arkadaşlar ben miss turkey yarışmasına katılmak istiyorum gelecek yıl.Sizce bu yarışmalarda torpil mi uygulanıyor?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılMiss turkeylerin 2 sene ust ust e salonlardaki ses tesisatindan sorumluydu.sene ve isimler vermicem.. bu isler cok cok torpille donuyo..bayagi hemde..ve bayagi biseylerini feda etmen gerekli sanirim biyerlere gelmen icin..gordugum bu..
06 Yorumla
Soran+1 yılbiraz anlatır mısın detalı lütfen? Çünkü seneye katılacağım ve yanlış bir şeyle karşılaşmak istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılGercekten guzelsen ve namusuna dikkat ediyosan.. yani etinle biyere gelmek istemeyip kullanilmakta iatemiyosan katilma derim..yarismadan bir gece once kizlar gelmisti salona.diger toplanti odasindada ickiler yemekler falan derken birkac hatun oraya gitti. Uzun surede cikmadilar. Tam hatirlamiyorum yuzlerini ve kim olduklarini.Fakat bizim baska bir islem bolumunun sefi bunlar boyle boyle 1.ci seciliyo demisti bana..
Soran+1 yıl:(((
Cevap sahibi+1 yılHevesini kacirabilir ama anlatayim madem.juriden 1 kisiyle aram iyidi.tabiiki asla ismini vermem..bayagi iyiydi hemde..herkes toplandi eve gidicek.bunlarin ekip hala icelim biyerlere gidelim kafasinda.. gittik.benide cagirdi..orda neler neler konusuldu :) o gun anladim cidden basari tesaduf degil..
Soran+1 yılya neler konuşuldu lütfen bana detaylı bilgi ver? Skype'dan konuşalım mı?
Cevap sahibi+1 yılHatun skype falan olmaz.. sonucta o kisiyle hala muhabbetim var. Ama pahali masalara meze olcaksin iste. Olay o.
En İyi Cevaplar
+1 yıldil bilmen iyi bir mezuniyetin olması ve ekstra hobilerin olması profesyonel okçuluk binicilik falan falan
05 Yorumla
Soran+1 yılfransızca biliyorum ileri seviyede birde keman çalıyorum.Başkada hiç bildiğim bir şey yok :(
- +1 yıl
katıl ozaman oylamada sms in benden :)
Soran+1 yıltamam :)))
- +1 yıl
sonra haber verde kimi destekliycemizi bilelim antalyaya falan gelirsen pankartlarla seni desteklemeye geliriz 50 kişilik grup jüriye göz dağı veririz :)
Soran+1 yıltamam :D
+1 yılEğer bu yılki kızlar gibiysen hiç katılma:
https://www.youtube.com/watch?v=u9o9h9Uuwqs01 Yorumla
Soran+1 yılyok allahtan değilim ama oraya katılanların hepside bence bu kadar çirkin değillerdir.Bunlar torpilli kesin
+1 yılKatıl
17 Yorumla
Soran+1 yıltek sensin katıl diyen.Moral verdin teşekkürlerr <333
- +1 yıl
O zaman kapıyım bir en iyi cevabı hxjhsfj
Soran+1 yıltamam <3333
- +1 yıl
Ay teşekkür ederim :D
- +1 yıl
Celibonna laf yok!
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
30Cevap
+1 yılOradakilerin çoğu güzel değil hepsi zengin ailenin kızları ayrıca güzel yarışması dediğin sade, doğal güzellikle olur makyajla felan değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınnn
en son yapılan yarışmadaki kızlar güzel değildi. seksi kızlar vardı aralarında evet ama böyle yüzü gözü güzel bir kız göremedim açıkçası. Torpil olabilir evet
10 Yorumla
+1 yıltorpil olucağını sanmam iş değil sonuçta, hakkın varsa girersin istersen bir resmini koy biz söyleriz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltorpil olabilir dünya torpille döner oldu ekranda gördüklerimiz acaba ne kadarı gerçek haliyle yansıyor bize .
bir de çok tuhaf ki güzellikten ziyade oldukça farklı seylere dikkat ediliyor01 Yorumla
Soran+1 yılevet bir kaç müzik aleti çalmak gibi şeyler istiyorlar galiba.Ben keman çalıyorum, fransızcayıda çok iyi derecede biliyorum ama ingilizce sıfır :(
- Moda & Stil konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılTorpil olduğu söylentileri var, bence vardır da. Dünyanın kanunu bu oldu artık.
05 Yorumla
Soran+1 yıl:( bende öyle torpil var diye duydum.Çünkü seçilenlere bakınca hiç bir şeye benzemiyorlar
- +1 yıl
Boşver ne yapacaksın ki ona katılıp? Adını duyurmak filan mı istiyorsun? Ya da manken olmak?
Soran+1 yılsadece orada bulunmak istiyorum :)) ileridede mankenlik düşünüyorum.Benim önümü açar belki biraz
- +1 yıl
Sadece katılarak da önün açılabilir. Boy göstermen yeterli eğer gerçekten güzelsen, fiziğinde iyiyse keşfedilirsin diye düşünüyorum. Bol şans dilerim şimdiden. Umarım umduğunu bulursun :)
Soran+1 yılumarım teşekkürler <333
+1 yılMiss Turkey'de seçilen bir kişinin bile güzel olduğunu görmedim daha
03 Yorumla
Soran+1 yılyani derece alacak kişiler önceden mi belli?
- +1 yıl
Önceden belli mi bilmem, ama o yarışma da torpil olduğu %100'dür
Soran+1 yılbencede seneye gidip göreceğim :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleski türkiye güzellik yarışmalarındaki birincilere bak gogıldan şimdiki birincilere bak ne kadar bariz fark var.kesin torpil.güzelliğe bakmadıkları kesin.yüzdeki saç göz rengindeki avrupai tarza mı bakıyorlar acep? bana öyle geldi.
00 Yorumla
+1 yılTorpili geçtim çoğu zuppe tiplerle sürekli demek ki farklı bir torpil var. Yani vücut senin karar sana ait denemekte
01 Yorumla
Soran+1 yılne olursa olsun seneye gireceğim kesin o zaman emin olurum torpil var mı yok mu
+1 yılordakilerin hepsi cok cirkin lan :D nasıl miss turkey.. piss turkey o bence :D
23 Yorumla
Soran+1 yılbencedeee :(
- +1 yıl
sen boşer o işleri.. onların hepsi türkiyenin zengin ailelerin kızları..
Soran+1 yılOKK :(
+1 yılo kadar güzel misin yav ama katıl bence de ilginç bir deneyim olur senin açından
01 Yorumla
Soran+1 yılbende deneyim olsun istiyorum hemde bana bir anı kalsın seneye kesin katılacağım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhem gizli kullanıcısın hem de miss turkeye katılacaksın..ironi değil mi bu? :)
05 Yorumla
Soran+1 yılama burada kendimi katılmadan önce neden ilan edeyim ki? Ya sonra derece alırsam, önceden yorum yazmış yazarlar hakkımda :D
Cevap sahibi+1 yılözelden fotoğraf gönderir misin peki? bugün sanırım miss turkey var..eminim ki hepsinden daha güzelsindir
Soran+1 yılgönderirim
Soran+1 yılskype kullanıyor musun? Ordanda yollayabilirim istersen
Cevap sahibi+1 yılkullanmıyorum canım ekle beni :)
+1 yılbikinili fotonu atabilsen karar verirdik katılacak kadar güzel olup olmadığına :)
00 YorumlaFormu doldur fotoğraflarını at beğenirlerse çagarırlar biraz da lazım torpil her işte lazım ki
010 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın
Soran+1 yılyok :(
Soran+1 yıldereceye girebileceğimi düşünüyorum
Soran+1 yılskype varsa olur
Soran+1 yıltamam skype yazın ben ekleyim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVücut ölçüleri düzgün ise katil bence de. Ölçülerin denir?
04 Yorumla
Soran+1 yıl1.77cm,54 kg
- +1 yıl
Çok zayıfsın biraz daha almalısın tahminimce.
Soran+1 yılbencede :(
Cevap sahibi+1 yılÖlçüler derken boy ve kiloyu kast etmemiştim ;))
+1 yılKendine güveniyorsan katılabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ama torpil var mıdır?
- +1 yıl
Olabilir tabii ama sanmıyorum. Sonuçta çok sayıda insan birçok elemelerden geçerek geliyor. En azından katılmış ve şansını denemiş olursun. Hem bir yıl katılıp bırakmana da gerek yok, sonraki yıl da tekrar tekrar denersin
Soran+1 yılhaklısın teşekkürler
+1 yılgüzellikten başka her türlü kriter aranıyor bence
110 Yorumla
Soran+1 yılne gibi?
- +1 yıl
valla eğer yarışmalara katılanlar güzelse ya o juriler kör ya da yalan dolan o yarışma güzellikten başka kaç dil biliyo hangi okulda okumuş ailesi kim onlar daha önemli hiç sokaktan gelipte oraya katılan birine denk gelmedim incele ordakileri hepsi aynı durumdadır
Soran+1 yılama serenay sarıkaya hiç dil bilmediği halde 2.oldu? Zengin biriside değildi.Hem aileside o kadar mükemmel değil.
- +1 yıl
sence serenay güzelmi allah aşkına eylül karakterini canlandıran kıza bak bir de serenaya bak eğer serenay güzel diyosan bunu tartışmaya bile gerek görmem
Soran+1 yılbende onu hiç güzel bulmuyorum ama aileside zengin değil.Yani iyi bir ailedende gelmiyor, genel kültürüde iyi değil.O zaman neden seçildi?
- +1 yıl
güzel bulmadığını söyledikten sonra gerisini tartışmaya bile gerek yok bence
Soran+1 yılhaklısınn o da torpilliler listesinde
- +1 yıl
yani çap bacakları sevimsiz kemikli suratıyla serenay orda ilk 3 e girdiyse bunun tartışması bile yapılamaz sokakta ne güzeller var eminin sadece fiziğe bakılsa ordakileri ilk 20 nin dılında tutacak ne kızlar var ama iş güzellikte bitmiyo malesef
Soran+1 yılyani demek istediğini uygunsuz ahlaksız bir kişiliğemi sahip bu seçilenler?
- +1 yıl
yok şimdi ahlaksız kişilik demeyelim ama yani göz var nizam var ordaki asıl kriter güzelik değil artık ne veriyolar nasıl yapıyolar bilmem ama güzellik son etken onu biliyorum
+1 yılBoşver Ya Napcan Seni Beğenen Hertürlü Beğenir
02 Yorumla
Soran+1 yılya ama sonuçta banada bir anı kalır yani derece alırsam çok güzel olur :)
- +1 yıl
* Et Siz Kızlar Neden Böyle Şeylere Düşkünsünüz Hiç Anlamam Hayır 2 saçını düzelt 1 makyaj yap bitti tamamdır daha ne ki?
+1 yılo kadar güzelim diyorsun yani :)
02 Yorumla
Soran+1 yılya sadece katılmak istediğimi söylüyorum ama yarışmada derece alacak kişiler önceden belli mi?
- +1 yıl
hiç fikrim yok ama hiç haketmeyenler 1. oluyor
O yarışmalara saçımın telini sallamam
01 Yorumla
Soran+1 yıltorpil olduğu için mi neden?
- Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoy kilo ve ölçülerini yazabilir misin?
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.77cm,54 kg
- +1 yıl
Ölçülerini de yazar mısın?
+1 yılhiçbiri güzel değil :( iyiki boyları uzun :(
01 Yorumla
Soran+1 yılevet hiç güzel değillerr :(
veren geçiyor diyorlar
010 Yorumla
Soran+1 yılyok yaa saçma bence
Soran+1 yılevet :(
Soran+1 yılolur
- +1 yıl
Aç gözlülük bu olsa gerek hxhfss
- +1 yıl
wayy
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir fotonu at karar verelim önce :D
02 Yorumla
Soran+1 yılolurr :)) sen juri misin :)
Cevap sahibi+1 yılaynen bakalım tipine ona göre anlarım ben seni seçip secmeyeceklerine :D
- Moda & Stil konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik, genel kültür yönünden ne kadar iyisin.
05 Yorumla
Soran+1 yılfransızca biliyorum 2.anadilim sayılır.Çok iyi keman çalıyorum.Bu kadar :((
- +1 yıl
Boy ve kilon ve yüzün nasıldır.
Soran+1 yılboy 1.77 kilom 54, yüzümde güzel en azından bu yılki yarışmacılardan daha düzgün bir yüz hattına sahip olduğum kesin
- +1 yıl
O kadar iyiysen yarışmaya bile katılmana gerek yok, seni birinci ilan ettim. :)
Soran+1 yılsağol :D
miss globe seçimlerine girmene yardım edebilirm ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek şimdi? :D
+1 yılTorpil uygulandığını duydum ama şansını dene
00 Yorumla
+1 yılkesin torpil var çirkinleri bile aliyorlar artik
09 Yorumla
Soran+1 yılbu yılki yarışmacıların yüzlerini gördün mü? O kadar çirkin ki yani sanki çirkinlik yarışmasındalar yaa :(
- +1 yıl
aynen aynen şaşirdim..az önce baktim zaten iyi otunu çikardilar yazik oraya katilan güzel kizlara haklari yeniyor
Soran+1 yılbencede o nasıl bir yüz çirkinliğidir yaa görsem tiksinirim yemin ediyorum.Allahın zoruna gitmesin ama orayada katılmaları gerekmiyor o çirkinlikle :(
- +1 yıl
aynen :D demin bir baktim 20 kişi mi vardi neydi aralarinda 3 4 güzel idare eder gördüm diğerleri çok kötüydü vücütlarida oyle anlamiyorum cidden dişardaki kizlar daha güzel birçoğundan
Soran+1 yılsokaktakiler daha güzel yaa.Onlar mı temsil edecekler türk kadınlarını anlamış değilim ya.Dünyaya rezil oluyoruz.Bence bu yarışmada torpil olmadan seçilse kızlar, dünyadada derece yaparlar.Çünkü avrupada hiç güzel çekici bir kadın yok
- +1 yıl
onlarda da var aynen adamlar diyecek şu kiliksizlarin :D tiplerine bak hepsi boyle diye :D:D
- +1 yıl
avrupada güzel kadinlar var
Soran+1 yılişte avrupada torpil olmadığı için onlar seçiliyorlar dünya güzelleri türkiyede torpil kullanmasa bence türk kadınlarıda girer dereceye
- +1 yıl
haklisin
+1 yılbırak canım o sana katılsın
05 Yorumla- +1 yıl
tanıdıgım biri var finallere kalan arkadasım.istersen vereyim hesabını kous
Soran+1 yılolur isterimm
- +1 yıl
baktım hesabı dondurmuş :D şansına küs :D
Soran+1 yıl:( tamam
- +1 yıl
amine birinci oldu :D bu arada geçen senenin güzelinden ben güzelim lan :D
ağzı gözü kaybediyosn...çuval oluyosn
02 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl oluyor?
Gizli Üye(30-35)+1 yılfotoğrafını at merak ettim :D
03 Yorumla
Soran+1 yılgelecek yıl görüceksiniz zaten beni :))
Cevap sahibi+1 yılöylemi başarılar :)
Soran+1 yılteşekkürlerr <333
yolla bikinili bir fotonu, bakalım olur mu? :P
02 Yorumla
Soran+1 yılokk
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence torpil var gibi. gerçi bilmiyorum çok ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkatıl tabikide gözümüz gonlumuz acılır belki
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle birşey yapma lütfen :) Resmini at bakalım?
02 Yorumla
Soran+1 yılniye yapmayım? :)
Cevap sahibi+1 yılResmine bakıyım merak ettim katılacak ne var sende?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazilarina ozelden foto atiyorsun
09 Yorumla
Soran+1 yılevet neden?
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim guzelmisin diye
Soran+1 yılokk
Cevap sahibi+1 yılAtarmisin banada
Soran+1 yılskype varsa ok
Cevap sahibi+1 yılEvet var
Cevap sahibi+1 yılyaz adresini özelden
Soran+1 yılsen yaz bana
Cevap sahibi+1 yılgizlisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKatil kendine guveniyorsan.
04 Yorumla
Soran+1 yılkatılacağım gelecek yıl ama merak ettiğim oradakilerin hepsimi torpilli seçilecekler
Cevap sahibi+1 yılYa tabiki torpil ama cok guzelsen fiziginde iyiyse torpile gerek kalmaz bence.
Soran+1 yılokk teşekkürler..
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. seni seçmezler
03 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yıldemek istediğini anlamadım?
Bence katılma
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki :(
+1 yılresimleri alalım :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))