Bence çok yakışıyo bişeyleri eleştirmekten vazgeçin artık neyi eleştiriyosanız moda oldu diye giyiyosunuz öncedende pembe giyen erkek mi olur diyodunuz giydiniz küpe takanlara laf ettiniz şimdi herkes takıyo erkeklik kıyafetle aksesurla ölçülmez davranışla karakterle ölçülür
@The-WoLf hala tavrınıza devam ediyosunuz ben resimlerle ilgili konuşmuyorum giymek istiyosa giyer yakışan da var erkeklik kıyafetle ölçülmez size de eleştirmek düşmez günahsa günahı onadır şu kaba davranışlarınızdan eleştirilerinizden vazgeçin
@The-WoLf allah allah delircem artık sen öyle düşünüyosan giyme giyeni neden eleştiriyorsunuz ben gaza getirip herkese giyin demiyorum herkese de yakışmıyo zaten.
@The-WoLf cidden anlaşamıyoruz siz o giyenleri ifşalayıp buraya atıp kendinizce eleştirip hakaretler edince ne kazanıyorsunuz islam anlayış dinidir sevmesende yargılama böyle konuşarak anca siz günah işliyosunuz ayrıca gurbetçi25 arkadaşımız bana kaba saba konuşurken kimse hiç bişey demiyo adamlık erkeklik kadına kıza çevrenize davranışınızla olur kusura bakmayın insanı çileden çıkarıyorsunuz
Yok insanı çileden çıkarıyorsunuz demesek ben size yanlış bişiy konuşmadım. Bu bana yakışmaz zaten ayrıca kimse bir bayana kaba konuşmamalı bu Türklüğün geleneğindeki Yok sıkma canını
@selenaycal ben sana nerde kaba sapa konuştum ki? Yani haklısın tabi herkes istediğini giyer ama herkeate istediğini düşünür. Ben böyle tayt giyen sakallıları gördümmüydü sinir krizi geçiriyorum hiçççççç ama hiççç yakıştıramıyorum. Biliyorum çünkü erkek gibi olmadıklarını. Nebliyim yani gay bunlar benim gözümde cünkü tayt gibi pantolon giyinip heralde diğer erkeklere bacaklarını göstermek istiyorlar.
@Gurbetçi25 ünlemli münlemli konuşmak benim için bir kabalıktır ben giyen kişinin ne düşünüp giydiğini bilemem gay mı erkek mi bunu da sen bilemezsin gidin bir islamın özelliklerine gerekliliklerine bir bakın anlayış ve kolaylık var mı kişinin yaptığı kişiyi etkiler başka birinin haklarına kast etmedikçe bunları paylaşıp eleştirince elimize bişey geçmez ama kötü konuştukça siz günaha giriyorsunuz yapmayın..
Ben islamı hiç sokmuyorum bu konuya. Din buna karışmaz dinde erkege dar giyme falan demiyor. Ben genel olarak bakıyorum. Elimde değil bu tiplere gıcık kapmak ama gıcık kapıyorum bacak göt meydanda o ne öyle... Bazıları normal karşılıyor bu durumu ama ne iyki insanların çoğu bu konuda benimle aynı fikirde. Ben senin fikrinede saygı duyuyorum sendw o yakıştıranlardansın yapacak birşey yok.
erkeklere hiç ama hiç yakışmıyor çok itici oluyor. gidin bol pantolon giyinde demiyorum ama bu tayt gibi üstünüze göre şeyler giyin iki beden küçük değil
Kardeş lütfen erkek deme bizde erkeğiz bu nonoşlar bildiğin soytarı. Böyle erkek mi olur bildiğin iğrençlik. Bunlar kadınına bile sahip çıkabilecek tipler değil
Biz bir kavrulmakta kalsak vallahi yeniden yeryüzüne Allah bizi hakim kılacak. Sokakları meydanları marjinal köpeklere bırakmayacağız 12 eylülde bırakmadığımız gibi gerekirse ağabeylerim gibi dar ağacına gidecem ama bu vatani üç beş çakala bırakmayacaz
Amin kardeşim. Allah iyilerle beraber o varsa gam yok. Sosyal medyayı bile bu çakallara bırakmamak lazım. Oğuz Kağan soyundan gelen Osmanlı yeniden kurulacak ve bu yüzden kafirin etekleri tutuştu ülkemizi karıştırmak için her türlü tuzak kuruluyor şu anda kimse farkında değil millet uyuyor dünya sevdasında kadını kızı sevgili uçkur peşinde. Türk islam coğrafyası kana bulanmış vaziyette kimin umurunda taki aynı acıları bizde 2019 da yaşayacaz o zaman anlayacaklar
En İyi Cevaplar