marketlerdeki kasiyerler bu yarışmadaki kızları tokatlar güzellikleriyle.. boyu uzun olan bu yarışmada.. yüzün güzel değil mi.. memelerin yok mu.. önemli değil. boy varsa katıl dereceye gir. ciddi bir yarışma değil yani.
Estetik operasyonmu onlar mıss turkeyde seçildiği zaman fıstık gibiydi şuandada öyle. Belli ki sen kafanda belli bir çizelge oluşturmuşsun 😂 kasiyerlere gelince söyle onlara o kadar güveniyorsan millete katılsınlar.
@48382727 ben erkek gözüyle bakıyorum.. o yarışmalarda genellikle sevimsiz yüzleri olan kızlar görüyorum.. ama sokaklarda çok daha güzel ve bebek gibi kızlar var.. güzellik yarışması diye , ülkenin en güzel kızları yarışıyor falan zannediyorsan da , sen bu yarışmaları fazla ciddiye alıyorsun demektir.. öyle kızlar var.. daha gördüğün an oha bu nasıl bir şeydir deyip şapşallaştıran kızlarımız var sokaklarda.. ama ben bir erkek olarak güzellik yarışmalarında hiç böyle bir tepki vermedim.. sorudaki resme bak... bu kızlar cidden çok güzel kızlar mı ,, lütfen... sıradan kızlar.. fiziklerine lafım yok.. ama güzel dediğin şey.. önce yüz güzelliğinden başlar.
O senin altına göre öyle bence güzellik fizik + yüz bütün olacak 1.50 olup yüzü güzel olsa nolur 1.80 olup yüzü çirkin olsa nolur. Bana göre olması gereken uzun boy düzgün fizik orantılı yüz
Ayrıca kimse saydığım kadınların eline su dökemez hem boyları uzun hem fizikleri güzel hemde yüzleri orantılı ne giyseler yakışıyor + selmayı unutmuşum o da fıstık gibi