Baslarindaki iplerle kol dugmeleriyle bazen cokta yakisabiliyor aslindaaa 😄 ama benim esim hep spor giyinmeyi tercih ediyo. Hayatta giymez beyaz elbise. Cok israr ettim bir fotografimiz olsun bari diye ama imkansiz 😄

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arapların bir kismindan nefret eden bir insan olarak soyluyorum ne giydikleri umurumda bile degil isterlerse donla gezsinler 😂 dunyanin en gereksiz insanlari olarak goruyorum. Dunya yansa umurlarinda bile degil. Anca jeeplerine binip gaza bassinlar 😁😂😂
Yuzde 99 u sevmiyorum. Kalan yuzde 1 esim ve ailesi😄 kayinvalidecigim haric 😄
😂 birde mübarek sahabelerimizin ırkdaşları olacaklar sözde. Ver petrolü al parayi kim śìker muslumanlarin derdini psikolojisi ile dinlerini imanlarini paraya cevirmis milletler toplulugu. Iclerinde düzgün itikatli olanlari mustesna.
Kendi keyiflerinden baska bisey dusunmezler
Benim burda komşum et yiyemiyor, âmķ veletleri orda aslan besliyolar. Yok yani yürekte yok ìbnelerde. Höött desen al sana bir ģöt derler 😂
1 kere kavga gormedim burda daha. Kavgayi turkler ediyo. Kan gorene kadar dovuyolar adami. Araplar direk polis ariyo hayatta kavga etmiyolar😄
😂 😂 😂 😂
Eşimin memleketi katar
Dinlemez beni döner yatar
Dır dır yaparım hemen batar
İki dakka da adamı satar sıdkdkdkd
Hahhaa mukemmel 😄😄😄 bqyildim
kıyafet diyelim.. elbise deyince ben direk dantelli mini elbise hayal ettim :D benimki de hep beyaz lacivert falan... katiyen siyah giydiremiyorum:)
Sen diyince bende bir hayal ettim pek olmadi😄
Erkek adam elbise giymez. Araplar zaten madame olduğu iiçin giyerler
Cevap
23Cevap
Ben niye 2 gün parası vereceğim? Gece geldik, bayan arkadaşla odaya yerleştik, yemek yedik, seviştik. Neyse devrisi gün saat 12 olmadan çıktık. E ben bilsem 2 gün parası vereceğim bir daha sevişirdim kardeşim!
Araplardan tiksiniyorum ben, yıl olmuş 2018 hala onlarla gezebiliyorlar böylesine boş ve cahil insanlar, nesini sevdin sen? 😂
Cok eglenceliler ya oyle deme😄
Deniz kenarinda çol var her gun gidiyolar safariye jeeplerle atvlerle sap sap 😄
Spor giyinmek daha güzel bence. Suriyeli bir tanıdığım var. Kadının benim yaşımda kızı var ama kocası 25 yaşında gibi. Ve aşırı güzel giyiniyor ✩
Sevip sevmemek önemli değil. Saygı duymaktır mesele..
Sevip sevmemek önemli değil.
Bir fotoğrafımız olsun derse sevdiğim insan neden giymeyim ki
Beyazı kim giyse yakışır sadece Araplara özgü birşeymiş gibi sorman bana anlamsız geldi
Bazen keyifli evet. Neden fotoğraf çekilmiyor seninle.
O elbiseyi asla giymiyo. Fobisi var
😊
O elbisenin dekendi içinde bazı kurallari var. Anlarlar hemen turk olduğunu zaten.
Hoş dışarıda olmasa da sevdiğin için evde giyebilirdi
Turk degil ki arap😄
O zaman neden giymiyor 😊😊😊😊
Oluyor böyle ilginç ilginç haller insana bazen.
Bu biraz modern o yuzden 😄😄
Ya tabi ki modernlik güzeldir. ama senin hatırında önemli olmalı. Nerede yaşıyorsun
Katar
:) bir defa gelmiştim is için. Giymesin orada herkes giyiyor nasilsa. Evde benim için giy de belki ikna olur.
Ah tesekkur ederim tatlı bayan::)
Eşiniz Arap mı ya da ben mi benzettim Arap Türk ayrım yapmamak lazım herkesi allah yarattı 😌
Araplardan pek hoşlanmıyorum.
Biz Arap değiliz ki 😃😃
Sadece beyaz gömlek giyerimm
hayir sevmiyorum midem bulandi hatta gormekten :)
Çağdışı geliyor bide komik görünüyor bence
Ne işin var araplarla
Türkiyedekiler neyine yetmedi :)
Arapla ne alaka biz giyince olmuyor mu
Arap o ondan
Giymiyo iste giydiremiyorum. 1 kere giyse fotograf cekicem hatira kalsin en azindan
Kocişimle... kafaları
Icine kilit giymeden boydan giycen 😀😂🤣
Arap sevmem
Sen arap misin
arapları hiç sevmem
Nefret ederim
Maşallah maşallah 😀
Severmosonoz
Napak
Araplar candir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar