Tc erkeklerini bir puanlayalım bakalım ortalama nerelerde😄
Giyim konusunda iyi
Giyim konusunda kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yakışanı giymediği sürece tarzın bir önemi yok.
Adamın boyu 1.60 ama üstünde mavi takım elbise ile geziyor... Kısa Parlament bile daha karizmatik gözüküyor o an gözümde.
Ben janti olmaktan yanayım çünkü biriyle muhatap olurken ya da bir mekana girerken sizden önce giyiminiz gösteriyor kendisini ben o şekilde bir ön yargıyla yaklaşmıyorum kimseye ama bana karşı o şekilde bakıldığını hissediyorum, yaşadığımız dünya malesef böyle bir dünya, ye kürküm ye misali o yüzden giyime dikkat etmek gerekiyor
Diğer erkeklerin giyim tarzı umrumda değil sevgilim ne giyer ona bakarım ben 🤷♀️
Teşekkür ederim 😊
Hatunum böyle olmalı 😘
En iyi görüş için teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
bazi kalipli erkekler boyle minos sacma sapan giyiniyorlar bazi boyle citi piti erkeklerde resmi giyinince cok sacma oluyor
Genelde kotu ve siradan bide karsisindaki kizi alimli ve guzel isterler bu egolari nerden geliyo anlmis degilim
Aslında çok basit giyiminiz. Bir kot bir tişört veya kazak işte. Ama daracık pantolon giyenleri kısa bilek açık giyenler vs ben beğenmiyorum.
iyisi de var kötüsü de
Biraz daha geleneksel olsalar daha şık olacaklar.
Bence kombinlerini çok iyi uyduruyorlar
Yani genel olarak bahsetmek doğru değil herkes güzel elbiseler alamıyor ama kısmi çoğunluk güzel giyiniyor
Kısmi çoğunluk ne lan dediğini duyar gibiyim 😂
Tabiki kardeşim karsinda boş adam yok biz tarihe gecmiyekde kim gecsin djjdj
Neyse kardesim sohbet efsaneydi sana iyi aksamlar diliyorum 😊
Rica ederim 👍
Idare eder
Yerlerdeler
Maalesef
Tumblr boy tarzını severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?