Moda & Stil Eşofmanla topuklu ayakkabı giyer misiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor Giyilir mi? Bu bir tarz mı, yoksa delilik mi? Bunu sadece Rihanna falan mı yapmalı?#EdaModaStil 👠✨ Güncellemeler1 yıl Güncelişko Eşofmanla topuklu ayakkabı giyer misiniz? Cevapla Fal Soruları Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
dodgee Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Valla her şeyi moda yapanlardan Allah razı olsun Artık rahatlıkla dolapta ne varsa giyip çıkabiliyorum 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kendimize güldürmek istiyorsak giymemiz gereken bir kombin 2 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hayır çok kötü görünüyor. Ancak şov için yapılır sanırım öyle bişey 🤦♀️ 1 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Giymem, zaten topuklu ayakkabı bana yakışmaz hem düşerim denge sağlayamam onda. 1 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl Eşofman altına kundura giysem bana gülerler herhalde bunun da ondan bence hiçbir farkı yok 1 0 Yorumla
Nslem Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yok bee eşofman ve topuklu düşünemedim hiç yapan varsa da Allah akıl fikir versin diyelim 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hoş degl absürt bir kombin 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. yakışır mı yakışmaz ne kendinize ne bize yapmayın bunu 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. Eşofman giymiyorum ki 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Topuklu ayakkabı giyiyorsun yani 😂😂 Yorumla Flankes1 1 yıl 🙄🙄 Allah cezanı vermesin 🙄😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 🤣 Yorumla
lavinya08 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Bizim burlarda giyeriz bea düğünlerde 😅😅 2 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bayan olarak giyen var 1 0 Yorumla
Premuroso Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Sanki eve gelen ayakkabı kargosunu denemiş gibi. 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı. Topuklu giymiyorum hayır 😅😅 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bi ara modaydi bu ya🤦♀️gozlerim kaniyor jsjsj 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Bunu Bağcılar'da bile yapmazlar bence 😂 1 0 Yorumla
ahududulu_muhallebi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Topuklu ayakkabı giymiyorum hiç 1 0 Yorumla
kırmızırujlukızzzz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Sacmalik boyle giyinen birini gorsem gulerim 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Arada bir delilik yapmalı tarz yaratmalı. 1 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Eşofmanla dolgu topuk güzel oluyor 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Moda & Stil konusunda 473 cevap paylaştı. Keko muyum ben 😃 2 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yoo giyilir 😌💅👠 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. En sevdiğim 😂 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olmaz 1 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Moda & Stil konusunda 308 cevap paylaştı. Giymem 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı. Aslaa. 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 818 cevap paylaştı. Giymem.. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% 1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 969 cevap paylaştı. giymem ben 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. giymem 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Giymem 1 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 548 cevap paylaştı. Çok saçma olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Valla her şeyi moda yapanlardan Allah razı olsun Artık rahatlıkla dolapta ne varsa giyip çıkabiliyorum
Kendimize güldürmek istiyorsak giymemiz gereken bir kombin
Hayır çok kötü görünüyor. Ancak şov için yapılır sanırım öyle bişey 🤦♀️
Giymem, zaten topuklu ayakkabı bana yakışmaz hem düşerim denge sağlayamam onda.
Eşofman altına kundura giysem bana gülerler herhalde bunun da ondan bence hiçbir farkı yok
Yok bee eşofman ve topuklu düşünemedim hiç yapan varsa da Allah akıl fikir versin diyelim
Hoş degl absürt bir kombin
yakışır mı yakışmaz ne kendinize ne bize yapmayın bunu
Eşofman giymiyorum ki
Topuklu ayakkabı giyiyorsun yani 😂😂
🙄🙄 Allah cezanı vermesin 🙄😂
🤣 🤣
Wanda Nara giymişti 😃
Bizim burlarda giyeriz bea düğünlerde 😅😅
Bayan olarak giyen var
Sanki eve gelen ayakkabı kargosunu denemiş gibi.
Topuklu giymiyorum hayır 😅😅
Bi ara modaydi bu ya🤦♀️gozlerim kaniyor jsjsj
Ben pek çekici bulamıyorum
Bunu Bağcılar'da bile yapmazlar bence 😂
Topuklu ayakkabı giymiyorum hiç
Sacmalik boyle giyinen birini gorsem gulerim
Arada bir delilik yapmalı tarz yaratmalı.
riri bile yapsa çok kezbanca duruyo ya
Yok kötü oluyor🤣
Eşofmanla dolgu topuk güzel oluyor
Topuklu ayakkabı giymiyorum
Keko muyum ben 😃
hayır tabiki aslaaa
Yoo giyilir 😌💅👠
En sevdiğim 😂
Olmaz
giymem
Giyerim :D
Hayir