Moda & Stil Topuklu ayakkabı ne sıklıkta giyersiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sadece özel günlerde mi yoksa gündelikte giyer misiniz Güncellemeler+1 yıl Kızlar Topuklu ayakkabı ne sıklıkta giyersiniz? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_AsenaKayiBoyluTürk_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Hiç giymem çünkü rahat edemem kirarim illaki onun ucunu ya da topugunu 0 0 Yorumla
xx1mehtapp Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Sadece düğünlerde.. günlük giyene hayret ediyorum birgün giysem belim ayrı bacaklarım ayrı ayaklarım ayrı sızlıyor 😂 0 0 Yorumla
damladamla123 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bazen kombinime görede giyerim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen niye mesaja bakmıyorsun yazmışım sana 😅 Yorumla damladamla123 +1 yıl Kimsin de Yorumla damladamla123 +1 yıl Yanıt vermiyorum kimseye Yorumla Soran +1 yıl Neden sohbet etmeyi sevmiyor musun Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
naxtlokaįl Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Her gün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Attın şu an Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hiç giymem çünkü rahat edemem kirarim illaki onun ucunu ya da topugunu
Sadece düğünlerde.. günlük giyene hayret ediyorum birgün giysem belim ayrı bacaklarım ayrı ayaklarım ayrı sızlıyor 😂
Bazen kombinime görede giyerim
Sen niye mesaja bakmıyorsun yazmışım sana 😅
Kimsin de
Yanıt vermiyorum kimseye
Neden sohbet etmeyi sevmiyor musun
Bazen
Her gün
Attın şu an
cokk nadir