Moda & Stil İtalyan erkek giyim tarzı hakkında ne düşünüyorsun? kıvırcıkveevli Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor müstakbel eşim beğenmiyor daha çok kot tişört ya da kot gömlek olmamı istiyor ama ben bunu çok beğeniyorum :D sizin düşünceleriniz nedir acaba Güncellemeler+1 yıl süper soru :D İtalyan erkek giyim tarzı hakkında ne düşünüyorsun? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. normal bence 0 0 Yorumla
dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çok hoş duruyor, fotoğraf da iyi olmuş yani cidden Danilo da çok tarz çok şık giyiniyor👌🏻 0 1 Yorumla kıvırcıkveevli +1 yıl teşekkürler :) Yorumla
MssÇÎLEKLÎŚUT Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Fena değil ama ben kot ceket deri çeket tarzı seviyorum 0 1 Yorumla kıvırcıkveevli +1 yıl doğrudur :) Yorumla
ummiiss Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl sıkıcı geliyor bana ya fazla kasıntı 0 1 Yorumla kıvırcıkveevli +1 yıl rahatlık meselesi Yorumla
Gülxxx Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Nasil italyan tarzi takim elbisemi 0 1 Yorumla kıvırcıkveevli +1 yıl gibi.. mesela her gün ütülü kumaş pantolon klasik ayakkabı üzerine polo tişört ya da gömlek ve keten gömlek ceket şeklinde Yorumla
Çilekhatun Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Bu sıcakta bunlar giyilmez ki 0 2 Yorumla kıvırcıkveevli +1 yıl yok be o kadar değil de :D gömlek kumaş pantolon ya da polo yaka t-shirt Yorumla Çilekhatun +1 yıl Yine de giyilmez ben sıcak sevmem giyeni de görünce yer basar bana Yorumla
foreverthatgirl Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Çok tatlı giyiniyor bence Danilo ya. 0 1 Yorumla kıvırcıkveevli +1 yıl evet Yorumla
ıamnotgood Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çok özeniliyor 0 1 Yorumla kıvırcıkveevli +1 yıl doğrudur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
normal bence
Çok hoş duruyor, fotoğraf da iyi olmuş yani cidden Danilo da çok tarz çok şık giyiniyor👌🏻
teşekkürler :)
Fena değil ama ben kot ceket deri çeket tarzı seviyorum
doğrudur :)
sıkıcı geliyor bana ya fazla kasıntı
rahatlık meselesi
Nasil italyan tarzi takim elbisemi
gibi.. mesela her gün ütülü kumaş pantolon klasik ayakkabı üzerine polo tişört ya da gömlek ve keten gömlek ceket şeklinde
Bu sıcakta bunlar giyilmez ki
yok be o kadar değil de :D gömlek kumaş pantolon ya da polo yaka t-shirt
Yine de giyilmez ben sıcak sevmem giyeni de görünce yer basar bana
Çok tatlı giyiniyor bence Danilo ya.
evet
Çok özeniliyor
doğrudur
Çok kasıntı