Şampuan kokusu benim için çok önemli. Sizce hangi şampuan koku olarak çok etkili? E tabi yumuşak da yapması lazım saçları... En güzel kokulu şampuan hangisi?en güzel kokulu şampuan
Şampuanlarda birçok özellik arıyoruz çünkü saç bakımımızın olmazsa olmazı :) Saçlarımızı kurutmasın, beslesin, onarsın, uzatsın... Bu özelliklerin yanında bir de misler gibi kokuyorsa bizim için vazgeçilmez olur. Yeni yıkanan saçların etrafa şampuan kokusu saçması kadar güzel bir şey var mı?
En güzel kokan şampuanlar hangileri?
1. Limon kokulu şampuan: Elidor Detox Ferahlığı Şampuan
Limon kokulu şampuan
İçeriğindeki limon ve yeşil çay özleri sayesinde en güzel kokulu şampuan olabilir :) Üstelik saçları derinlemesine arındırıyor, saçlarınız yağlıysa harika bir tercih olabilir sizin için.
En güzel kokan şampuanlar arasında yasemin kokulu mutlaka olmalıydı :) Yasemin kokusunu ben de çok severim bu yüzden Blendax'ı denemiştim. Kokusu çok fazla kalıcı değil ama saçları canlandırıyor, hacim veriyor. Kullanıcı yorumları için: Blendax Kullanan Var Mı ? Memnun Musunuz Kızlar ?
3. Papatya kokulu şampuan: Elidor Canlı ve Dirençli Saçlar Şampuan
Papatya kokulu şampuan
İçeriğindeki bal ve papatya özleri sayesinde güzel kokulu şampuanlar arasında yer alıyor :) Aynı zamanda saçları güçlendiriyor ve yıpranmalara karşı dirençli hale getiriyor. Saçlardaki nem dengesini koruyarak, kurumanın da önüne geçiyor. Kullanıcı yorumları için:Elidor canlı ve dirençli saçlar şampuan özellikleri nelerdir?
4. Kiraz kokulu şampuan: Clear Kadınlara Özel Yumuşak Parlak Kiraz Çiçeği Şampuan
Kiraz kokulu şampuan
Saçlarınızın her daim parlak görünmesini, yumuşacık olmasını ve bir de misler gibi kokmasını istiyorsanız, tercihiniz Clear'dan yana olabilir :) İçeriğindeki kiraz çiçeği sayesinde saçlarda yoğun bir koku bırakıyor. Kullanıcı yorumları için:Clear şampuan alıcam hangisi daha iyi?
5. Hindistan cevizi kokulu şampuan: Elidor Doğanın Enerjisi Güçlü Saç Uçları Şampuan
Hindistan cevizi kokulu şampuan
Saç uçlarımız daha güçsüz, kırılmaya müsaittir. Elidor Güçlü saç uçları sayesinde saç uçlarımızı her türlü zorluğa, yıpranma etkilerine karşı koruyabiliriz. Üstelik içeriği Hindistan cevizi yağı sayesinde saçlarınızı her savurduğunuzda kokusunu hissedebilirsiniz :) Kullanıcı yorumları için: Elidor Hindistan Cevizi Yağı Şampuanı saç uçlarını güçlendiriyor mu?
bütün şampuanların kokuları birbirne benziyor idare eder işte hepsi henüz beni tam tatmin eden bir kokulu şampuan bulamadım
bu güne kadar bütün markaların şampuanlarını kullandım en ucuzunden en pahalısına kadar:)
eskiden ergenlik zamanlarımda blandaxın beyaz ambalajlı bir şampuanı vardı aahhhhh o şampuana aşıktım ya bir şampuan bu kadar mı güzel kokabilir günelrce kokusu gitmezdi saçmlarımdan
ama şimdi blendax da bozuldu zaten o beyazını kaldırdılar aşıktım onun kokusuna
Dove oxygen moisture kullanıyorum ben 1 haftadır çok iyi geliyor saçım çok yağlı olduğu için her gün duş alıyordum ama artık 2 günde 1 alıyorum. Kuru saçlar içinde serisi varmış. Bunu beğenmezsen de revox şampuan var gratislerde satılıyor ama 38 tl. Saçı çabuk uzatıyor yağlanmasını geciktiriyor bakım yapıyor
Sampuan illaki kalici koku birakmaz birakirsa da iyi degldir zaten fircana ya da taragina en sevdigin parfumden sık guzelce tara al sana mis gibi kokan saçlar.. direk sıkmadgn icin yipratmazda uzun surede kalir parfum kaliciysa tabi nemliyken daha iyi sonuclar alabilirsin..
Herkesin burun zevki başkadır :D birisi çikolatalı süt severken birisi muzlu süt sever :D o yüzden sende sevdiğin kokuya sahip şampuanı en güzel görürsün :D Ben şampuanın kokusundan ziyade saçıma verdiği rahatlığı ve yumuşaklığını önemserim :) kullandığım şampuan "Clear men"
sac konusunda evet cok guzel sampuanlar var ama bana kalırsa yıkamadan sonra fazla koku kalmıyor ne yazikki önerim yıkamadan sonra yag veya bakım kremleri hemen hemen her kalite markanın yagı ve kremi guzel koku bırakiyor :) parfum ise calvin klein önerebilirim (her).. :)
sabunla yıkama zaten çok sertleştirir :D ben dove kullanıyordum çok iyi geliyordu,şimdi a+ plus diye bir şampuan kullanıyorum,bimde satılıyor(başka yerde yokmuş ondan yazıyorum),o da çok iyi dove'daki aynı etkiyi veriyor yani bir farklılık göremedim.loreal,elidor gibi şampuanlardan da memnun kalan var ama özellikle elidor bana yaramadı yine de sen bilirsin ;)
bimin o tür ürünlerine pek güvenmezdim,annem almış getirdi bir gün,çekinerek denedim ama memnun kaldım ben.burdan bir arkadaşta hatta memnun kaldığını yazmıştı yani bir tek ben demiyorum ;) ama yapıya göre değişiyor tabi 7 sülaleme iyi gelen elidorda bana yaramadı :)
Bende head shoulders kullaniyom kokusu idare eder ama kokusuna bakmiyom. Etkili mi şampuan iyi mi verdigim paraya degiyiyo mu diye bakarim guzel kokan şampuan istiyosan clear woman kullan elidor kullan
ben eczaneden aldığım bir ürünü paylaşmak istiyorum, zigavus un sarımsaklı şampuanı kokusu o kadar soft ki anlatamam mutlaka denemeni tavsiye ederim benim mesela saç dökülmem vardı onu durdurdu dediğin gibi saçlarım uzun olduğu için elektriklenme problemim vardı. birde saç bakım maskesi var ikisini bir arada kullandığımda inanılmaz bir sonuç aldım. :)
Kokusu kalıcı şampuan istiyorsan marketlerden, genel geçer markalara değil de body shop gibi daha kozmetiğe yönelik mağazalardan alışveriş yapman iyi olacaktır.
şampuanımın bittiği bir zaman arkadaşımınkini kullanmıştım kokusu şimdiye kadar aldıklarımın en iyisiydi diyebilirim. markası duruydu. dışı koyu lacivert bir renkteydi.
Valla dalga geçme ama önerebileceğim şampuan dalin şampuan saçı yakmaz koku bırakır. Süper şampuan bebek şampuanı olabilir, ama hiç değilse diğerleri gibi kepeklendirmiyor.
Clear mor renkli olanı yeni yıkayıp çıktığım zamanlarda şampuanımın ismini soranlar olur genelde:) başlarda parfümüm mü diye şaşırıyodum ama artık alıştım:)
Kesinlikle ve kesinlikle Loreal Elsevedir. Bunu sadece şampuan gurmeleri bilir saçlarını yıkadığın zaman pamuk gibi yapıyor. Ben de kardeşlerimde çok severek kullanıyoruz uzun süredir. Denemek isteyenlere arayışta olanlara en büyük tavsiyemdir hatta daha bugün gördüm Carrefoursada 30. yıla özel indirim yapmışlar 52,90 a alabiliyorsunuz bu fiyata kaçırmayın denedikten sonrasında zaten bağımlısı olacağınıza eminim.
Kızlar. Saçlarımız hem güzel koksun hemde zarar vermeden beslesin istiyorsanız, küçük bir tiyo. Hangi şampuanı kullanıyorsanız bütçenize ya da tercihinize bağlı, şampuan şişenizin içine bir kaç damla Yasemin yağı ya da lavanta yağı damlatarak çalkalayın. Bitene kadar böyle kullanın. Tercihen başka yağlar da olur. Zevk meselesi. Sonrasında 1/2 gün misler gibi kokan saçlar oluyor. ( orjinal yağ olmasına dikkat edin )
pantene nem terapisi eğer saçların kalın telli kuru yağsız kaba ve sertse yumuşacık yapıyor. ayrıca avonun armutlu şampuanıda yumuşacık yapıyor ama saçın ince ve yağlıysa uzak dur. elseve pembeyide kullandım güzeldi ama kokusunu sevmiyordum bıraktım.
arap sabununu tek geçerim :D bu nasıl bir site yaa, biri parfüm arar biri şampuan. her saça göre farklı farklı şampuanlar vardır, burdan sorarak bir yere varamazsın. deneyerek öğrenirsin ancak.
hmmm yuz bakimm anladimm ben kusura bakmaaa ama yuzun icinde iyi olur belkimm neyse sonuçta bayansin yani en iyisini sen bilirsin ben fazla karismayim😁😀
Kokuya aldanma ne kadar koku o kadar kimyasal. Doğal medikal şampuanlardan kullan içerisinde paraben olmayan. Tavsiyem prozinc, 3-4 yıldır kullanıyorum müthiştir.
Bu yazdığın ve yazamadigin bütün şampuanları kullandim. Iclerinden sadece Gliss ve Dove olumlu sonuçlar verdi. şu an yumuşacık yaptığı için Dove kullanıyorum.
Ben Şu an elidorun yesil sisesini bakim kremini ve yaglarini kullaniyorum muthis kokuyor 3 gundede gitmiyor gerci her gu n yikiyorum tazeleniyor ama olsun :)
Diğerlerinde çok fazla farkı madde oluyor. Yumuşatsın dolgunlaştırsın beslesin kepeğe karşı olsun derken saçınin ihtiyacı olmayan şeyleride sürmüş oluyorsun. Bitkisel çok köpürmüyor ama daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum
yipranmao ne emek oncelikle, ben ipek falan ucuz sampuanlar aliyorum zaten hepsi dustan kuruduktan sonra kabariyo uzun sacd. onemli ben saclarimi islak hafir gozukmesini isterim, bakim kremleri falan isimi gormuyo
Ben şampuan kullanmıyorum, sonunda alerji yaptı. Zeytinyağlı sabun önerdiler, ilk başlarda istemeyerek, zorunlulukla kullanıyordum, şimdi de iyiy kullanıyorum diyorum
En İyi Cevaplar