AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Güzelleşelim diye bir site var, youtube kanalı da var. Orada saç uzatmanın yöntemleri yazıyor. Ki bayanların çok işine yarayacak bilgiler var. Tavsiye ederim.
Badem susam hint camterbenti argan yagi katistir haftada iki kere uygula hem daha cabuk uzar hem besler bide sampuanina az bisey zeytin yagi kattiginda sampuanin kimyasalini onler ve saclatin sada parlak durur
Hic bir Sey saclari uzatmaz ama saclarin bakimsiz ise cok yawasUzar normal uzamasi icin de bakim yap badem yagi iy gelir saca. Bide garnier fruchtis war mi tr de onun yeni yaglari war cok iy gelior saclara
Badem yağı sadece kirpik, kaş vs. uzatır saçı ise parlatır.
Sana önerebileceğim ; keskin sonuca varabilmen için 'bemiks ampul' karışımını araştırın.
Ya da şampuanınıza 'çam terebentin' ilave edin. (Bir kapak)
badem yağı gürleştiriyor mu birde? o neymiş araştırayım bir çoook sağol
Evet, rica ederim. :)
haftada 1 kez zeytinyağını azıcık isit yanmasin dokulme yapar her yerine yedir ama bunu yaparken kafani one eg 2 saat bekle sonra yika sacini
soğan suyu tavsiye ederim omzumdaki saç 1 ay 6 günde belime geldi aradan 20 gün geçti belimide gecti biraz kestirdim
Gerçektenmi ben dax kullanıyorum susam yağı zeytinyağı falan rextorex ürünlerinide kullanıyorum gerçekten uzadımı okadar
Uzadı mı cidden o kadar naptınız
@Alman123 yahu yok bal yok sarımsak yok soğan yok böyle yok şöyle hepsini denedim hele sarımsak üff 2 ay kokusu kafamdan çıkmadı zaten şimdi kızlar restorex şampuanı alıyoruz içine 1 kutu doğum kontrol hapı ezip koyuyoruz bak gör 1 ayda nasıl farkedio omzumdaydı şu an belimde saçlarr uygulayın olmazsa yazın
lavanta... günde bir çay bardağı iç ve saçına sür yıkamana gerek yok hem renginide açıyor
bir tutam lavanta 1.5 çay bardağı su 6-7dakika ağzı kapalı kaynat gerçekden faydalı
Soğuk suyla yıka. Benim saçlarım öyle uzadı. Soğuk su saçın köklerine işlediği için sinir uçlarını uyarır ve kök canlanır.
yağlı saçlar daha hızlı uzar benim saçlarım yağlı aslında yağlı olması kötü bir durum ama cidden hızlı uzuyor
Çam trebenti yağı (esansı) bir kapan kullandığın 700 ml şampuna kat ve karıştır her duşta en faydalı şekli bu. iyi bişey ben yaptım saçımda uzama oldu dene derim.
şu yağ eczanelerde bulunur mu?
Aktarlardada var. Büyük alışverış merkezlerinde wantossdada var. her yerde var. Eczanedede vardır büyük ihtimal. ama aktardan almak en iyisi
tamam tşkler :)
hint yağı b3 vitamini b5 vitamini çinko oksit e vitamini kükürt gibi maddelerle karışım yapıyorlar. hint yağı sitesinde detaylı anlatılıyor
Her akşam hap yutar gibi bir bardak su eşliğinde bir diş sarımsak yut. Saçlar hem güçleniyor hem deli gibi uzuyor.
Cidden mi?
Gerçekten. Normalde uzamayan saçımı uzattı. Canlandırdı saçlarımı.
Wayy bende denicem
Yaa sarmısak zararlıysa bize nasıl yiycez başka şekili var mı :/
Eğer yemek sorun oluyorsa suda kaynatın şampuanlamadan önce o suyla bir güzel saçı ıslatın ardından şampuan kullanın. Sarımsak genelde zarar vermez, zararın aksine bir çok yararı var. Diğer yararlı doğal bitkilerle de uyumla kullanılabiliyor.
Bence ugrasma cok fazla sadece saclarinin bakimini iyi yap bademli sampuanlar kullanabilirsin hem saglikli bir sekilde uzadiginda uzun bir sure tekrar kestirmek zorunda kalmazsin :)
link
yagmur suyuyla yıka,
türk kahvesi sür,
etkisini bir yılda gösterir:))) şaka şaka 1 ayda :))
ama kırıklarını da aldır.
Valla hiiccc özen gösterme ve islakken topla ben özen gosteriyidum uzamiyodu hic bakmadim bir ara uzadilar at kuyruğu gibi
1,5 aya ne kadar uzar mesela
Benim bir senede boynuna kadar olan saclarim gotume kadar geldi bir buçuk ayda çok kisa biraz sabir derim ya da sampuanlar al sarmasik özlü olandan
tesekkürler moralım düzeliyor :)
bol bol yıka demicem aşırı yıkarsan saçların dökülür, yılan yağı uzatıyor
bol bol yıkamak kesinlikle sac uzatıyor ben kendimi bildim bileli hergün yıkarım ve hakikatn etkisi var ve sarımsaközlu sampuan den mutlaka:)
B3n deniyorum yine de ise yqrqmiyor. Iyice kesicem artik kafayi yiyicem.
Pirinç suyu sür
Şampuanının içine doğum kontrol hapı at.
İkisini de denemedim ama arkadaşlarım denedi. İşe yarıyormuş.
Saf zeytinyağ kesin çözüm saclarim küt kestirdim birtürlü uzamiyodu 1yil ne duzlestirdim ne baska birsey doğal bıraktim haftada 1kez yağ yaptim şu an belimde emin ok
zeytin yağ diplerine mi uyguluyorsun uçlarınamı paki. ben saçlarım belimdeyken bakım için yapmıştım birkaç kez ama uçlarına yaptım sağlıklı görünmesi için
Heryerine suruyorum
Bbgim saclarim omzumdaydi ben vitamini e vitamini birde bepanthen ampulu aldim hepsini elidorun sac uzatan serisine koydum 2 ayda belimde duzenli kullaniyorum cok cabuk uzadi
Cidden uzattım Elidor
Aktarlardan saç bakım yağı al. Benim. sana önerim rozita. 11 lira zaten uygunda.. Hatada 2 gün sur saatlerce bekle yika. Mükemmel sonyc alırsın garanti
Vaay süper gorunuyor saçların :) badem yağı ve çay :)
çay derken :/ çayı nasıl uygumalıyım saça :) teşekkür ederim , geçen sene çok severek ve sürekli duş alarak sadece bu kadar 1 sene 2 ayda uzadı... umarım bu sefer daha kısa bir sürede bu kadar olur :)
Normal her sabah ictigimiz çay. Sabah artanını akşam kullan biraz bayatlasin ılık soğuk arası bisey olsun diplerine iyice uygula :)
Havuç kürü kullanabilirsin. Bulabilirsen havuç özlü şampuanda kullanabilirsin. Havucun içinde keratin olduğu için saçların uzamasına yardımcı oluyor.
Mantıklı.
bioblas saç uzatan var şampuan çam terebenti ve argan yağı
Bak canim banyo yapsan bile saclatini yikama haftada bir yika sadece saclarini ne kadar hizli uzadigini goreceksin. Sac bencr kendi yagiyla ancak hizli uzuyor dene ve gor
Sac 1 hafta yıkanmadan durur mu hic?
Sarimsak şampuani al sarimsak sac diplerini uyariyo hemde dökmüyor banyodan cikinca sacini soguk suyla durula
Restorex adında bitkisel bir şampuan var onu kullan ben çok iyi etkilerini gördüm :)
sık sık yıka demicem, döküyor çünkü yılan yagı uzatıyor
Cani :(
canım zigavus nar özlü şampuanı alıyosun içine bemiks bepanthen evigen ampulu kırıp koyuyosun microgynon doğum kontrol hapınıda hepsini ez içine kat bak bakalm saçında kırık oluyomu bıdaha nasıl uzuyo görürsün eczacıyım o yuzden biliyorum
Kırıktan ziyade saç uçlarım hep inceliyo
Erkekler Ne Diyor
Soguk su ile sürekli yıka
En etkili saç uzatma yöntemi saçı kestirmemektir.
nemli kalması daha çabuk uzamasını sağlar
bol bol sulaman lazım
kapı koluna bağla koşmaya çalış.
sık sık yıkarsan uzar
saçları kestırme kanks
uzat ama yakısırsa tabi yoksa boş yere
en doğalı sık yıkamak
kaynak yada çıtçıt uzayana kadar işini görür :)
hayırdır şatoya mı kitlediler seni ? :D
evet, prensim saçlarımı merdiven olarak kullanıp bni kurtarsın dye:D:D
@mervevural prensi neden bekliyorsun saçın onun tırmanacağı kadar uzun olursa zaten sen kendini de aşağı indirirsin prense gerek yok :D
bol bol yıka su uzatıyor gibimsi :D
Kesin diyom su diyo ya :D
:D aklıma bu geldi kankacık ben napayım :D gel sacını asılayım gör nasıl uzuyor :D
Kestirmesem mi ya 😕
kırıkları cok azcık alsa yeter bence ama kestirmesende bir problem olmaz kankacm saclarınla gayet guzelsin :)
Bence anam babam usulu soğuk suyla sık sık yıkamak
Kız mısın he sen niye uzatıyon :(
Bol bol yıkadığımda hemen uzuyor
çok güzel saç çekerim. :))
Çam kereventeni iyi uzatıyor
saçın iyi gibi, iş atmak gibi olmasında
Ben baştakiyim yalnız?
Şimdide saç mühendislerinden görüşlerini alıyoruz.
uza saç uzaa diye kendi kendini motive et
senin öyle mi uzuyo hımm denemedim (;
ben alttan ittiriyom , öyle çıkıyo
bazen çok ittirince gaz kaçırıyorum ama
en iyisi fikirlerini kendine sakla arkadaşş.
Cokta guzelmis nasil kiydin onlara ya :/
moralımi bozmayın :( çok kısalmadı 2 3 cm gitti
Uzuldum :/
ya demeyin öyle şeyler kırıklar vardı. bu kırık saçlarla gösteriye katılamazsın dedi hocamız
Hocanda oyle sac var mi acaba :D
bacağının diz kapaklarına geliyor saçları :)
Oha hocan rapunzelmi :D kac yasinda o :))))
49 sanırım :D birde hiç kırığı yok sürekli kestiriyor uçlarını
46 falanda olabilir tam bilmiyorum :)
Sormadim kabul et :D
bırak uzasın kendi halinde, soguk su iyi gelebilir
hergun 2-3 defa bol suyla yıka
Her gün yıkayabilirsin .
Herbal life in şampuani uzatıyor bizzat denedim
kesmemek :)
bakım yağı kullanmalısın
Sık yıkarsan hızlı uzar
Bırak kendi uzar.
Öyle demeyin Yılbaşında gösteri var :((((((