Bn açık bir bayanm fakat pantolan giymeyi pek sevmiyrm rahat olmyrm yolda giderken sanki arkadan popoma bakıyolar o yüzden bnde uzun etekler aldm kendime seviyrm giymeyide çok hoşşuma gidiyor rahat serin ama sanki tuhaf karşılanyrm ben bide sıfır kol giymem yani açık giyinmem asla vücudum özeldir sadece eşime saklıyorum siz açık ve uzun etek giyen bir kıza ön yargıyla bakarmısınız? düşünceleriniz neler olur kısaca?
Cevabın nedir?
+1 yılhiç bir zaman uzun etek giyen bir bayana ön yargı ile bakamam. nedeni ise daha çok yakıştıırım. bir bayanı kendi giyim zevkleri ile kendini en şık ve en rahat nasıl hissediyorsa kendinde bole giyinmeyi alışkanlık edinen bayanlardan çok hoşlanırım. sizin boyunuz uzun olmalı. daha şık durur uzun etekleriniz.
16 Yorumla
Soran+1 yılBoyum orta 1.65 beni uzun gösteriyo :)
- +1 yıl
1.65 boyunda olman çok güzel. haklısın uzun gösterir seni uzun etekler. bileklerinde biten etek olmalı. pileli etekler çok daha şık durur.:))
Soran+1 yılaynen eteklerim çoğu pileli ve kiloş zayıf olduğuum içn beni kilolu gösteriyo :)
- +1 yıl
keşke her bayan senin gibi zevkli olsa. burada bir çok bayan var. zayıflığından şikayet eden. ne güzel sen kendine yakışan kıyafeyi biliyorsun. seni kendine çözüm bulabiliyorsun
Soran+1 yılçok saol evet annem sağolsun çok şükür onun sayesinde :)
- +1 yıl
sen güzel bir kızsın. kalbin de güzel ve temiz. her zaman mutlu olmanı dilerim :))
En İyi Cevaplar
+1 yılkardiş uzun etek giyen kızlar çok ilgi çekici oluyor. eteğe hasret bıraktılar bizi. kadına etek yakışır. uzunsa daha bir güzel olur. açık giymeside kendi tercihidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılsaol aynen bencede :))
+1 yılCok guzel uzun etekler var askili tişörtle bile cok uyumlu olan etekler var etek pantolonlar var bunlari tercih edebilirsin
10 Yorumla
+1 yılyoo bende severım uzun etek o da senın tarzın onun bunun dusuncesı değil sen fıkrındekını uygula cnım bsver
12 Yorumla
Soran+1 yıldemi ohh bee böyle düşünnelerde varmş :)) saol canım
- +1 yıl
rica edrrımm
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
37Cevap
+1 yılbence bir bayanın pantolon giymesi yanlış zaten. Ya rahat oluyor diyerek etek giyen bir erkek var mı? Hatta etek giydirmek diye bir tabir varsa bu eteğin kadın için olduğunu gösterir. Kadınların erkekleştirilmesi ve erkeklerin kadınlaştırılması meselesi üzerine uzun uzun düşünmek gerek.
Kısacası benim tercihim etek giyen, etek giyenler arasında da uzun etek giyen bayandır. Mini etekli bayan bir erkeğin dikkatini çekebilir ama ben yanımda minili birini gezdirmem.01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın süper anlatmişsn:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzel kombinlerse begenirim tabi ki uzun etegin zarifligi de baska. Hem popona bakmalarindan hoslanmaman da harika bir sey. Kizlarin cogu arkalarindan bakilmasindan hoslaniyor ve hep tayt ve skinny pantolon giyiyolar.
23 Yorumla
Soran+1 yılaynen Allah ıslah etsn inş güzel şeylere özenirler :)) güzel yorumun içinde teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılBen tesekkur ederim guzel bir insan oldugun icin :)
Soran+1 yılsaol Allah razı olsun :)
- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTuhaf karşılanmıyorsun, kendine gariplik hissettiriyorsun.. Pantolon da rahatsızlık duyduğun gibi etekte de öyle hissediyorsun.. Vede başkaları beğensin beğenmesin kimene.. Kendin rahat olmalısın.. Ön yargıyla bakmam.. Kendi seçimidir.. Açıkta olsa kapalıda olsa güzel, güzeldir..
06 Yorumla
Soran+1 yılsaol :)
- +1 yıl
Ama şunu söyleyeyim, rengarenk hafiften pileli etekler bayılıyorum çok güzel görünüyor.. Tatlı bişi :)
Soran+1 yılbnde bayılıyrm hep pileli ya da kiloş giyiyom zayıf olduğum için
- +1 yıl
Kloş etek bilmiyordum. Baktım googleden aynı pileli gibi ama daha az kıvrımsı güzelmiş :) Açık renklerde etek güzel olur derim :)
Soran+1 yılsaol :) tenim süt beyaz zaten :D
- +1 yıl
İşte bu en mükemmel haberdi :) Bence hiç birşeye aklına takmamalısın. Şimdi den etek renklerine bakmalısın. Hatta bende bakar, beğendiğimi sana yollarım :)
+1 yılHos duruyorsa ne haddimize ve sizin gibileri gördükçe seviniyorum hep boyle devam :)
11 Yorumla
Soran+1 yılsaol teşekkürler :)
Kapalı olupta dar pantolon tayt gimektense açık olup bol ve uzun seyler giymek daha makül
12 Yorumla
Soran+1 yılaynn ben çok şaşıryrm biliyosun üstü minare altı kerane dedikleri şey o olsa gerek moda yapmş şimdiki kapalılar dünya tersinemi dönüyo ne
Yabancı ülke olsa giyersin de. Haklısın sen de. Asla ön yargıyla bakmam karakteri kendi gibi güzel ve hoş ise.
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :))
Soran+1 yıl:))
Bence yakışıyor ama güzel olmalı tabi bide üstüne yakışan bişe giyersin ayağinada sandalalet süper oluyor hatta
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle yapıyrm zaten :)
Soran+1 yılne güzel doğru yolda :))
- Diğer konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle öyle bakıyorlar pantolon giyene.. Doğru yoldasin devam et :)
12 Yorumla
Soran+1 yılsaol :))
- +1 yıl
Rica ederim efenim :)
+1 yılyine sıradan gibi görünürsün ama kişiligin muhteşem
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah senden razı olsun güze yorum etmişsin :)
- +1 yıl
ama eger sevgilin olmak isteyen olursa ya da hoşlandıgın olursa ona ilgi göster az az seninle olmak isteyene yoksa kaybedersin
Soran+1 yılyok işim olmaz öyleleriyle zaten
- +1 yıl
hepimiz kaderimize razıyız ama karşımızdakinin ne mal oldugunu bilmemiz sart dikkatli ol harcanma
+1 yılCuval dahi giysen popona bakacagimiz icin bunu çokta dert etme. Bizi birak kizlar daha çok bakar 😊 icinde rahatsan sorun yok
10 Yorumla"açık giyinmem asla vücudum özeldir sadece eşime saklıyorum" çok siniir bir cümle ne yani kolu açık olan ya da pantalon giyen kız göstermeye meraklımı oluyor hıııııı sen bence başınıda kapat nemelazım saçına değer erkek eli felan haha
12 Yorumla
Soran+1 yılBöyle dediğine göre çok zoruna gitmiş :)) benim saçım seni ilgilendrmez oramı buramı açıp erkeklere heves ettrmiyrum şimdi ki kızlarda ne böyle edep haya kalmamış
- +1 yıl
Soran orspu çocuğusun belli
Gizli Üye(36-45)+1 yılön yargılıyım o tıp kızlara karsı her zaman oda şöyle keske hepınız böyle gıyınsenız derım allah raı olsun derım evlenılcek kız derım
12 Yorumla
Soran+1 yılsaol teşekkür ederm :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederım
etekte yırtmaç yoksa sıradandır bide dar değilse :)
13 Yorumla
Soran+1 yılyok ne dar giyerm ned yırtmaç ne anlamı kalır zaten
Soran+1 yılne güzel :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyalnız bazı uzun eteklerde cok fena belli ediyor popoyu altına tanga mı giyiyorlar ic camasırı giymiyorlarmı ne yapıyorlarsa uzun etek giyiyorlar ince arkadan ruzgar vurdugu zaman o etek yapısıyor herse belli oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılyok hayatmda hiç giymemişmdr bilmem vücut hatlarımı belli ettirecek şeyler giymiyrm
çok dar olmadıkları sürece popon dikkat çekmez. çok iyi etekler ve şalvar modelleride var. iyi bir kombinasyonla muazzam olabilirsin üstelik kimse popona bakmaz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılsaol :D
+1 yılölede erkekler gayri ihtiyari popona bakar yapcak bişey yok uzgunum :(
sloganım ''popişkolara bakılmasın''10 Yorumla
+1 yılaferin kız aferin kendini eşine sakla aşık ol sonsuza dek sev :)
02 Yorumla
Soran+1 yılamin inşallah :)
- +1 yıl
amin :) sana benim gibi bana senin gibi...
+1 yıldediğin kızlara ön yargı pek olmaz gibi ama seni onlara tercih ederdim kendini telhir etmeyen bir adım öndedir
12 Yorumla
Soran+1 yılsaol teşekkür ederm :))
- +1 yıl
ne demej rica ederim böyle devam edin belki cıkarsınız karsıma:)))
+1 yılHerkesin ne diyeceğini düşünürsek oohoo :) Yakısıyorsa giy:)
02 Yorumla
Soran+1 yılyakışıyo zaten :)
- +1 yıl
Problem yok o zaman :)
yakışmışsa erkeğin diyecek sözü yok maşallah der güzelliğe bakar geçerim...
10 Yorumla- Diğer konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılNe giysen bakar abaza dolu Türkiye. Yakışıyorsa giy, ne diyelim.
12 Yorumla- +1 yıl
A*mk ne yani o zaman dışarıda mı çıkmayalım bu da mı bizim suçumuz
- 1 yıl
@Alara00005 kız sence öyle bişey mi demiş a+k sala!! gı
- Diğer konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılNiye ön yargılı olalım ki, gayet normal şeyler bunlar, hatta takdire şayan bir davranış...
04 Yorumla
Soran+1 yılsaol :))
- +1 yıl
Yani kime ne, bize ne? Anlıyorsun değil mi, hür ve bağımsız bir kadınsın sen...
Soran+1 yılTeşekkür ederm :)
- +1 yıl
Bil istedim sadece iltifat da değildi, ama sen sevdiysen en iyi cevap yapabilirsin ;)
İstersen kara çarşaf giy erkek dediğin o kara çarşafın altındakini bile hayalinde canlandırır gerçekmiş gibi bide bakarız
00 YorumlaOkadar kapali giyiniyorsin madem basinida ort tam olsun bacim.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet doğru diyosun ama bir türlü yapamadm çok istedm ama inşallah ilerki zamanlarda vee benm çevremdekiler saçlarıma bayılıyorlar o yüzden bnde çok seviyrm saçlarımı ama inşallah oda olcak
+1 yıluzun etek gıyıp ıcıne tanga gıyıyosan yıne bakarlar amaa
02 Yorumla
Soran+1 yılOff tabiki hayr uzun tayt giyiyorum
- +1 yıl
neden o kadar kapanıyosun yanarsın
Bence uzun etek giyme her short giyen ya da kısa giyen erkeklere bakıyorlar ama sen yüz vermezsen kimse sana bakamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ben zaten giymeyi sevyrm :))
etteklerden popo daha güzel belli oluyor ama :) ve etekle bir popo güzel görünüyorsa gerçekten güzeldir
06 Yorumla
Soran+1 yıleteklerm dar değil kiloş etek giyorum vücdumu belli etmem
Soran+1 yılaynen şişman bayanlarda kötü duruyo
Soran+1 yılçok zayıf değilim 50 kiloyum normal zayıfım ama yüzüm çok şişko hiç belli olmuyor yani ne alsam yüzden alıyrm kiloyu bide kalçadan
Hayir bende uzun etek giyiyorum ama derin bir yirtmaci oluyor genelde :))
00 YorumlaEtegin tarzina bagli boyle renkli uçuş uçuş biseyse guzel olur ama agir bir kumaşi varsa hic olmaz
00 Yorumla
+1 yılUzun etek guzel illaki kisa ya da kolsuz olmak zorundemi :)
014 Yorumla
Soran+1 yılyani :))
- +1 yıl
O zamn giy ama cok acik giyunce biraz kotu oluyo :)
Soran+1 yılyok açık giyinemm ben zaten alışveriş yaptğm mağazalar hep tesettürlü bayanlarn yeri :)
- +1 yıl
Gzelmis boyun kac?
Soran+1 yıl1.65 kilom 50
- +1 yıl
Azda topyklu giyersin sen simdi olemi :)
Soran+1 yılyok ne topukluusu düğünlerde giyerm belki :)
- +1 yıl
Ne gyyon etegin altina pki?
Soran+1 yılsandalet babet bazen spor ayakkabı
- +1 yıl
Aaa olmazki ama oleee
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Topuklu daha cok yakisir :)
Soran+1 yıl2 tane alcam zaten dur şu bayram geçsin bir :)
- +1 yıl
Adin ne senn
+1 yılYakışır yani ne diyelim
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
Başkasının lafına bakma zaten, önemli olan senin ne istediğin :)
Soran+1 yılaynen çok teşekkür ederm
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSizin hoşunuza gidiyorsa sorun yok.
10 YorumlaAçıksan açık giyin. Takıntıları bırak. Al eline makası eteğini kes kısalt ya da terziye götür.
00 Yorumlayo giyinsin bana ne niye önyarğıyla bakcam
01 Yorumla
Soran+1 yılOh bee böyle düşünenleri sevyrm :)) saol
Herkesi kendi tarzı var Boşver ne takıyosun
10 Yorumlasankı deıl gercekten bakıyolardır kanks
10 Yorumla
+1 yılhayır normal bakarım bir ön yargım olmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılohh böyle düşünenelerde var yani
- +1 yıl
var tabiki ön yargıyla bakanlara bişey demiyeceğim saçmalık giy rahat rahat
Soran+1 yılsaol içimi rahatlattın :)
- +1 yıl
için rahatladıysa güzel.) sadece gerçekleri söyledim :) geri kafalığın lüzumu yok
Soran+1 yılsüper bir kişiliğin var o zaman Allah gönlüne göre versn :)
- +1 yıl
teşekkür ettim sende öylesindir.) iyi geceler
Soran+1 yılsaol sanada :)
Çokmu büyük ki bakıyorlar öyle:)
00 YorumlaUzun etek giy ya da kısa etek giy.
00 Yorumla
+1 yıliyi şeyler düşünmeyiz.
00 Yorumla- Diğer konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılsüper birisi derim yargılamaya hakkım yok
00 Yorumla popon büyük mü çok?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel
01 Yorumla
Soran+1 yılsaol :)
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi