Valla beyaz renk pek tercihim değildir ayakkabıda ama bana göre spor ayakkabının üstüne neredeyse dizine kadar gelen bir beyaz çorap giyersen saçma olur, ha birde kundura ayakkabının üstüne giyersen işte. :D :D Bence beyaz çorap giyeceksen eğer diğer renkte çoraplar gibi bileğinin üstüne kesinlikle çıkmaması lazım ''Kışın zaten kısa paça falan giyemeyeceğin için uzun giyebilirsin, malum soğuğa dayılık olmaz. '', resimde ki pek tarz gözükmüyor bence. :)
Beyaz çorap giyenlere kro de bildiğin yakın zamana kadar bilmiyordum. Ama beyaz çorap giyenlere atlet giyenlere kro diyen zihniyetin modernlik anlayışını severim. Beni bu sitede bir soruda ilk kez küfür ettiren bir anlayış bu. canım beyinsiz insan bir insanın beyaz çorap atlet giymesiyle kro olmasının ilgisini nasıl açıklayabilirsin bana bir anlat da bileyim?
Gardaş bir şu adamın tipine bak bide türk erkeklerine herif sarışın tüy yok olsa da sarı :D E beyaz çorap giyincede adama yakışıo bide herifin boyu 190 :D Biziikiler 165 170 orman kaçkını gibi bacaklara beyaz çorap giyince olmuyo
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Siyah pantolonun altına giyerlerse tabi kıro gözükürler, Türk erkeklerinin cogu zevksiz. Modadan anlamalarına da gerek yok aslında. Tek bildikleri şey var onu da bilmeyen yok. Adam beyaz sortun altına giymis beyaz corabı gayette olmus, hem ayakkabıları da beyaz bütünlük olusmus
Türk erkeklerinin cogu sana kurban olmuyo zaten zevksiz olan sizsiniz tek bildiginiz sosyal medyada aksama kadar zaman oldurmek baska bir bildiginiz sosyal aktivite yok 😂😂
Sosyal aktivitem yok mu ahaha hayatımı bilsen utanırdın. Türk erkeklerinin ya da herhangi bir erkegin bana kurban olmasına gerek yok aman kalsın. Tek bir kişi var benim için, o da seve seve olur zaten hadi uza şimdi
Türk erkeklerininde sana ihtiyacı yok zaten abaza kesimi haric hayatınıda bilmek istemem zaten ayrıca bize yol verene biz otoban hediye ediyoruz gözüm 😂
Hayatımı istesen de bilemezsin zaten vizyonsuz çakma ingiliz askeri dksjsksj. Yazanların en abazasının tipi bile senden iyidir emin ol 😂 Kekolugun zirve yapmıs be kamyoncu. Yazdıgın iyi oldu eger bir gün intihar etmek istersem egona çıkıp IQ seviyene düşmem yeterli
Belli oluyor kamyoncular senden daha vizyonludur bu 1 Ben ingiliz askeri değil türk askeriyim bunu hangi anlamda mizah yaptiysan artık IQ seviyeni belirliyor zaten 2 Hayatını bilmem istemem basit seylere merakım yoktur 3 Tip muhabbeti yaptigına göre sosyal oldugun ortam gördügün belli oluyor ayrıca tanımadıgın birine tipsiz dedigine göre doğaüstü yeteneklerin var herhalde onun icin burda harcanıyosun kızım 4😅
Ya oglum alık mısın sen dksjslsks. Senin kullanıcı ismin modern warfare serisinin ana karakterlerinden birisi ve call of duty 4’te oynayan kahramanın adı o adam da ingiliz askeri. İstersen bunu heceleyerek de anlatabilirim. Vizyonun anlamını bilmene sevindim bu yaşta bu zeka hayran bıraktırır😂 Tanımadığım birine tipsiz ya da tipi iyi demem için onu bire bir görmem gerekmiyor, fotografın her seyi anlatıyor. Sen tanımadıgın birinin hayatına nasıl basit diyebiliyorsun peki zeka küpü slkslsks
Vay be helal kız bu kadar güzel laf nasıl düşünüp sokabiliyorsun çok güzel bir yetenek 👏🏼👏🏼😄 Görüşünle aynı fikirde değilim fakat şu tartışma şekline hayran kaldım senle tartışma yapan yandı çok renkli sözler kullanıyorsun bravo resmen tartışma sanatı güzel sözler haklı adamı haksız bile çıkarırsın bu laflarla 😄
@Zahraafrat hahaha cok tesekkür ederim😄 Ağzım iyi laf yapar😅 Tartısma konusunda bıkan değil her zaman bıktıran taraf olmusumdur, yanlış kişiye çattı arkadaş ben de cevabını verdim😂
aynı bende öyleyimdir hatta bende sana çatacaktım da vazgeçtim beni bile aşmışın kız sen bu nasıl yetenek böyle nasıl böyle laf sokuyorsun 40 gün düşünsem aklıma gelmez resmen ayakta alkışlıyorum👏🏼😄 sen kesin avukat olmalısın 😄😄
Ben saçma buluyorum bu tarz karşılaştırmaları. Bence herkes istediğini giyebilmeli. Lafım sana değil, yanlış anlama.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Renk uyumu önemli bence. Ben beyaz çorap giyerim. Spor kısa beyaz çorap uyumlu bir spor ayakkabıyla bence güzel gider. Hatta bunu bir kadının ayağında görürsem o ayağın seksi olduğunu düşünmeye başlıyorum nedense :D
En İyi Cevaplar