Spor ayakkabının rahatlığındandır.
Tabii ki marjinalliktendir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

siz bu soruyla bu kafayı birbirinden ayırt edemiyecek kadar kötüyseniz gidin köprüden atlayın 2-3 saat eylenicek ayakların acıyarak mı düğünün geçmesini istersen yoksa özgürce oynamak eğlenmekmi istersinn bunu idrak ettiremiyorsunuz topuklu ayakkabı giysende kimse görmez zaten gelinin yüzüne bakarlar gelinliğinin modeline bakılır bariz belli klişe şeyler bunlar topuklu ayakkabı Seksi dir fakat etek tayt kotun altında ya da deri pantolonun altındaysa yoksa öyle bir numarası yok ve tabi uzun bacaklı hatunlara efsaney yakışıyor
Rahatlık ve saçmalık.
Marjinallik ya kimse bir düğün bir nikah suresince topuklu giyemicek kadar mal olamaz ayrica topuklu değil gelin babetide gidebilir yuruyemiyorsa ama converse giymek marjinallik :D
Halay da daha iyi performans sergilemek içindir.
Cevap
61Cevap
kiminin tarzıdır zaten topuklu giyse yadırgarsın buna da topuklu hiç olmamış dersin kimine de eğreti durur özenti kaçar gelinlikte spor ayakkabı.
Simdi cogu gelin Topuklu ayakkabiyerine spor ayakkabi terrcih ediyor bence bu marjinallikten degil tamamen rahatliktan
Yani böylesine özel bir günde kimsenin sırf rahat olduğu için gelinlik altına spor ayakkabı giyeceğini düşünmüyorum. Sonuç olarak gelinlik her gün giyilen bir şey değil, tamamen marjinallikdir. Çok da karşı değilim aslında bu tür şeylere.
Sen 4 5 saat topukluyla ayakta kal oyna o zaman karar ver
@cehennemdekibiralar Arkadaşım her gün gelinlik giymiyorsun, Tamam topuklu ayakkabı üzerinde 4 5 saat geçirmenin kolay olduğunu savunmuyorum ancak evlilikte insan hayatının en özel anlarindan bir tanesi, hayatın boyunca bir kez bu özel an için buna katlansan ne olacak yani ayağın kopup ölecek misin.
Peki
Rahatlarını düşündükleri için giyiyorlar, topuklularla oynamak ve tüm gün yürümek çok zor.
Ben topuklu giyemiyorum spor ayakkabı giymeyi düşünüyorum
Beyaz olabilir süslü olanları var güzel ve gayet şık bence
Gelinlik altına özel spor ayakkkabı yapılıyor gayet tabi rahatlıktan
Hem marjinal hem rahat. Ben de olsam beyaz bir spor ayakkabı giyebilirim.
Benim tanıdığım bütün gelinler kocalarından uzun olmamak için spor ayakkabı tercih ettiler :) Hatta çok gülmüştüm sonra dedim ki boşuna kınamamak lazım, benim gibi topuklu sevdalısı uzun biri ya 1.75 bir adama aşık olursa :))))))
uyumlu spor ayakkabı giyilsin bari converse hiç rahat değil
ben acikcasi begenmiyorum ömrümde birkez gelinlik giynilcek rahatligima bakmam Zarif olmak icin topuklarla takilirim ha cokmu rahatsizlik Verdi babeti tercih ederim
Gecen ay kardesimin nisaninda nisanlisi topuklu giydi ayakkabida vurmus kizin 1 hafta ayaklari uyustu doktor fitik baslangici var dedi o yuzden zaten gorunmuyo birakin rahat ayakkabi giyin bence
Yani rahatlık olabilir ama bazı kızlar için de evleneceği insanın boyu kendisine yakındır fotoğraflarda uzun çıkmaz istemez topuklu ayakkabıdan fedakarlık ederler.
Valla boyum 1,70 şu yaşıma kadar bir en yakınımın düğünü hariç asla topuklu giyemem. Kaldıki kendi düğünümde asla giyemem. İşkence... Ben Adidaslarımı giyerim olur biter
Çoğunluk rahatlıktan dolayı tercih ederken, ufak bir kitlede marjinallikten dolayı tercih ediyordur.
O şo şekil geyinir bu ötağ şekil geyinir. Herkesin hayatına hiçkimse karışamaz. Lakin öyle de değildiR😂😂
Cnşöncvöxadşhaıtdof bjşafjlxlksgwksggwşhaşhgl
Rahatlik olabilir de simdi çoğu kisi yaptigi icin pek bir marjinalligi kalmadı
Benim kardesim topuklu giyemedigi icin düz taban ayakkabi giymisti bence rahatliktan hem daha mantikli
Bizim öyle bir şansımız yok ama siz hanımlar giyin diyecem de siz normal hayatta bile kendinize eziyet etmeyi seviyosunuz.
Marjinal ise gelinlik giymesin! Kot tişört evlensin mk. Hatta niye evleniyor lan? Madem marhinal, evlenmesin.
Bir çok gelin fotoğraf çekimi sonrasında salona gelince altına spor ayakkabı giyer zaten. Rahatça oynayıp ayakları şişirmemek bence de mantıklı :)
Madem o kadar rahatsız oluyor topuklu ayakkabıyla beyaz şık bir babet giyer. Bana spor ayakkabi çok saçma geliyor
Yakınlarımın kokteyl ve düğünlerinde çok gördümdüpüm bir durum.. Gelinde gördüm damat değil rahat oluyor sanırım.
Olması gerekendir , ona öyle tüm gün topuklu ayakkabı yüzünden acı çekmek en mutlu gününde rahat olmasın
walla canim bence rahatligi onemli gelinler icin spor hafif platformlu ayakkabilar var ayagin burkulmasi an meselesi o topuklu ayakkabilarla illa spor olmasi da gerekmez dolgu topukda cok rahat emin olabilirsin rahat oynarsn felan :)
Şimdiki aklım olsa kesinlikle spor ayakkabı giyerdim mahvoldum düğünde bir karis topuklu ile
Rahatlıktan dır yoksa özel bir günde spor ayakkabı neden giyilsin
O gelinliğe benzin döker yakarim Beyaz eşofman giysin daha rahat o mantığa göre 🤔
Rahatlık hele birde dış çekim varsa onnumara geçiyor
bende rajatlıktır
illa topuklu giyecek degil ya herkes
Bence rahatlığıdır. Şahsen bende öyle yapmayı düşünüyorum :)
3-5 saat topuklu tepesinde durmanın ne demek olduğunu erkekler anlayamaz:d
Çok saçma bence sadece bir kere özel gününde giyeceğin gelinliğin altına spor ayakkabı mı olur...:)
20 sene once giyenleri hatirliyorum.
Marjinalligi mi kalmis.
O kadar topukluyla halay çekemem ki ben kesin düşerim 😆
Zaten boyum kısa ne diye spor giyeyim ki 😂 1 gün topukluyla dolansan ölür müsün 😂
Rahat olmak için spor ayakkabı giymek de aykırı sayılabilecek bişey, why not both yani
Artık bir farklılığı kalmadı bu işin..
Gayet sıradanlaştı..
Hatta BAYATLADI diyebiliriz..
Gelinayakkabisi ayagi hem acitiyo hemde sıkıyo diye duydum
tüm düğün topuklunun tepesinde zıplayacak değiliz heralde
Kim bu kıroluğu yapar ki? Kumaş pantolon altına spor giyenlere gözüm alıştı ama bu kadarına değil.
Rahatlık bu kafada bir hatun kişi ideal hatun dur bence
Bence yüksek tabanlar çok yakışıyo ama tabi kır düğünü falansa
Tamamen marjinallik ama giyeni hiç görmedim daha dogrusu hiç düğün görmedim sevmem düğünleri
En. mantiklisi butun gece tapuklu ayakkabi. ile iskence cekmekten iyidir
Marjınallıktır benım ıcın ama çoğu kısı rahatlık dıyor
Bence rahatlık ama bazıları eşlerinin boyu kısa diye giyebilir :))
Sonra gelini ara dur salonda cocuklarin arasinda. Hangisi gelin acaba. ( kendi adima)
Bence hiç şık değil ve absürt görünüyor. 3 Saatlik bir eğlence zaten orada da rahat etmeyiver canım.
Rahatliktandir ama tasvip edip beğendiğim bir durum değil hoş görünmüyor..
Spor ayakkabi giyecek kadar katlanamiyorsa topuklulara gelinlikte giymesin
Rahat olmak için giyerim topukluya ihtiyaç olmayınca 😅
rahat olduğundan olmalı...
Converse rahat mı yani?
Herşey yerinde güzel.
dugunden yillar sonra bile dedikodusu yapilacak sekilde millete malzeme vermektir.
eşim de öyle yapmıştı
gayet mantıklı bir hareket
düğünümüzde az yorularak eğlendi
Rahatlıkdır
#emreOO
gelinlikte masrafinada sokmasin o zaman sdodsf
Rahatlıktan dolayı tercih ediliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar