Vücuduyla barışık olduğunu her fırsatta dile getiren ABD’li büyük beden manken, moda festivaline damgasını vurdu! İngiltere’nin Liverpool şehrinde düzenlenen Büyük Beden Moda Festivali’nde manken Tess Holliday fırtına gibi esti. DÜNYANIN İLK 56 BEDEN MANKENİ Dünyanın ilk 56 beden mankeni olan 31 yaşındaki Tess Holliday, kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor ve büyük beden kadınların bayrağını her yerde gururla taşıyor. Liverpool’da düzenlenen Büyük Beden Moda Festivali’nde görev alan modellerden biri olan Holliday, podyumda yürürken büyük bir gururla kıvrımlı hatlarını sergiledi. #Sessizlik
Dünyanın en şişman mankeni Tess Munster! Sizce şişman birinden manken olur mu?
bence gayette güzel olmuş. şişman kadınların bu konuda çok etkileyecektir bence çünkü hep ince zarif bayan mankenleri kıskanıp onlara benzemektense kilolarıyla mutlu olan olmayan bayanlara bir değişim örneği olabilir
Bu kadin kilo almka icin ugrasiyor hatta honi ile besliyor eşi ben desteklemiyorum cok sagliksiz kilolu mankenleri degil kilosunu ashley graham gibiler daha iyi bnce
yüzü güzelmiş bence biraz zayıflasa 10 numara hatun. illa 0 beden manken oalcak diye bir kural yok ki zaten bence 0 bedenler cok itici kadın dedigin biraz dolgun olmalı.
Manken kelimesinin menşesi Hollandacadır ve küçük adam demektir, fransızcadan Türkçeye girmiştir ve Türkçe anlamı ise modacıların yarattığı yeni giysi örneklerini tanıtmak için onları giyip alıcılar önünde gezinerek gösteren kimse. Yani manken =zayıf demek değildir 😂
Senin göz zevkin o başkalarına gayet hoş ve zevkli gelebilir dolgun mankenleri izlemek. Benim de tarzım değil ama başkalarının zevklerine saygı duyarım.
En İyi Cevaplar