmak kalıyor :)
En iyi saç açıcı markası nedir?
En iyi saç açıcı markası
En iyi saç açıcı markası elbette Palette Deluxe Yoğun Renk Açıcı :) Oldukça kaliteli ve içeriğindeki değerli marula yağı sayesinde açıcı sonrası saçlarda sertleşme meydana gelmiyor. Aksine saçlar yumuşacık oluyor. Saçları 7 tona kadar açabiliyor ve berrak bir sarı sonucu sağlıyor. Zaten açık renk saç kullanmak isteyenlerin korkulu rüyası turunculuklardır :) Palette Deluxe Yoğun Renk Açıcı sayesinde bu turunculuklarla karşılaşmıyor, berrak sarıların keyfini çıkarıyorsunuz :)
Gri tonlarına geçiş yapmak istiyorsanız açıcı sonrasında Palette Deluxe U71 Buzul Grisini kullanmanızı öneririm. Harika ve göz alıcı bir ton. Üstelik uzun süre kalıcı ve uzun süre parlaklık sağlıyor. Saçlarımız en iyisini hak ediyor :)
En etkili olanı, saçı en çok açanı ve en çok tercih edileni yapay saç açıcılar. Fakat bunlar kimyasal içeriği ile saça zarar verebiliyor, saç yapısını etkileyebiliyor. Bu yüzden doğal yöntemleri tercih etmen daha mantıklı. Bildiğim kadarıyla en etkili doğal saç açma yöntemi papatya..
Bir avuç kadar papatyayı kaynatıp bir fısfısın içerisine suyunu almalısın, ardından bunu fısfısla bütün saçına uygulayarak sonrasında güneşe çıkman gerekiyor güneşte saçların kurudukça daha çok açılacaktır rengi.
En İyi Cevaplar