Gizli Üye(36-45)+1 yılyorumlara şaşırdım kaldım... güzelim başka derdin mi yok allasen? o acaip hayata girmeye çalışıp napıcan? sadece bedeninle, etinle anılıp beğeniliyor olmak onurunu kırmayacak mı? bak birçok yeteneğini saymışsın, bütün bunların türk işi berbat dizilerde veya kliplerde harcanacak olmasına üzülmüyor musun? kendini geliştirip düzgün bir iş sahibi olmak varken neden uyduruktan ve kimin verdiğinin belli olmadığı bir ünvanın peşinden koşuyorsun? oyuncu mu olmak istiyorsun tiyatroya yazıl yıllar sonra senin için çok iyi oyuncu diyelim, manken mi olmak istiyorsun eğitimini al işini profesyonel yap hayatını da düzgün yaşa herkes saygı duysun. ama ne olduğu belli olmayan sadece tipiyle ünlü olan tiplerden olma. genç kızlar böyle özeniyorlar sonra şöhreti kaldıramadıklarında yok uyuşturucu batağı yok seks alemleri okuyoruz gazetelerde. belli ki yaşın da genç. umarım yanlış bir adım atmazsın.
59 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu güzel yorumunuz için ben zaten üniversitemi bitirip meslek sahibi olacağım hem de hayalimdeki mesleğin. Sadece benim çocukluk hayalim bu yarışma onu gerçekleştirmek istiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılo yarışmaya girdikten sonra eğer aynı sektörle ilgili değilse istediğin kariyeri gerçekleştirmen maalesef mümkün olmayacak. iki işi bir anda götürmen zor olacak çünkü. az biraz tanınırsan bu diğer işini de etkileyecek. ve insanların bakış açısı yüzünden bu etki çoğunlukla olumsuz olacak maalesef.
Soran+1 yılBen işim için iyi olabileceğini düşünmüştüm artının yanında eksiler de var demek ki
Cevap sahibi+1 yılhangi sektörde çalışmayı düşündüğünü bilmiyorum ama ciddiyet isteyen sektörler böyle bir şeyi kaldırmaz. ya da artniyetli insanlar senden menfaat elde etmeye çalışır.
Soran+1 yılMimarlık sektöründa çalışacağım. Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl20 yıllık bir mimar olduğunu düşün şirketine güzellik yarışmasına katılmış ya da tanınan bir mimarı almak ister miydin? şirketinin önünde her gün başka bir basın mensubu, işten izin alıp röportaj vermeye giden bir çalışan.. rica ederim.
Soran+1 yılBen mezun olunca kendi işimi kuracağım. Bence bir sorun teşkil etmezdi hatta iyi de reklam olurdu diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılkendi şirketini kurup tutunmak o kadar kolay değil maalesef. tam tersine reklamın olsa bile ciddi iş yapamazsın hafife alırlar. neyse yolun açık olsun.
Soran+1 yılPeki tekrar teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılgörmeden yorum yapmak zor sonuçta anlattıklarından güzel olup olduğunu anlayamıyoruz. Ama bu yarışma için boyun iyi sadece belini birkaç cm incelt yeterli. Biliyosun bu yarışmada kültüre çok önem veriliyo bence bol bol kitap oku ve diksiyonunu geliştir. Başarılar
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alacağım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilemedim, mesela üst tarafın alttan uzun olabilir ya da kısa, yüzün gıcık olabilir, oran konusunda sıkıntılar olabilir, kolun kısa ya da uzun veya ayakların çok büyük olabilir. Biliyorsun bu konularda oranlara bakılır. Sadece boyun uzun diye seçmezler ya da güzelsin diye.
01 Yorumla
Soran+1 yılOrantılı vücudum sadece kollarım birazcık uzun, ayaklarım 38 numara, masum bir yüzüm var teşekkür ederim:)
+1 yılModellik yapıyorum. birinci olurmusun bilmiyorum ama yapman gereken ayna karşısında en az günde 1 saatini harca. bol bol müzikle yürü ve egzersiz yap ufakta olsa. yani diyeceğim şu tek işin bu olsun.
25 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, öneriniz için :)
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Kendi kendine konuşucak öz güven problemini yener ayna güven verir. bir süre sonra Ben güzelim veya yakışıklıyım diye pozitif düşünmeni sağlar ve hormonlarda bu şekilde hormon salgılar. güzellik hormonu değil tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Yuz guzelligi en onemlisi, kendini burada istedigin kadar anlat kimse senin yuzunu aklinda canlandiramaz. Kahverengi sacli mavi gozlu herkes Adriana Lima veya Ian Somerhalder olmuyor, bu yuzden soylediklerinin bir anlami yok.
20 Yorumla
+1 yılMiss turkeyi bu sene guzellikle secmediler benim fikrimce 2-3-4 olan kizlar mis turkeye yakisir guzeldegillerdi sadece abarttilar guzel guzel die okadar sana gelirsek yuzunu bilmiyoruz onu gectim biz juri degiliz neye gore yargilarlar bilmeyiz sansini dene derim ama her 1,78 boyundaki kizlarida almazlar yani...^-^
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim şansımı deneyeceğim :)
Ferrari F430 V8 1.9 Spec 0.9 Bar- 557 HP
Lamborghini Aventator V16 2.9 Spec 1.9 Bar - 668 HP
Yamaha YZF-R1 4 Silindir 0.3 Spec 0.2 Bar - 180 HP
Nasıl oluyorsa kağıt üstünde Lamborghini bi' kral gibi gözükürken YAMAHA YZF-R1 içinden geçiyor.
Kıssadan hisse ; Lafla peynir gemisi yürümez. Resimde koyamıyorsun normal olarak. Bu soruya cevap çıkmaz.13 Yorumla
Soran+1 yılFarkettim mantıklı 1-2 cevap var gerisi tırt
Soran+1 yılHaklısınız, sadece fikir almak istedim ama işte
- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılonu bilmem de ortaokulda matematik sorusu olabilirsin
122 Yorumla- +1 yıl
178 boy mu? O boyda olmak isteyen erkek arkadaşlarım var la benim. sulak yerde mi yetiştin naptın :D
33 Yorumla
Soran+1 yılHayır, hayatım sporla geçti sadece :D
Soran+1 yılTeşekkür ederim o da yeter bana :D
Miss Turkey icin tv ye cikmayi dusunuyorsun da buraya neden bir fotonu atamiyorsun onu anlamadim... atsana fotoda gorelim.
13 Yorumla
Soran+1 yılBaşvurum kabul edilmezse diye bir ihtimal var o yüzden kendimi boşuna ifşa etmeye gerek yok
Soran+1 yılBuyrun bunu diyorsanız ne diyeceğinizi de söyleyebilirsiniz.
Sen ki milyonların içinden birinci gelmiş insansın. Miss Turkey de neymiş.
32 Yorumla- +1 yıl
ince diyorsun :D
1.05 bacak olup 1.78 boy nasil oluyor ya orantisizlik var:-) hem madem o boydasiniz resim? onu gectim bunu soracaginiza bir basvurun?
ayrica egitim durumunun guzellik yarismasi ile alakasi?13 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar bilgisiz misiniz gerçekten? Miss Turkey içi boş vitrin mankenlerinin yarıştığı bir yarışma değil
- +1 yıl
eski osmanli kayikcilarindan birine binen bir alim-i lisan, kayikciya sarfu nahv bilir misin demis,
o da, bilmem diyince bas, amis ayakustu anlatmaya.
o anda ortaya geldiklerinde bir bakiyorlar kayik delik.
kayikci donmus sen bahr ilmi bilir misin demis.
o da bilmem diyince kurtarsin seni sarfu nahv demis.
bunu bilsem neyime yarayacak? onu gectim neden seni kaale alip yazdim ki, yok o boydaymis da,
Soran+1 yılBen neden seni kaale alıp cevap verdiysem o yüzden
+1 yılMiss Turkey'e bilmemde. Best model'da iş yapabılırsın. Keza bende bu sene Best Model'a katılacağım. Çalışmalarım bıtmek uzere
06 Yorumla
Soran+1 yılBest Model için boyumun çok uzun olduğunu düşünmüyorum.
- +1 yıl
Bende 2,02 boy var bakalım ne olacak. Ki Best model'da 1,75'e dusuruldu bayan boy sınırı dıye bılıyorum
Soran+1 yılBende öyle biliyorum ama sınırdan 3 cm uzun boyla hiç şansım yok :D Boyunuz maşallah şansınız yüksek sizin
- +1 yıl
kendıne guvenıyorsan dene derım. ben bırtek boyuma ve vucuduma guvenıyorum. yoksa bendede bısı yok :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim en azından deniycem :)
- +1 yıl
Başarılar :)
+1 yılBuraya suratını koymadan yorum yapmamız zor olur. Fiziğim uygun. Geçen seneki finalistlere bakarsak surat güzelliğine çok önem verilmiyor ama yine de görmeden yorum yapamayacağım
10 Yorumla
+1 yılEkranlarda görürüz inşallah :)) azmeden herşeyi yapar. Sendede görüyorum bu azmi..
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, azimliyim umarım başarırım :)
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılajans ajans sağlam ajansın yoksa şansın yok arkadaşımmmm
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Sadece başlığı okudum. Herkesin olma ihtimali vardır heleki bir çok seçilen kişiler çirkin oluyo. Güzel seçtikleri nadir.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. bır ajansa uye ol oncelık manken olmasanda foto model olun dızı film olabılır yetenekte varsa
06 Yorumla
Soran+1 yılAjansa üye olmak istemiyorum kötü şeyler dönüyor çünkü
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim ben şansımı bu yarışmada deneyeceğim olursa olur artık
Soran+1 yılÖn elemeyi geçersem söz paylaşıcam :)
1. olanların senden ne farkı war?
belki torpil falan ..:D03 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef torpilim yok :D
Soran+1 yılGaliba katılıcak :D
Moda & Stil konusunda 401 cevap paylaştı. Kazanirsan bize selam soyle. Bu arada 90 60 90 olmak icin goguslerine napicaksin o kadar?
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 cm büyütmek zor olmaz sanırım kürlerle
+1 yılKültür, diksiyon, gülümseme, dişler we yüz hatları önemli. Bunları da dikkat etmelisin. Başarılar
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
iyi guzel yazmissinda bu kritilerde olup cirkin olan kizda cok resim atsan daha iyi analiz ederdik
00 YorumlaModa & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. Önemli olan bu yazdıkların değil ki, çirkin olanları bile seçtikleri oldu jüriyi etkilemek önemli istersen daha da güzel ol..
24 Yorumlasendn daha iyiler war mesela ben hem görmedn karar weremeyiz yazarak olmaz bu isler
01 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece fikir almak istedim
Şansınızı deneyin bence. Ama sorarlarsa mimarlıktan bir sektör olarak bahsetmeyin. Bir cevabınız da öyle demişsiniz o yüzden
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki telekkür ederim yorumunuz için
+1 yılSerenay Sarıkaya ıkıncı olduysa sen de haydı haydı olursun. Korkma! Ama biraz arka lazım o da kesin.
10 Yorumla
+1 yılTek resim cozerdi olayı.
Naslda uzun uzun anlatmısın11 Yorumla- +1 yıl
ümit yok demekki
Moda & Stil konusunda 372 cevap paylaştı. ya madem okadar güzelsin foto ataydın insan merak ediyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşvurum kabul edilmezse diye bir ihtimal var o yüzden kendimi boşuna ifşa etmeye gerek yok
Soran+1 yılPeki seçilirsem söz :D
Benimle evlenirmisin :) Şakamısın hem güzel hem akıllı seçmezlerse ayıptır :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım öyle olur :)
+1 yılGüzellik yarışmasında adalet yoktur, jüriyi ne kadar etkilediysen önemli olan o. Ama fotoğraf olsaydı belki bizde puan verebilirdik :)
00 Yorumla
+1 yılmiss turkey katılacma dıyorusn resim atmıyorsun utanıyormusun yoksa obezmisin
020 Yorumla
Soran+1 yılÇok komiksin ya obezim be vücut ölçüm 86-65-90
- +1 yıl
evet bellihı hı hı bende öyle dedim
Soran+1 yılAynen arkadaşım aynen
- +1 yıl
yazma hadi yaylan ben snein arkadaşın değilim
Soran+1 yılGerçekten mi bak çok üzüldüm
- +1 yıl
ezme bu kız
Soran+1 yılKes
- +1 yıl
çocukken sünnet oldum
Soran+1 yılAnasınıfı seviyesindesin anladık
- +1 yıl
yazık enbesil seni
Soran+1 yılIQ seviyem 134
- +1 yıl
bellli IQ 134 AMA beyin bunu terk etmiş
Soran+1 yılBravo süper espri yeteneği
- +1 yıl
IQ-134 ve bravo diyecke kadar söz sen bir daha ölçtür hadi kızım işine bak 1Q 134 ziahahhaa
Soran+1 yılDüşündün ve bu cevabı buldun hahaha iyiymiş
- +1 yıl
IQ SEVIYESİ 134 çok komık bir varlıksın hadi zoruna gitmesin etrfaındaki yalakalara dön enbesil seni
Soran+1 yılNe kadar kalitesiz olduğunuzu düzgün sorulan bir soruya verdiğiniz cevapla belli ettiniz.
- +1 yıl
evet IQ 134 OLAN BİRİ sordu zihahahah
Soran+1 yılEvet aynen öyle.
- +1 yıl
hadi sağdan yol bakayım kız kuruntusu
+1 yılBurada bilenin az oldugunu dusunuyorum. Yeterli bilgiye sahip birilerine, internete sormalisin.
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
- +1 yıl
Kazanman icin ne gerekiyor bilmiyorum ama bana kazanmaya uygun geldin. Yarismaya katilacak senden iyiler olabilir onlari da degerlendir. Daha iyi olmaya calis..
Soran+1 yılHaklısınız kendimi geliştirmem gerek
- +1 yıl
Evet.
Rica etsem model olmak icin ne ozelliklere sahip olunmasi gerektigini soyler misin?
Soran+1 yılBildiğim kadarıyla model olmak için yüz güzelliği önemli değil düzgün bir fiziğe ve uzun bıya sahip olmak yeterli
- +1 yıl
Yuzdeki ben falan bunu engellemez mi? Saol :)
Soran+1 yılSanmıyorum engelleyeceğini ama zaten ben aldırmak kolay bir işlem artık :)
Peki goguslerini nasil 90 yapacaksin nasil 90 60 90 olacaksin
03 Yorumla
Soran+1 yılŞerbetçi otu vb bir sürü kür var göğüs büyütmek için
Soran+1 yılTarif bu
+1 yılVücut ölçülerin güzel
Kendi geliştirmen daha da güzel
Ama görmeden bir şey diyemem :D02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, şimdi kendimi ifşa etmiyim :D
- +1 yıl
Mesaj at? 2015 miss Turkey Finalisti :D
Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. yukardakileri okumadım :D lotoyu kazanma şansın neyse o kadar şansın war :D
00 Yorumlao kadar yazacağına bir fotoğraf atsan hemen cevaplardık yanı senı görmeden guzelmsıın cırkın mısın nereden bileceğiz :)
00 Yorumla
+1 yıldoksan atmış doksan olmaya çalışma o ölçüler tee 1990lı yıllardaydı.
013 Yorumla
Soran+1 yılHala geçerli ki birinciler hep 90 60 90
- +1 yıl
değişti diye biliyorum o doksanlar azaldı
Soran+1 yılBelki değişmiştir bakıyorum da son yıllarda hala öyle
- +1 yıl
sadece türkiyeye takip etme derim ben
Soran+1 yılDünya çapında diyorsan haklısın
- +1 yıl
tabiki evrensel düşünceksin. hedefi zirveye koy.
Soran+1 yılDüşüş kötü olur ama
- +1 yıl
yok canım ne alaka. sen yine sen olacaksın. illa bu yarışmaya seçileceksin diye bir şey yok. önünde uzun yıllar var
Soran+1 yılHaklısın ben yine de şansımı deneyeceğim
- +1 yıl
bir yerlere gelirsen unutma bizi
Soran+1 yılUnutmam tabi ki
- +1 yıl
şaka yapıyorum ya bakma sen bana :)
Soran+1 yıl:))))
Moda & Stil konusunda 432 cevap paylaştı. Fotoğraf olmadan yorum yapamam birinci olmak çok iddialı ayrıca eğitimle ne ilgisi var?
03 Yorumla
Soran+1 yılMiss Turkey de sadece yüz, fizik değil, bildiğin lisan, eğitimin, davranışların vs. de önemli.
Soran+1 yılAraba var ki miss turkey olursan para mutlaka gelir
Gunumuzde ic guzelige degil yuz guzelligine bakilmiyo ki direk fizige bakiliyo o yuzden olabilirsin kismet olursan ks yi unutma :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim tabi ki unutmam :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDudakların dolgun mu? dişlerin düzgün mü? Popon çıkık mi bunlardan haber ver
11 Yorumla
Soran+1 yılÜçü de evet, squat çalışıyorum hergün zaten
+1 yılAblacim ne bilelim sen resim at degerlendirmeye alalim
00 YorumlaBnde bir aralar dusunuyodum ama donra vazgectim :))
00 YorumlaHayal gücümüz O kadarda iyi değil ve sen en iyisi resim at değerlendirelim...
00 YorumlaBu Kadar Yazı Yazıcağına 1 Foto Koyabilirdin d[^_^]b
00 Yorumla
+1 yılşimdi birincisi resim koymamışsın ikincisi biz nerden bilelim misstürkiye jurisi var mı aramızda yoksa haberimiz mi yok :D
00 Yorumla
+1 yılbir bu Kadar'da vardır daha da iyi zor ama belli olmaz.
00 Yorumlakanka iyi güzel düşünmüşte birinci olamassan üzülme ha :D
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki üzülmem :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılAjansa falan bulaşırsan dikkatli ol, öyle her siyah koltuğa oturma ;)
00 YorumlaBu yarışmaların çoğunda çok kirli işler dönüyor, bizzat dereceye sokulması karşılığında bişeyler istenen insanlar tanıyorum.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkmaz demeyin şansınızı deneyin miss törkiiiiiiii
10 Yorumla bu kadar detaylı yazacağına bir resmini atsaydın daha iyi karar verirdik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVallah bir mayolu resim at oradakiler gibi yorum yapak.
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle evet olaiblirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Bisi degil
+1 yılSuratın at gibiyse bunların hiçbir anlamı yok
21 Yorumla
Soran+1 yılSuratım at gibi değil gayet güzel
+1 yılolabilir neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılBen olurum da seni bilmem
00 YorumlaTipün güzel denemekte fayda var :D
00 Yorumla
+1 yılfoto atmadan yormapamam
10 YorumlaModa & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Tamam sanki biz juriyiz mi.
Katıl şansını dene21 Yorumlafoto at uzatma bir kamyon yazı var
00 Yorumlamal olmuşsun onuda olursun Sığır :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kalitesiz olduğunu düzgün sorulan bir soruya verdiğin cevapla belli ettin.
Soran+1 yılAynen öyle kimseye hakaret eden bir kelime yoktu sorumda.
+1 yılolabilirsin ama boyun kısa
01 Yorumla
Soran+1 yılBoyum kısa mı bu yılın birincisi 1,78 geçen yılın 1,80 grçen yılın Miss World'u bile 1,70
1. olursan bizi unutma :))
07 Yorumla
Soran+1 yılÖzellikle olamazsın diyenleri unutmam :)
Soran+1 yılHahaha
Soran+1 yılNiye fotoğraf bu kadar önemli onu anlayamadım herşeyi yazdım sonuçta
Soran+1 yılHımm peki
+1 yılOn sayfa yazacağına 1 tane resim koysaydın
20 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam