bir çok erkekler evlenmeden önce akşamları eşinin yanında bu şekilde durmasını ister gerçekliği nedir evlenince böyle kıyafetlerle evin için de giyiyormusunuz evli arkadaşlar?
Eşinin yanında akşamları ve uyurken bu tarz kıyafetler giyenler var mı?
Ama insan farklılıklar arıyor yani haftada 3 4 sefer çıplak takılıyorlarsa 1 gün de şöyle zamanın bol olduğu an kadın böyle farklı şeyler giyip erkeğini cezbedip ağzının suyunu akıtmalı bence :)
şimdi artik hedef belli uğraşmaya gerek yok mu diyorsun öyle şeylerle:) ama tatlı oluyor ya uğraşması tamam her zaman olmaz ama şöyle zamanın bol olduğu anlarda hafta sonları falan güzel olur böyle dantelli şeyler falan oynaya oynaya güzel olur diye düşünüyorum biraz uğraştır adamı hemen ne bu alıyorsun uğraşsın yavaş gelsin ;)
Ne olacak sizin bu haliniz. Sizden de şüphelenmeye basladim altın sizde bunu en iyi şekilde kullanarak adamı dizgine getirip istediğini yaşattırabilirsinizz ;)
Daha dun denedim bana bir bağırışı vardı anlatamam bağırma sebebi mini etek giymiştim üstümde göbek açıktı vay efendim çıplak dolasiyomusum mecbur olmasam şununla 2 dk ayni evde yasamaya tahamulum kalmadı ya neyse
Manyak mi bu be evin içinde sadece eşin görecek senin güzelliğini daha ne istiyor bir erkek asıl bunu ister evin içinde eşinin tüm güzelliklerini göstermesini ister dışarı da kapalı giyim ister ama evde..
Askere gidip geldikten sonra bambaşka birine dönüştü ilk yilimiz cok cok guzeldi hic kızmazdı boyle giyinmeme 6 yıllık evliyim esim 32 ben 22 yaşındayım
Yaş farkı baya var bende eşin psikolojik olarak bu tavırları sergiliyor böyle şeyleri sevmediğinden değil önceden seviyormuş ama şimdi sana yatakta yetmediğini düşünüyor olabilir senin bu giyimlerle yenilikler istediğini düşünüyor da olabilir? Özelden konuşmaya devam edebilir. Peki sen böyle düşünüyormusun eşinde böyle birşey hissettin mi
Bunun başka bir açıklaması olamaz önceden böyle şeyler istiyordu ama önceden kendisi genç olduğu için seni tam anlamıyla doğurduğunu düşünüyordu şimdi de belki tam anlamıyla doyuruyordur ama eskisine göre eşin zorlanıyor ya da kendisinin ıyi olmadığına kapıldı sende genceciksin böyle fantazi şeyler istiyorsun oda bunu yetmiyorum olarak düşünüyor seni yenilik pesinde diye düşünüyor bence
16 yaşında mi evlendin sen? Çok iyi birisisin ya hani korkulacak bir durumun yok bunu halledersin bir şekild e canını sıkma. Ben sana taktikler veririm :) Özelden yazsana senin için problem olmayacaksa.
yani ne var ki çok üstün okul hayatın yoksa üni bitince evlilik iyidir ve eskisi gibi evlilik aşkı öldürür gibi şeyler yok evlilik de artık sevgili gibi yaşamayı öğrendik sanki
yani kesinlikle evlenmek güzel ama sadece evlenmek içind e evlilik olmaz doğru kişiyi arayacağız emin olacağız ve onunla mutlu olmak için fedakâr olacağız o zaman yukarıda hayal ettiklerimizi seve seve yapmak isteriz
kesinlikle öyle yapacağız zaten. ama kendini sınırlandırma 28 29 diye hayatı akışına bırak belki 24 yaşında bulacaksın o insanı belki 22 kısmet diyoruz buna.
ama eşini çok mutlu edip ona çok fazlasıyla güzellikler sıkacaksın gibime geldi ;)
Ben kesin giyerim canım kocama açmayıp kime açıcam ben açarım valla adama istediği malzemeyi karısı verecek ki adamın gözü dışarı kaymasın elinde tutmak gerek
En İyi Cevaplar