Şahsen bazı şeylerin kendime özel olmasını isterim. Çok fazla abartıya kaçılırsa müdahale edebilirim tabii ki.

Şahsen bazı şeylerin kendime özel olmasını isterim. Çok fazla abartıya kaçılırsa müdahale edebilirim tabii ki.
Buna gerek kalmaz eşimin neyden rahatsız olacağını biliyorum, giyimime dikkat ediyorum. Yerine göre uygun giyiniyorum. Teşhiri sevmiyorum, dediğim gibi bazı şeyler özel kalmalı ortaya dökülmemeli...
Şimdi abi seninde söylediğin gibi bazı şeyler sevgiliye özel giyilebilir ama ben kadını tanıdığım ya da tanışırken ya da flört vs döneminde bu kadınin kendi imajı giyim tarzı kendine yakışırdiği şeyleri giyme noktasında ben buradayım tadında kıyafetleri varsa sevgili olduktan sonra onu bu konuda baskilamazdim. Çünkü bu sahtekarlık olurdu hani her şeyiyle kabul etmek var ya işte bu o na ters olurdu..
Kendimi biliyorum ve kendini bilen biriyle de birlikte olacağımı düşündüğüm için ortada müdahale etme gibi bir durum söz konusu olmaz. Olursa şayet karşılıklı sevgi fazlalılığından kaynaklı çok azıcık, mini minnacık kıskançlıklar olabilir onun da zaten tadından yenmez. 😊
Cevap
33Cevap
Her ne kadar seversem seveyim edemez bende ona etmem ben dekolte seviyorum ve giyerim elimde fizik varken üstünü örtmemi beklemesin arabistanda değiliz isterse aşık olayım bana sütyen taktıramaz
Kendine kaming jsjsjs
Çok fazla teşhir boyutunda bir açıklık olduğu zaman güzel bir şekilde söylenebilir. Bunun bir üstü mümkün değildir. Ben de özensiz ve uyumsuz olduğu zaman söylerim
Bence edebilir. o etmeyecekse kim edecek.
Yerine göre müdahale edilebilir.
müdahele etmemesi daha iyi olur, sürekli kıskançlık ilişkiye zarar verebilir
Abartıya kaçarsa müdahale edebilmeli ama iyice suyu çıkmamalı.
Bir arkadaşım var ve kız kapalı. Sevgili olduğu kişinin annesi çarşaflı. İleride onun da çarşaf giymesini istiyormuş. Mesela bu kadarı fazla. Çarşaf giyin diye bir ayet yok diye biliyorum.
Aynen 😃😃
Bana da bir tanesi ailesi kapalı diye "İleride evlenince kapanır mısın?" demişti. Benden sonra kapalı biriyle sevgili oldu. Demesine göre aldatmış kız. İçimden bir oh demiştim. 😂
Maalesef
Var aslında kapanin diyor eliniz ayağınız hiç birşeyi iz gozukmeyecek diye
@Yapraksarmasi00 Ayağınıza kadar kapanın diyor ama çarşaf giyin demiyor. Elbise, etek ve gömlek giysen de vücudun kapanır.
İkincisi de şu var : "Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve müminlerin hanımlarına söyle, dışarı çıkarken üstlerine cilbablarını alsınlar. Bu, onların tanınmasını ve bundan dolayı incitilmemelerini sağlar. Allah, Gafûrdur, Rahîmdir."(Ahzab, 33/59).
Dışarı çıkarken burada da çarşaf giyin demiyor. Pardösü veya uzun farklı bir şey de olabilir.
Giyime kuşama müdahale kadar saçma bir şey yok. Nasıl giyinmesi gerektiğini belirli bir yaşa gelmiş insanlara kalkıp öğretemezsiniz. Yapmaya çalışırsanız da mutlaka ters tepecektir. Yanında olduğunuzu hissettirip bugün çok güzelsin diyerek karşı tarafı mutlu etmek varken ondan kıyafetini değiştirmesini istemek gönül kırıcı.
Giyim tarzları nasıl olur bilmem ama bana göre kadının dışarıda haddinden fazla açık giyinmesine eşi müdahale etmeli. Çoğu afedersiniz ama evde hatta yatakta giyilecek kıyafeti dışarıda da giyiyor. Bazı erkekler müdahale eder bazılarının da nasıl genişlik ise hiç karışmaz.
Yani açık kısa giyinmem zaten. Dekolte göbek açık da falan da giymem sevmiyorum. Bu durumda bana karışılmaz herhalde. Bilmiyorum 😁 ben de karışmam ama ona yakışan renkler onu daha hoş gösteren giyim tarzı tavsiye verebilirim o da sorarsa bana. Ama nasıl istiyorsa giyinebilir.
Etmemeli bence. Herkes kendine neyi yakıştırıyorsa onu giymeli
Benim giydiklerim belli, o da nerede ne giyeceğini biliyor. O yüzden sıkıntı yok.
Gereği varsa edebilir tabi ama ben ailem hariç kim olursa olsun kimsenin benim giyimime karışmasını sevmem hoşuma gitmiyor zaten sevgiliyken müdahale etmesinin bir hakkı yok eş olsa neyse herkesin kendine ait özel bir hayatı var sevgili dai olsa herşeye karışmamalı herkesin kendine ait sonuçta bir hayatı var insan ne isterse ne giymek isterse kendine ne yakıştırırsa onu giyer ne beğeniyorsa istiyorsa alır ve giyer öyle sevgili dediğin herşeye karışıp müdahale etmemeli
Eğer bana zamanında müdahale etmezse, altı delik bir ayakkabı, yırtık bir pantalon ve koltuk altı sökülmüş bir kısa kollu ile karşılaşabilir. Ben ise ona müdahale etmem. Benden daha pasaklı değildir. 🤷♂️
Kesinlikle abartıya kaçmadıysa misal Çiçekli böcekli veya dar değilse karışmam ki bir erkek bu kadarını da yapmaz sanırım. kendi giyimime gelecek olursak bende abartılı sevmediğim ve giyinmediğim için sorun olmaz diye düşünüyorum.
Bazı kadınlar sorunlu olduğundan saçma saçma giyilebiliyorlar sosyal bilgileri zayıf özenti kişiler bunlar başlarında olup doğruya yönlendirmek gerek iyicene basitleşti çok açık giyinip gezenler hersey gelse başına hakediyorlardır birde öyle görünce vücut altlarını insanın merak edesi Bike gelmiyor herkes aynı gibi geliyor çekiciliği erkeğine olan kadın kadındır diğeri ise seyyar sapık tır herseyin yeri ve zamanı olduğu gibi ,,
Bence karışılmamalı her insan kendi özgür iradesine göre seçip giymeli.
Sadece mesela hani fazla açık ya da ımm tabir edemedim giymesini istemedigim şeyler olursa söylerim dikkat etsin diye o kadar.
Sonuçta insanız. Özgür irademiz var özel alanımız var.
Her şeye de karışılmaz hani karışıyorsan bir kere saygın yok demektir.
Birde bıktırıcı derecede olmamalı.
Hayırlı Cumâlar🍁🌹
Fikir alışverişi bu kadar meşru iken neden bu konu cinsiyet kavgası oluyor ve kadınlar hayır asla diyerek bir tartışma konusu yaratıyor, ilginç. Elbette müdahale edilebilir sınırları aşmayacak şekilde.
Aynen öyle, kadınların bunu büyük bir dava haline getirmesine kıl oluyorum djjdhsjsh
Ben mudahale ederim. Gerisi beni ilgilendirmez. O da rahatsiz oldugu zaman dile getirebilmeli. Domuz degiliz, genis hic degiliz, kiskanmak dogal o yuzden mudahale etmemizde normal.
Nerde ne giyeceğini biliyorsa sorun olmamalı. Kaba bir şekilde kisitlamak , izin vermemek değil güzel bir dille söylemem daha iyi
Aşırı abuk subuk açık gömleğinin sadece alttan iki düğmesini kapatacak şekilde giyerse kusura bakmasın müdahale ederim
Evett
Ben nerede ne giyineceğini bilen bir insanım, sevdiğim kişi de bilen bir insan olacağı için, ki öyle birisiyle olmam, o yüzden sorun yok.
eder tabii, açık giyindin filan gibi değil kastım, sana yakışacağını düşündüm sürprizleri. müdahale edilecekse, bu yönde olmalı.
Müdahale edilecek bir giyim tarzım yok. Karşımdaki de erkek sonuçta. Neyine müdahale edebilirim ki? Çok fazla dapdar giyinmiyordur herhalde.
Erkek ve crop? Aman aman. Kızda bile sevmiyorum.
Elimde fizik varken giyiyorum şimdi giymeyeceğimde 60 yaşında mı giyeceğim? Denk gelirse yabancı biriyle evlenmek isterim sırf bu kıyafet sorunu yüzünden
Müdahale etmesine izin verebilirim ama o da benim şartlarıma uyarsa.
Olabilir
Bence fazla müdahale olmamalı zaten kişi bilir ne giyip ne giymeyeceğini
evet kesinlikle edebilir kocam mini etek giymeme çok kızar
Giyimine edemez.. Ama nekadar açacağına müdehale eder.. Her şeyin bi uslubu var
Müdahale degil de usulunce tavsiye verebilir ancak yine de mudahale edilecek bir giyim tarzim oldugunu dusunmuyorum. Ben de mudahale etmem gereken biri ile baslamam cunku. Her sey en bastan bellidir.
Hayır etmemeli sevmek demek değiştirmek
Demek değildir olduğu gibi kabullenmektir
Halbuki sevdiği ve beğendiği profil ilk gördüğü
Profildir onu kısıtlamak demek
Ben seni beğendim herkes begenebilir
Hastalıklı düşüncelerdir ➰
Cirkin , dar , kadınsı, saçma şeyler giyiyorsa ben ederim 😎
Nerede nasıl giyinecegını bilirse etmem. Hee illa giymek isterse ( çok acık degılse ) ‘ sen giy yavrum bakıp rahatsız edenin dalağını asfalta dokerım ) derim.
Değişen bir durum. Eğer çok fazla karışılıyorsa ve abartılıyorsa zaten ilişki bitirilir. . Ama cidden çok açık giyiniyorsa da uyarılmalı. Yani biri çok az bir biçimde açık giyiniyorsa ama karşı cins abartıyorsa konu mühim.
Koskoca, aklı başında insanlarız, müdahele etmek, kısıtlamak, izin vermek nedir yahu?
Nerede ne giyeceğini bilmiyorsa o zaten sevgili değil, çocuktur.
Abartıya kaçılmadığı sürece müdahale hoş değil. Ama arada katmış kıskançlıklar güzel olabilir.
Abartı olduğu sürece müdahale edilebilir
2 düğmeden fazla açılamaz😏
Türkiye de abartiya kaçma şansımız yok ki🙃 müdahale etmezdim edilmesini de istemezdim
Etmemeli bence kişiler belli yaşa gelen aklı başında insanlar herkes ne yapması gerektiğini bilir
Abartıya kaçmadan ve normal bir şekilde müdahale edebilir. Düşüncelerini paylaşadabilir.
Seven kisiye bu mudahale olarak gotunmuyor merak etme seversen zaten onun istedigi gibi giyiniyorsun
müdahale değil de şunu giysen daha çok yakışır gibi öneride bulunabilir
Edilebilir aşırı rahatsız etmeyecek şekilde nazikçe
Müdahale edemez fikir beyanında bulunabilir
Etmemeli. Sevgilim fikir sorarsa yorum yaparım ama aksi halde bir şey söylemem.
Nerede ne giyeceğimi gayet iyi bilen biriyim. Gerek yok böyle şeylere.
Giyimime müdahale edebilir tabii ama bana giydirmediği şeyleri giyinmiş daha doğrusu soyunmuş kadınlara bakarken yakalarsam aşırı soğurum.
Kıskanmak ruhumuzda var karışır tabiki ama anlayışla
Bu konuda evet bazı şeyler net olmalı. Kadın aşırı seksi ve açık giyinmesi çevreden sürekli kadınımın izlenmesi beni aşırı rahatsız eder.
Benim müdahale etmeme gerek yok o giydiği kıyafeti kendisi bilmeli. Aynı şey benim içinde geçerli
Evet, edebilir: Müdahale ettiği kişinin değerlerini hiçe sayarcasına değil de
kendisinin bulunduğu ortamlar için orta yollu bir yaklaşımla değişiklik isteyebilir.
Moda katkısı yapabilir
erkek kadının güvenliğinden sorumlu ise elbette ki müdahele de eder sınır yasak da koyar
Edilmese daha iyi ama bazen gerekiyor
Bacaklarını kırarım 😊
Aşırı dekolte giyerse uyarırım…
Müdahale etmesini gerektirecek, onu rahatsız edecek bir tarzım yok. O yüzden aramızda en son sorun olacak konu bu bence.
Etmemeli edilmemesi gerekir sen de etme 🙄
İnanmadım ki
Ederse hoşuma gider ama abartı değil
Güzelleştirmek için evet
Evet edebilir erkeğine asla crop giydirmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?