Sevgilinizin giyim tarzına karışır mısınız?
#Meczup

Genel de bu konu bayanların muzdarip olduğu bir konu o yüzden çok hassas bir mevzu bir bayan giyim tarzını ve ne giyeceğini günler öncesinden planlar ve giyer defalarca aynanın karşısında büyük bir emek harcar ve yakışanı bulur giyer. Eğer siz bir bayana giyim tarzından dolayı olumsuz sözler söylerseniz onca emeği çöpe at demiş olursunuz. Erkeklere gelecek olursak erkekler genelde iyi giyinmeyi bilmezler bu erkeğin doğasın da vardır nerede tarzına uymayan yakışmayan bir ürün varsa hemen bulurlar ve onu giyerler sadece rahatlığına bakarlar. Bu hususda bayanlar erkeklere giyim tarzı konusun da yardımcı olmalı diye düşünüyorum.
Annemin bir lafı vardır oğlum hiç ama hiç bir zaman sevgili iken bir arkadaşına karışma hakkın yokdur der haklı da aramızda resmi olarak söz Nisan vs olmadan bir erkeğin flört döneminde yapması hatadır ben çok sonradan anlamış olmam hata ama karışmıyorum bundan sonra ama çok açık takılan bir bayanlada sevgili olamam ondan dolayı kafam rahattır genel de
-İstediğini söyleyebilir ama surat asıp aramızı açacak kadar soğukluk girmesine sebep olması ve zorla üstümden çıkarmaya çalışması vs. hiç hoşuma gitmez. Bu şekilde karışılmamalı.
-Ben, onun giyim tarzına karışmam ama gerçekten çok kötü görünüyorsa incitmeden fikrimi söylerim ve isterse yardım ederim.
*Gecen bol olsun.*
Karışsın sorun dğl zaten usturuplu giyiniyorum 😎bende karışırım 😄misal dar ve neon renkler giymesini istemem. erkek dediğin erkek gibi giyinecek , kız gibi giyinen erkeklerden hiç haz etmiyorum 😕😊
Sana karışamaz. Çünkü sen nerede ne giyeceğini bilen birisin 8)
Ama tabii sana çok yakışan, bir kıyafeti dışarıda giymeni istemeyebilir. Kıskançlıktan kudurur. :D
Bilemem onu bak😄
:D :D
Cevap
46Cevap
Yok tabiki karışmamalı öyle şeymi olur ne cahillik.. İsyediğini yapsın kadın sıkıntı yokk yooookkkk.. Kadın neyi nasıl canı isterse yapabilirr.. Türkiye bu konuda çoook geri kalmış bak dünya kadinlarina kimse kimseye karisiyormu kiskanclik diye birsey var mı ..😂 istediğini giyebilir bir amerikali evli kadin istediğiyle gezebilir ve istediğle yatabilir.. Bu neden Ülkemize gelince yanlış damgası vuruluyorki.. Neden Burada izin verilmiyor yadirganiyor çoooook garipp😂😂 Lan geri zekalilar siz dininizi Allahinizi unutmadan önce burası islam ülkesi olup müslümanların %99 olarak yaşadığı bir yerdi.. Gitsene ya gitseneeee git la giiiiiiit bu Ülke böyle Türk ülkesi burası bir gitseneeeeee
Şöyle ki eğer partnerin karismandan hoşlanıyorsa sadece sahiplendigini belli etmek için ufak tefek karisabilirsin ama bu takıntı ve kısıtlama seviyesine gelirse her iki tarafta bu durumdan yıpranmış olur. Onu böyle kabul ettin ve değiştiremezsin. Her şey tadında güzel.
Sevgili olmuş ya da evlenmişlerse bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Tabii sırf görsellik olarak hoşlanıp birbirini hiç ya da çok az tanıyıp bir birliktelik yaşamıyorlarsa. Çünkü hayata bakışları aynı ya da benzer ki bir ilişki içindeler. Ben şahsen açık ya da çok açık giy sana çok yakışıyor hayatım demem , diyemem. Bazen gitmek gerekir. Kazanacağımdan ya da kaybedeceğimden değil. Sırf gitmek için gideceğim.
yerine göre tabiki karışabilir, sonuçta bu ailenin huzurunu kaçıracak olaylara sebep olabilecek şeylere sebep olabilirki çoğunlukla sonuda ailenin dağılmasıyla sonuçlanır. kadında erkekte evli olduğunun bilinciyle hareket etmeli aşırıya kaçmadan durum ve ortamına göre sıkmadan hareket etmeli. eğer benim giyim tarzım eşimin huzurunu kaçırıyorsa giyim tarzıma daha fazla dikkat edip onunda huzurunun bozulmasına müsade etmezdim. eşimin mutluluğu benim ve yuvamızında mutluluğu demektir
Çiftler kendilerinin giyim tarzlarına karıştırmayacak şekilde giyinmeliler, açık olmak ya da inanmıyor olmak çıplaklık demek değildir, erkek içinde kadın içinde. Karşı tarafın onuruna dokunmayacak şekilde giyinilmeli, sonuçta bir bağlılık var, bir sadakat var sadece onun için giyinmeli ve süslenmeli.
NOT: SEKSİ OLMAK VE GÜZEL GÖRÜNMEK ÇOK FARKLI ŞEYLER.
Bknz. " ulan taş gibi hatun, taş gibi çocuk " yerine " gerçek bir hanımefendi ya da beyefendi "
Temiz ve düzgün giyinmek her insanın görevidir ama artık insanlar yatak odasında giyilecek tarzda dışarıda giyiniyor, yani eşinin dışarıdaki erkeklerden ya da kadınlardan bir farkı yok.
Benim karışmama gerek kalmadan o nasıl giyineceğini bilmeli ve öyle giyinmeli gösterişli açık giyinmesini gerektirecek hiçbirşey yok o gösterişsiz olursa dışarda açık giyinen kadınlar aklımı çelemez bir dışardaki hatunlara bak bide benim hatuna bak gibi şeyler düşünmem o yüzden bu vesileyle açık giyineyim gösterişli olayım diyorsa benle baştan olmamalıydı evlenmemeliydi.
Bu benim düşüncem başka çiftler nasıl düşünüyor bilmem benide alakadar etmez.
Ben düsünculerime göre hareket ederim erkeklerin doğasında kıskanmak vardır dekolte istemem düğün parti ortam haricinde, yoksa iliskiye gerekte yok
Dediğin gibi fikrini beyan edebilir fakat eşi çook abartmadığı sürece giyimine kuşamına karışması hoş değil. Karışmamalıdır.
Ben bu olayı anlamıyorum ya. Bir insanın hayatında önceden o yoktu ki o yaşa kadar kendi gelmiş sen kimsin ki karışıyorsun elbette abartılı durumlarda birşey söyleyebilir fakat abartılı durumlarda sadece.
Her ikisinin de birbirinin kıyafetine karışması hakkıdır. Ama abartmadan
Çok da karışmamalı, kimse kimsenin patronu değil. Kendini nasıl özgür hissediyorsan ya da seni mutlu eden, pozitif yapan giyimin nasılsa öyle giyinmelisin.
Başkasının hakkının başladığı yerde senin hakkın biter, karışamazsın
Beğenip beğenmediğimi mutlaka dile getiririm ama baskılayarak onun sınırlarını ihlal etmem. Karşı taraftan da bunu beklerim. Aksi halde soğurum ilişkiden.
Birbirini degistirmek yerine kendi istedigi tarzda birini bulsa bir problem cikmaz cunku cok rencide edici bir durum 👍🏻
Karışır tabikide. Adı üstünde cift sonuçta. Kimse kimseye karismazsa o zaman evlenmeye ne gerek var. Herkes babasının evinde kalsın demi ama
Hayır. O kendi için iyisini bilecektir zaten.
O da benim kendim için iyisini bildiğimi bilecektir zaten. Kısa net.
Bende karışmam bu yüzden karşımdaki de karışmamalı. Sanki ben nerde nasıl giyinmesini bilmiyormuşum gibi. En nefret ettiğim bir davranıştır
Giyim tarzı bana uymayan bir kadınla beraber olmam. Zaten başta beğeniyorsam, sonrasında da sorun çıkacağını sanmıyorum..
Bence karışmamalı severken o haliyle sevmedimi veya o giyim tarzıyla kabul etmedimi ne diye karışıyor ki sonucta anlamıyorum bunu
Erkekler kadınlara karışmamalı yalniz kadın da pavyon karısı gibi gezmemeli
Tesettürlü hanım alır, kafamı rahat ederim..
O bilir nasıl davranacağını 😌😌
#Vesselam
Kıskançlık dürtülerimi ateşlerse tabi karışırım. Ama olduğu zaman. Şimdi yok.
Nerde nasıl ne giyeneceğimi bilen birisiyim karışmasına gerek yok.
En nefret ettiğim şey de ne yaptığıma ve ne giydiğime karşılaması. Ayrılık sebebi bana kalırsa.
Sevgilisi olan bir insan ne yaptığını bilmeli bence.
Birbirimize karışabiliriz ama abartıp bunaltacak, kavga çıkartacak derecede değil..
Fikrini sunabilir, fakat ben bunu ölçer biçer tartarım. Karisma gibi bir durum söz konusu olmaz.
Hayır karışmasına gerek yok o yaşıma kadar nasıl giyindiysem ondan sonrada giyinirim yakışıp yakışmadığını sorablirim
Eğer eşimse bir nebze görüş bildirme hakkına sahiptir diye düşünüyorum.
Herkes kendi sınırını bilirse böyle bir şeye gerek kalmaz.
Karışmalı. Ben oramı buramı açarak geziyorsam ortada beni tabiki kıskanmalı.
karışılmasını gerektirecek şeyler yapılmaması en güzeli
Sınırlar olmalı tabii ki mesala esiminntayt gibi kot giymesini sevmem yani kız gibi giyinmemeli aynı şey oğullarım içind e gecerli
Karışmalı arkadaş
Erkek bana karışacak vurcak elini masaya çıkar lannn onu dicek 🤗
😏😏😏😏😏😋🤗
ben karışırım başkaları umrumda olmaz. benim eşim/sevgilim açık giyinemez.
Hayır. Ama İnsan Abartmamalı (Makyajda, Açık Giyinmede, Kapalı Giyinmede) herşeyin bir usulü vardır!
Karışmamalı eğer zaten sevgilisi isem beni olduğum gibi kabul etmiş olması lazım yani giyim tarzımı bile bile bana gelmiş
Hayır karışmamalı eğer çok aşırı açık giyerse biyerleri belli olursa karışmalı
Karışabilmeli fakat sıkmadan kendi tercihine bırakarak
Evleniyoruz sadece birbirimizin kölesi değil onu giyme bunu yapma ne o öyle
Ben gerizekalımıyım etrafı görmüyor muyum
Fikir beyan etme boyutunda olabilir ama kendini bilen zaten buna gerek bırakmaz
Karışabilir, abartmadan.
Bence karismamali belki bu karşıdaki kişiyi incitebilir
Görüşünü dile getirebilir. Ama zorlanmamalı. Ona bırakılmalı.
Kendini bilen bir kadın ise zaten kendisine yakışanı giyer özgürlüğüne müdahele edilsin istemez
Ben şık giyinmesi için gelimden geleni yapıyorum oda benimvar tarzımı çok beğeniyor tesettürlü olmama rağmen kısıtlama yapıyor ve haklı da.
Söylemem gereken yerde söylerim, karışırım buna mani olamaz.
Sevgilim istediği gibi giyinebilir. Bana da yanımda olamayacağı zamanlarda karışır sadece.
Kadınlar bazen açık giyinmeyi baya abartıyorlar karışılması gereken noktada karışırım
Hayır karısani hayatımdan silerim
Evet, giyim tarzına karışırım.
Ortamdan ortama giyilecek şey var giyilmeyecek şey var. Bunun da karşı tarafın uyarması gerekir.
Kesinlikle hayır 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Seven adam açık giyinmesine razı olmaz
Eger moderensek bence esler karismamali
Asla babam karışmıyor benim
Asla büyük bir ilkellik.
Tabiki hayır ne haddine
yani olabilir..
#melankolikduygular
Karismali ve ben karisirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar