Moda & Stil Benim gibi uzun Mevlana tarzı etek giymeyi seven var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Zayıfım , Giyim tarzım genelde boynu açık dar bluzlar ve Mevlana uzun etekler. Boynuma zarif bir kolye de takıyorum çok hoş duruyor. Güncellemeler1 yıl Başörtülü değilim bu arada Benim gibi uzun Mevlana tarzı etek giymeyi seven var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
arkigsf Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Ben vintage tarzı kıyafetleri çok seviyorum çok marjinal duruyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl kesinlikle Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Guzelms 1 0 Yorumla
csb99 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çok güzel bir giyim tarzı görünce bitiyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kilom 43 sadece bu giyim tarzı kurtarıyor. Öbür türlü çocuk gibi görünüyorum yaşımdan küçük Yorumla csb99 1 yıl Hmm başka beğendiğin giyinmek istediğin bir tarz var mı ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben vintage tarzı kıyafetleri çok seviyorum çok marjinal duruyor
kesinlikle
Guzelms
Çok güzel bir giyim tarzı görünce bitiyorum
Kilom 43 sadece bu giyim tarzı kurtarıyor. Öbür türlü çocuk gibi görünüyorum yaşımdan küçük
Hmm başka beğendiğin giyinmek istediğin bir tarz var mı ki
Vardır elbet herhalde