Saç düzleştirici almak istiyorum iyi bir marka önerir misiniz? Saçlarım çok ince dökülüyor bazen ve hassas çok çabuk yağlanıyor. Bu gibi özellikleri var en iyi düzleştirici hangisidir? Remington nasıl onu duyan var mı? En iyi saç düzleştirici hangisi? En iyi saç düzleştirici tavsiyelerinizin linkini de atarsanız sevinirim:) Saç düzleştirici en iyisi marka sizce?en iyi saç düzleştirici
En iyi saç düzleştirici hangisidir, fiyatı önemli değil?
Dyson Corrale hayalleri gerçekleştiren bir düzleştirici :) Kablolu ve kablosuz kullanım imkanı sunmasıyla işimizi oldukça kolay hale getiriyor. Üstelik 10 dakika hareketsizlikten sonra kendini kapatıyor ve acaba düzleştiricimi kapatmış mıydım endişesine son veriyor. Akıllı ısı kontrolü sayesinde plakalar üzerindeki ısı sürekli ölçülüyor ve ısı aşımı önleniyor. Manganez bakır alaşımı esnek plakalar sayesinde saçlar bir arada tutuluyor ve her saç teline aynı ısı uygulanıyor. Mükemmel düzlük böyle sağlanıyor :) Saç düzleştirici en iyisi hangisi diyorsanız kesinlikle cevabım Corrale!
2. Dyson Airwrap™ Saç Şekillendirici - 3799 TL
Saç düzleştirici en iyi markalar arasında Dyson da yer alıyor. Bir kere bu şahane ürüne sadece düzleştirici diyemeyiz. Hem düzleştiriyor hem hacim veriyor hem bukle oluşturuyor. Yani kısacası saç için yapılabilecek her şeyi yapıyor. Hava akımı özelliği olduğu için asla elektriklendirmiyor saçları. En iyi düzleştirici olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bunları yaparken aşırı ısı kullanmıyor. Bu nedenle saçları kırmıyor ve matlaştırmıyor. En iyi saç düzleştirici hangisi diyenlere hep bu modeli öneriyorum. :)
En iyi düzleştirici hangisi sorusuna cevap olabilecek, kaliteli bir marka daha! Keratin ve badem yağı içerdiği için saçları sağlıklı kılıyor. Kolay kolay kırmıyor ve parlaklık veriyor yani. Seramik plakası olduğu için elektriklendirmiyor. Ayrıca nem oranını ölçerek ona göre ısısını ayarlıyor ve böylelikle zararı en aza indirgiyor. Saç düzleştirici en iyi marka listesine gönül rahatlığıyla girer.
Bir kere bu modelin sensör özelliği var. Fazla ısınınca hemen alarm veriyor ve ısısını düzleştiriyor. Ayrıca nem dengesini korumak için tasarlanmış. Kuzenim kullanıyor memnun açıkçası. Elektriklenmeyi de önlüyor. Böylelikle düzleştirse dahi elektriklenmediği için kuaförden çıkmış gibi duruyor saçlar. Ama sana tavsiyem çok basınç uygulama. Yoksa saçları kırabiliyor. Saç düzleştirici en iyisi diyemem ama iyiler arasına girer valla.
Kullananların memnun kaldığı en iyi saç düzleştiriciler arasında Philips'in ProCare Keratin saç düzleştiricisi de yer alıyor. Keratin katkılı seramik tabakalarıyla hem saçlara bakım yapıyor hem de elektriklenmelerin önüne geçiyor.
15 sıcaklık ayarı, aktif iyon teknolojisi ve pürüzsüz düzleştirme performansı sayesinde kullanıcılar tarafından en iyi düzleştirici olarak anılır. Seramik değişken plakaları sayesinde saçlar pürüzsüz düzlüğe kavuşur ve elektriklenmelerin önüne geçilir.
Xiaomi kablosuz düzleştiricisi de oldukça kullanışlı. Zaten kablosuz olması başlı başına olay :) Şarj edilebiliyor ve 200 derece sıcaklığa kadar çıkabiliyor. Hızlıca ısınır ve koruyucu tabakası sayesinde negatif iyonlar düzleştirme esnasında uzak tutulur.
En iyi düzleştirici hangisi diye merak edenler bu seçeneği de mutlaka değerlendirmeli diye düşünüyorum. Sabit sıcaklık teknolojisi sayesinde nemli saçlar üzerinde de kullanılabiliyor. Elektriklenmeyi önlüyor ve düzleştirme esnasında saçların üzerine yayılıp, eşit bir şekilde düzleşmesini sağlıyor.
Saç düzleştirici en iyisi hangisi?
Önerdiklerimden en iyisi Dyson tabii ki. Saçları aşırı ısı olmadan şekillendirerek yıpranmaların önüne geçiyor. Hızlı hava jeti kullanarak coanda etkisi yaratıyor ve saçları kendine doğru çekerek sarıyor. Bu da kolay kullanım sağlıyor. En pahalı saç düzleştirici markaları arasında yer alsa da performans açısından en iyisi denebilir. Umarım beğenirsin bu tavsiyelerimi :)
Saç düzleştirici en iyi marka hangisi?
Saç düzleştirici alırken birçok özelliğe dikkat ediyoruz. En çok aradığımız ise; saça zarar vermeyen düzleştirici markaları oluyor. Size en iyi düzleştirici marka listesini de yazmak istiyorum.
Düzleştirici önerisi istemişsin ama ben sana ve bu konuda öneri almak isteyenlere düzleştiriciyle birlikte birden çok başlığa sahip olan Dyson' u tanıtmak istiyorum.
En İyi Saç Şekillendirici Hangisi?
Dyson saç şekillendirici
Saçlarımız şüphesiz en değerli hazinemiz. Onları korumak için canla başla mücadele ediyoruz. Her gün tarıyor, şekiller veriyoruz. Zararlı ısılardan ne kadar koruyabiliyoruz dersiniz? İşte tam da bu yüzden imdadınıza yetişen, bir teknoloji harikası olan Dyson Airwrap'la tanışmaya ne dersiniz? Dyson' un bu büyüleyici özelliklerini tanıyınca tercih etmemeniz için maddi açı dışında başka bir neden olacağını düşünmüyorum. Hadi bakalım, bu özellikleri tanımaya gidiyoruz.
Saç şekillendirmek
Dyson'un pürüzsüzleştirici Fırçasıyla Düz Ve Pürüzsüz Saçlar Hayal Değil!
Saç düzleştirici
Dyson' un pürüzsüzleştirci fırçası sayesinde mükemmel düzlükteki saçlara fırçaların özel tasarımlı Coanda etkisi sayesinde kavuşabilirsinsiniz. Saçlarınız bu zararsız şekillendirmenin verdiği rahatlıklayken size de gün boyu saçlarınızla muhteşem görünmenin keyfini çıkarmak kalır.
Farkını Konuşturmayı Sevenler İçin: Farklı Saç Başlıkları
Farklı saç başlıkları
Saçlarımızı yalnızca tek modelle sınırlandırmak elbette doğamızda yok. Farklı saç stilleri denemek istemek en doğal hakkımız. İşte sırf bu yüzden Dyson birden çok saç başlığına sahip ve istediğiniz zaman başlığını değiştirebiliyorsunuz. İster düz, ister kıvırcık, isterseniz de dalgalı tamamen tercih sizin.
Saç Aparatlarınızı Ve Saç Şekillendiricinizi Saklamanız İçin Özel Tasarımlı Saklama Kutusu
Dyson Saklama kutusu
Saç şekillendiricinizi iyi korumanız gerekiyor çünkü çok hassas olan saçlarınızda tekrar tekrar kullanacaksınız. Sıradan saç şekillendiricilerin çoğu zaman saklama kutusu bile olmayabiliyor. Dyson yine saçlarımızı düşünmüş ve onlar için bir de özel saklama kutusu tasarlamış. Bu kutu deri ve yumuşak kumaşla kaplandığından saç şekillendiriciniz uzun yıllar kendini koruyabilir.
İsteseniz De Saçınızı Yakamayacaksınız: Akıllı Isı Kontrolüyle Saçlarınızı Güvende Tutun!
Akıllı Isı Ayarı
Siz saçlarınızı şekillendirirken bazen ısı ayarının farkında olamıyor olabilirsiniz. Ama buna artık gerek yok. Dyson akıllı ısı ayarıyla, hava akımındaki sıcaklığı ölçerek 150 derece altında ısıyı kontrol altına alır ve saçlarınızın yıpranmadan şekillenmesini sağlar.
Selaamm :) Saç düzleştirici seçimi epey zor bir konu. Saçlarımızı güzel bir şekilde şekillendirmek istiyoruz ama fazla ısı da saçlarımıza zarar veriyor. Yıpranmasına neden oluyor. Üstelik saçlarının çok fazla döküldüğünü belirtmişsin :/
Saç bakım önerileri
saç bakım önerileri
Gür ve sağlıklı saçlara sahip olmak için saç bakımına özen göstermek gerekli. Dikkat edilmesi gerekenler şunlardır;
Öncelikle sağlıklı beslenmek gereklidir.
Saçlara faydalı olan biotin gibi takviyeler alınabilir.
Kullanılan saç bakım ürünlerinin saçın ihtiyacını karşılayacak şekilde seçilmesi gereklidir.
Doğal maskeler kullanılabilir.
Saçları şekillendirirken zarar vermemeye dikkat edilmelidir.
Saçları şekillendirirken saça verilecek zarar minimuma indirilmelidir. Bende düzleştirici ve maşa çok kullanıyorum ancak aslında saçıma zarar vermesinden şikayetçiyim. Geçenlerde influencer Rachel Araz'ın paylaştığı bir video gördüm.
Dyson Airwrap saç şekillendiriciyi tanıtıyor. Bayağı ilgimi çekti. Saça zarar vermeden şekillendirmesi açısından epey değişik geldi. Aslında denemek lazım bu ürünü. Belki sen de bakmak istersin.
sana diceklerimi gogledende aratabilirsin hepsini denedim ben zaten bilgileride mevcut..
karanfilli su
sinamekili kür..
kafanfili (tohum olan) sıcak suda demliyoruz saçımızın diplerine uyguluyoruz durulamaya gerek yok saçda kalsın dökülmeyi engelliyor.
sinemki otunu kaynatıp süzüyoruz içine bir ampül bemix(iğne ampülü şeklinde bir saç uzatıcı vitamindir) kırıyoruz 1 kaşıkda tatlı badem yağı ekliyoruz sinameki suyumuza bunları karıştırıp saç diplerine yediriyoruz 1 saat saçda kalıyo yıkıyoruz.
Karanfilli suyu yatmadan önce haftada 3-4 defa sürüp bırakabilirsin..
sünamekili kürü haftada 1 defa yapman yeterli ama 2 ay boyunda hafta 1 defa toplam 8 kür olcak şekilde aksatmadan yapmalısın olumlu sonucu görebilmek için..
hatta saçının resmini çek 8 kür yap tekrar çek gör farkı o derece..
ben kullanmıyorum yakın arkadasım kullanıyor.lazerlı ıyonlusunu en son modelını ve remıngtonda 5 kez ustunden geçmen lazım eger dusuk derecede saçını duzlestırırsen oylede çabuk bozuldugundan en yuksek dereceye getırıyor arkadasım ve bellı sure sonra cok ısınıp duman cıkartıyor
valla bunların hepsınde satin hair tuşu var zaten lazer nıyetıne geçıyor sureklı maşa ve duzlestırıcı kullanan bırıyım yıpranmadı bıle saçım dusun belımde saçım var ama kırık yok lazersız kullanıyorum
Dyson saç düzleştirici bir teknoloji harikası, şu ana dek yapılmış en iyi saç düzleştirici deniyor...kesinlikle incelemeni isterim. Saçı düzleştirme, dalgalı yapma kabiliyeti var.
Bence en iyi Saç Düzleştirici aynı zamanda Brezilya fönünde de kullanılan Mecanix Marka 877 model Profesyonel Saç Düzleştirici. Isı ayar kontrollü ve 180 - 230 dereceye kadar çıkan dijital göstergeli bir ürün. Bence bunu arayıp bulun. Türkiyede Kuaför toptancıları satıyor ancak heryere ya da her kuaföre vermiyorlar. izmirde Seba Ticarette var diye biliyorum. internetten iletişimini arayıp sorun varsa bence hiç kaçırmayın. 6 senedir hiç bir problem yaşatmadı. Kırmızı şık bir kutusu güzel görünümlü. Profesyonellerin Tercihi ama evde vazgeçilmezlerin arasına hemen giriyor.
Valla benimkinden acayip memnunum öyle böyle değil :) 120-140 arası fiyatta illere göre değişiyor haha :D Arzum markası. Model adı RoHs sanırım, fotosu da şu ; Arzum saç düzleştirici
Braun satin hair. 3 yildir gun asiri fon cektiriyorum ve sacim fonlu olmasina ragmen her sabah ve aksam duzlestiriyorum onun disinda saclarimi siyaha boyatip bir ay sonra platin sari yaptim normalde her gun iki kere duzlestirici yapip bunlari yapan bir sac kopar ama bu cok iyi kuaforumde iyi oldugunu soyluyor
Selam:) Remington beğenmeyen yoktur. Çok iyi bir düzleştirici. Ayrıca çok dayanıklı yıllarca bozulmuyor. Saçı çok iyi düselştiriyor. Onun haricinde Dyson Airwrap de harika. Isı olmadan saçı düsleştirdiği için asla yıpratmıyor. 🌸
5 yildir masa ceken bir erkgim saclar hep yandi pismanm dogal kivircom sacim memnunum artk alah kisye gore veriyor saci dogalligi bozmayn :) ama loreiln bir sac duzlestrci vardi buharlasdrci zarar vermiomus saca 700 lira flandi bak isdersn :)
bence en iyi sac düzlestirenler birisi ghd markasi kuaförler filanda kullaniyor ama babylissde iyi marka. babylissden maşam var ve yaklasik 9 yildan beri kullaniyorum
Braun Satin Hair 3 / ES1 Saç Düzleştirici fiyatına göre iyi fakat Braun Satin Hair 7 Colour / ES3 Saç Düzleştirici en iyisi ne yaparsan yap Braun al derim.
Evkurdan 230 tlye Babyliss almıştım yanında maşa hediyesi vardı derecesi çok iyi saçlarım gür ve sık kalın telli ne ararsan var dalgalı bide dümdüz oluyor rahat 2 gün kullanıyorum
Hepsi burada. com dan 179 tl ye aldım biraz pahalı gibi gözükse değer yani benim saçlarım çok uzun ve karışık o hemen düzleştiriyor önceden saatlerimi harcıyordum şimdi 10 dakika sürüyor tavsiye ederim 😊
En İyi Cevaplar