İtalyan erkeklerinin giyim tarzlarını ve stillerini nasıl buluyorsunuz?
İtalyan erkekleri her zaman stilleri ile ilham kaynağı olmuştur. İtalyan erkek stili olarak moda dünyasında kendinden söz ettirmeyi başaran İtalyan erkeklerinin en büyük stil sırrı, kaliteye, tasarıma ve iyi görünmeye dair küçük yaşlarda bilgi edinmeleri. İtalyan erkekleri daha küçük yaşlardan itibaren kaliteye önem vererek ve kaliteyi takdir ederek büyütülür. Bizim Türk erkeklerinin giyim tarzını ve stilini beğeniyor musunuz?
İtalyan erkeklerinin giyim tarzlarını ve stillerini nasıl buluyorsunuz?
bence ülkeden ziyade kişilerle alakalı bu giyim tarzı.. zira ülkelerdeki modacılara bakarak o ülkenin insanının stilini kestirmek zor.. kimisi imkanı olsa da giyinemez, kimisi de imkanı olmasa da şık giyinir..
@GökhanPoseidon genetiği dahamı farklı oluyor akdeniz erkeklerinin, yoksa havasından suyundan mı? Dediğine benzer birsey duymustum TV de ondan soruyorum
@Novalding Kesinlikle öyle. Birde genel olarak esmer yağız oluyoruz daha kadının dilinden anlayıp ona göre davranıp giyimimize hareketlerimize dikkat Edip olgunluk seviyemiz yüksek olduğu için kadını taşımayı biliriz birde sıcak kanlı olduğumuz için Tüm bunlar bizi number one yapıyor
@GökhanPoseidon valla hacı 9 kuşak ana baba antalyalıyız, ben kumralım.. Yani tip, yakışıklık olarak Türkiye geneline göre 1 adım öndeyiz dersen anlarım, iyi giyinip sıcakkanlıyım, olgunum felan ama kadının dilinden anlama kısmı biraz olmamış gibi.. Ne olursak olalım kadın kadındır kardo, ben anlayamadım bugune kdr..
@Novalding ya işte sorun da bu herşeylerine evet diyeceksin alışverişe çıkaracaksın ya da çıkmalarına yardımcı olacaksın ilgi alaka göstereceksin şımartmayı bileceksin gezmesini eğlenmesini Sağlayacaksın sevgini aşkını göstereceksin ve her zaman afrodit olduğunu bilmesini sağlayıp ayaklarını yerden keseceksin ki rahat olacaksın
En İyi Cevaplar