Ya canım ya engellemişsin cevap vermeyeyim diye ama söylemeden duramadım annen neyine yetmiyor ki hem sana miss turkeye de destek olur belli ki o da senin gibi dönmüşlerden hadi şans dilerim belki sen birinci olursun , annen ikinci 🤗
Bence Miss Turkey yarışması tümüyle kaldırılsın. Kadınlar açık saçık vücutlarını sergiliyor. Erkekler de onlara bakıyor. Her ikisi de büyük günah alıyor. Şeytan da orada cirit atıyor. Ne biçim Müslüman ülkesi burası?
Korktuğumdan değil. Miss Turkey adı üstünde "Miss". Bence sizin için ayrı bir yarışma düzenlenmeli. Ayrımcılık yapmıyorum burada. Miss Turkey de her Transeksüeli alamayacakları için bir çok Transeksüel mağdur kalacaktır bu durumda. Bunun yerine sizler için ayrı bir program düzenlense her Transeksüelin yarışmaya hakkı olur. Sence bu şekilde daha adaletli olmaz mı?
hayır kadınları transseksüel diye ayıramazsınız. kimliği pembe olan herkes katılabilir. ha yarışmayı trans biri kazanırsa, biyolojik kadınlar kendini benzin döküp yakar ve alay konusu olurlar diye yapılmıyor
Bak ben ayrımcılık yapmadığımı belirttim. Ayrıca Taylanda gidersen bir gün orada Transeksüellerin katışdığı ayrı yarışmaların düzenlendiğini görürsün mutlaka. Nasıl erkekler ile kadınların yarışması ayrıysa transeksüellerinde ayrı olmalı diye düşünüyorum
En İyi Cevaplar