Elbise ve ayakkabılarınız kolay mı eskitirsiniz yoksa yıllarca giyer misniz?
1 yıl dayanmaz
1-3 yıl
3-5 yıl
5-10 yıl
Hiç eskimez ömürlüktür ben torunlarım bile giyer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
T-Sirtlerimi sezonluk giyerim...6-7 yıllık gömleklerim var..ama tamamen durumlarına bağlııı.önemli olan ilk günkü gibi duruyor olması...anrıca ben kullandıkça üzerimde kalıbımı alan kıyafetlerimi çok severim...ayakkabı mesela ortalama 6-7 yıl mutlaka giyilir...Asker postallarım bile var...kaç yıl oldu halbuki..ama yılda 2-3 gün giyiyorum sadece..
eskilerden kombinasyon yapabiliyorsun demekki
ben modası geçeni atıyorum hacı kıh kıh kıh
eyw
woher komst du
hmmmmmm
ne iş yaparsın ki ordan oraya sayın istisna
En ufak parcasi kalana kadar mucadele ederim. Zaten sonra yururken yolda dusuyor alip eski kurbanlarin yanina atiyorum.
Elbiseyide yama yapip yapip giyerim malum kriz var
en güzeli kendi düşene kadar giymek++
3-5 yıl dayanır ayakkabılar.18 yaşında alığım bir bot ve bir converse durur yeni gibi.
Elbiseler de dayanır ben zamanla beğenmediğim için öylece durduğundan ama.
16 yaşında o zamanlar moda olan giydiğim tişört bile duruyor, giyerim diye saklamışım ama duruyor öylece.
dolabın kalabalık yani
ayakkabılarım çok dayanır(3-5 yıl),giyerim. ama elbise dayansa bile ya içine giremem yada çok büyük gelir :D
Cevap
12Cevap
kolay kolay eskimez ayakkabılarım ve kıyafetlerim temiz kullanırım ve hala yeni gibi giyecek olduklarımdan bazı dernekler var oralara veriyorum sizlerede tavsiye ederim..2 -3 yıl kadar..
genelde uzun sure gıyerım ama fızıksel degısımlerden dolayı genelde fazla uzun gıyemıyorum ama cok ıyı bakarım onlara hıc bısı olmaz
eskitmem bedenim de değişmediği için uzun kullanabiliyorum belli aralıklarla yeniler çoğaldıkça veriyorum
Ben ne elbise nede ayakkabı eskitirim :) ama hep 2 sene kullanırım. Çünkü annem hep bir beden büyük al seneyede giyersin dediği için .p :D:D:D
Deforme olana kadar giyerim.. 1 seneyi geçer genelde..
2 3 yıl sonra eskiyo hemen=( Fazla elbisem yok zaten sevmiyom öyle tıkış tıkış dolap.
Ben çok dikkatli kullanırım senelerce kullanırım tabi sıkılırsam birine veririm eskiyipte atıığım çok nadir olmuştur:)
Değişiyor yıllarca giydiğimde oldu,alıp bir kenarda yıllarca hiç giymediğimde.
1-3 yıl ayaklarımda sorun olmadığından ve düzgün kullandığımdan idare ediyorlar beni.
ayakkabılarım 1-2 sene dayanır ama elbiselerim için aynı şeyi diyemeyeceğim.Sıkıldığımda esip biçip onlardan yeni modeller çıkarmayı seviyorum
ayakkabı da seçim şansım yok 3 5 sene bile giyebilirim ki genelde etrafımdakiler bıkar elbiseyi de 3 5 kez giyerim yahu
Baba ayakkabı en kalitelisinide alsam 2 ay gidiyor.
yıl olrk saymadım ama uzun ömürlü kullanırım eşyalarımı
herbirine senede 3 kez falan sira geldiginden modasi gecene kadar dolabimdadirlar
Yıllarca giyebilirim. Zaten o kadar fazla ki öbürüne sıra kolay gelmiyor:)))
Sağlam olduğu sürece, tarzım, zevkim değişmemişse giyerim...
basic ürünlere verdiğim paraya acımam, eskiyene kadar giyiyorum çünkü. ayakkabılarda da aynı şekilde. ama eğer sezonluk moda ürün aldıysam bir sonraki sezon giymem. durur öyle bi köşede.
valla 5 6 ayda br ayakabı degstrrm elbıselermı hep gyrm
Eskitmem hiç çok iyi muhafaza ederim eşyalarımı fakat yeni bir şeyler aldığım zaman eskilerin yüzüne bakmam.
eskiyene parçalanana kadar :D
parçalanınca daha kıymetli oluyor hem
1-3 yıl arası giyiyorum.
hayalimdeki kız masrafsız..
C..
ama sevdiklerimi yırtılana kadar..
1 - 3 arası giyiyorum.
genellıkle bır kac kez :))
:S
ya işte zengin olmak başka bişey
alakası yok,:(((
Eskiyene kadar giyerim.
Ayakkabı 1 yıl ama elbise ondan nefret edene kadar
3-5 yıl giyerim rahat
Güzel kullanırım ben..
hep aynı kıyafetle dısarı cıkarım ayda 1 yıkarım..
sıkılana kadar giyerim
silgi bezi olana kadar giyerım :)
3ilaa 5 yıll ayakkabı kalitelysee
Gönlüm geçene kadar giyerim.
2 sene falan
3 aya ayakkabılarımı pert ederim.
B: 1-3 yıl
A: 1 yıl dayanmaz
1-3 yıl
eskiyene kadar
1 2 o da belki
1 yıl dayanmaz