Moda & Stil Topuklu ayakkabı giyer misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Aşığı olduğum doğrudur, is için hee gün giyiyorum sizin aranız nasil? Topuklu ayakkabı giyer misiniz? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
stratumcorneum Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kalin topuklu giyerim ama ince pek yemiyor ilerde inş 2 9 Yorumla Soran +1 yıl Ince topuk mu? Yorumla stratumcorneum +1 yıl Aynen.. daha estetik duruyor Yorumla Soran +1 yıl Giymiyor musun? Yorumla stratumcorneum +1 yıl Simdilik giyemiyorum diyelim sjdjf Yorumla Soran +1 yıl Neden peki diyelim Yorumla stratumcorneum +1 yıl Bi kere hem pek vaktim yok derslerle ugrasiyorum hem de yurumesi biraz zor zamanla giye giye anca alisirim Yorumla Soran +1 yıl Anladım canim o zaman baskaa sana istek attım Yorumla stratumcorneum +1 yıl Tesekkur ederim♥️ Yorumla Soran +1 yıl Bende takip et 💜 Yorumla
Cananbuse Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hos görünüyırsun yakısmıs 5 3 Yorumla B7gfcc +1 yıl Bise sorcm Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 💋 Yorumla Cananbuse +1 yıl Rica ederim kuzum Yorumla
FONDÜÜÜ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 683 cevap paylaştı. Kışımı topuklu botlarla geçiriyorum geriye kalan zaman spor ayakkabı severim ama yoruyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangısı yoruyor Yorumla
Heyyeter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Resmi günlerde, bayramlarda, törenlerde ,özel günlerde 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. tercih etmiyorum.. şık dursada rahatlığım daha önemli😃 1 0 Yorumla
Bohemian-Rhapsody Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Topuklu ayakkabıyı, hatta topuklu sandaletleri, terlikleri çok severim. Ancak çok sık giydiğim söylenemez 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cok celiskili oldu bu durum şimdi ama nasıl kombin yapıyorsun Yorumla Bohemian-Rhapsody +1 yıl Topuklu ayakkabılar bana çok şık geliyor ve imkanım olsa sık sık giyerim diyorum. Ancak öyle giyebileceğim bir ortam yok Yorumla Soran +1 yıl Yani orasi baska o zaman diyelim ama kendine yakıştiryorsan eger giy derim Yorumla
hamzakemal Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl kızdan kıza değişir kimisine yakışır kimisine yürütmez kimisinde de itici durur ama genellikle yakışır 0 0 Yorumla
sadist_sereyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Günlük kombinleyip giydiğim bile oluyo seviyorum 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Hangi modeli tercih ediyorsun Yorumla sadist_sereyyy +1 yıl Kafesli platform ayakkabıları genelde Yorumla Soran +1 yıl Anladım stiletto sever misin Yorumla sadist_sereyyy +1 yıl Sevmemmi ya 😅😅 Yorumla QuiZMa +1 yıl @sadist_sereyyy Ne işle meşgulsun? Yorumla
bflskfs Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl giyerim ama boylesinden degil 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasil? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ah, ah! O topuklularla göğsümü çiğneseniz, yüreğimin üzerine bassanız sizin hiçbir kaybınız olmaz da beni dünyanın en mutlusu kılardınız. Yazık bana, laminant kadar değerim yok. 0 0 Yorumla
Aphell123 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Giymiyorum giysem varya 15 cm olsa 2.11 oluyo boyum otobüse binemem mq 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Ben giymem ama yakışana ve yürüyebilene ayrı bir çekicilik katıyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Of abla azdım one öyle hem sexsi duruyon hemde gözlük felan sekreter gibi 😅 0 0 Yorumla
Hhislerinsonnu Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Sadece özel günlerde 5 santimi geçmeyecek 3 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı. Rahatlıktan yana olduğum için, hayır 1 0 Yorumla
DusunmeDeliOlursun Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl sanırım bacak fetişim varmış vay anasını ya 1 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Anca özel günlerde o da 5 yılda bir 1 0 Yorumla
Cnozglll Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Off cok yakışmış bayılıyorum kadında topukluya😘🥰 0 0 Yorumla
Jokerr_21 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl yakışan giymeli bazılarında çok komik duruyor 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bayılırım ve giyerim evet aşığım çok seviyorum 0 0 Yorumla
derdini_anlat Takip Et Xper 5 Yaş: 55 , eic 100% +1 yıl Kadınları çok s.. e.. x.. i.. gösteriyo 0 0 Yorumla
Bordomatojee Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Çok kullanmam 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Düğünden düğüne mi Yorumla Bordomatojee +1 yıl Sayılır Yorumla Soran +1 yıl Pek aran yok gibi o zaman Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır. 1 1 Yorumla quickly_1 +1 yıl neden? Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. biz de giyenlere bakıyoruz , seviyoruz 1 0 Yorumla
Sendenoncebenn Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Devamlı giyemem 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Ayagin mi ağrıyor Yorumla Sendenoncebenn +1 yıl Evet küçük ayaklarım zorluyor Yorumla Soran +1 yıl Kac numara Ayagin Yorumla Sendenoncebenn +1 yıl 36 numara Yorumla Soran +1 yıl Minik mis ya):)) Yorumla
SüreyyaDereci Takip Et Xper 1 Yaş: 104 +1 yıl Giyerim 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Hangisinden Yorumla SüreyyaDereci +1 yıl Stileto Yorumla Soran +1 yıl Severizz Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Bileği zarif olana yakışıyor.. özellikle stiletto 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her kadın taşıyamıyor 0 0 Yorumla
Ebr_12351 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Yılda 1 kere falan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok artık 🤣 Yorumla Ebr_12351 +1 yıl Düğünden düğüne işte Yorumla Soran +1 yıl Yani ne güzel :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İş yerin e 5 mi 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç öyle merak Yorumla
flortlukadam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Topuklu giymek bence bir baya seksi'lik katıyor. 0 0 Yorumla
yalnzlkkk76 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Partnerin yanında giyilmesi hoş olur özel anlarda 0 0 Yorumla
DegdirenBerber Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 367 cevap paylaştı. sekretervari 1 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. gıymem :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Kalin topuklu giyerim ama ince pek yemiyor ilerde inş
Ince topuk mu?
Aynen.. daha estetik duruyor
Giymiyor musun?
Simdilik giyemiyorum diyelim sjdjf
Neden peki diyelim
Bi kere hem pek vaktim yok derslerle ugrasiyorum hem de yurumesi biraz zor zamanla giye giye anca alisirim
Anladım canim o zaman baskaa sana istek attım
Tesekkur ederim♥️
Bende takip et 💜
Hos görünüyırsun yakısmıs
Bise sorcm
Teşekkür ederim 💋
Rica ederim kuzum
Kışımı topuklu botlarla geçiriyorum geriye kalan zaman spor ayakkabı severim ama yoruyor
Hangısı yoruyor
Resmi günlerde, bayramlarda, törenlerde ,özel günlerde
tercih etmiyorum.. şık dursada rahatlığım daha önemli😃
Topuklu ayakkabıyı, hatta topuklu sandaletleri, terlikleri çok severim. Ancak çok sık giydiğim söylenemez
Cok celiskili oldu bu durum şimdi ama nasıl kombin yapıyorsun
Topuklu ayakkabılar bana çok şık geliyor ve imkanım olsa sık sık giyerim diyorum. Ancak öyle giyebileceğim bir ortam yok
Yani orasi baska o zaman diyelim ama kendine yakıştiryorsan eger giy derim
kızdan kıza değişir kimisine yakışır kimisine yürütmez kimisinde de itici durur ama genellikle yakışır
Günlük kombinleyip giydiğim bile oluyo seviyorum
Hangi modeli tercih ediyorsun
Kafesli platform ayakkabıları genelde
Anladım stiletto sever misin
Sevmemmi ya 😅😅
@
sadist_sereyyy Ne işle meşgulsun?
giyerim ama boylesinden degil
Nasil?
Ah, ah! O topuklularla göğsümü çiğneseniz, yüreğimin üzerine bassanız sizin hiçbir kaybınız olmaz da beni dünyanın en mutlusu kılardınız. Yazık bana, laminant kadar değerim yok.
Giymiyorum giysem varya 15 cm olsa 2.11 oluyo boyum otobüse binemem mq
Ben giymem ama yakışana ve yürüyebilene ayrı bir çekicilik katıyor.
Of abla azdım one öyle hem sexsi duruyon hemde gözlük felan sekreter gibi 😅
Sadece özel günlerde 5 santimi geçmeyecek
Rahatlıktan yana olduğum için, hayır
sanırım bacak fetişim varmış vay anasını ya
Anca özel günlerde o da 5 yılda bir
offf simdi i ayaklara masaj yapmak icin neler vermezdimmm
Özel gunlerde severek, normalde hiç giymem
Emaneten duruyor gibi
Güzelde duruş hatalı sanki
Off cok yakışmış bayılıyorum kadında topukluya😘🥰
yakışan giymeli bazılarında çok komik duruyor
Bayılırım ve giyerim evet aşığım çok seviyorum
ben gıyenı izlemeyi severim giymeyi degil
Kadınları çok s.. e.. x.. i.. gösteriyo
İyi ayaklariniz agrimiyor ya
Cok severim ama nadiren giyebilirim
Çok kullanmam
Düğünden düğüne mi
Sayılır
Pek aran yok gibi o zaman
Hayır.
neden?
Harika
biz de giyenlere bakıyoruz , seviyoruz
Devamlı giyemem
Ayagin mi ağrıyor
Evet küçük ayaklarım zorluyor
Kac numara Ayagin
36 numara
Minik mis ya):))
Giyerim
Hangisinden
Stileto
Severizz
Fizik iyiyse dikkat çeker kötü ise giymesinler.
yasaklanmalı bu ayakkabılar
Bileği zarif olana yakışıyor.. özellikle stiletto
Giyin giyin cok yakisiyor
Her kadın taşıyamıyor
Ben giyersem olay değişik yerlere gider 🤣
Yılda 1 kere falan
Yok artık 🤣
Düğünden düğüne işte
Yani ne güzel :)
İş yerin e 5 mi
Ne alaka?
Hiç öyle merak
hoş ve çekici olmuşsun
Ayağınız ağrımıyor mu?
Hayır gitmiyorum
Bende çok severim bı tane hediye edermisin
Bu tarz mi gidiyon ise
giymem
Boyleysen giy tabi
Her gün giyerim
Keşke oje sürseydiniz ellerinize
Topuklu giymek bence bir baya seksi'lik katıyor.
Hiç giymem
Ev içinde niye :))
Iyi foto
Partnerin yanında giyilmesi hoş olur özel anlarda
Mutlaka giymeliler
sekretervari
severim giyeni
gıymem :)