arkadaşlar geçen sormuştum ama bu sefer resim eklemeye karar verdim boyum 157 kilom 68 göbeği açık giymek istiyorum evde denedim böyle oldu sizce giysem nasıl durur
Oncelikle bir hedef koy. İnternetteki testlere bakabilirsin. 52 55 sana ideal olur. Günde 1 saat yürüyüş yap. Youtube evde egzersiz de günde 1 saatini egzersize ayır. Spor salonuna da gidebilirsin ama ben makul ucretsiz diye dedim. Her sabah 1 bardak su içerek güne başla. Yumurta haşla, yağsız sütle kahvaltılık gevrek, yulaf tuket. Kesinlikle ekmek hamur işi kızartma yeme. Gün icinde meyve yesillik tuket. Kendini aç bırakma. Aç hissettiğin anda gıda tuket ki sekerin dusup tatlıya sarılma. Aksam haslama sebze et tuket. Sebze yemegi varsa ya da ev corbası onları tuket sadece. Porsiyonları kucult. Aksam bir tabak yogurt ye. Bu cilde de iyi geliyor. Ağırlık alırsan kollarının incelmesini de saglarsin.
Evvela çok kilolu değilsindir. Göbeği açık giymek istiyorsan, diyebilirim ki, eğer vücudun resimdekiyse ister göbek altı crop, ister göbek deliği görünen üst giye bilirsin. Aslında göbek deliğin çok çekici sayılabilir. Böyle kısa kesim bluzu tercih etmen güzel olacaktır
En İyi Cevaplar