AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Süse bu kadar düşkün birinin yaptığı ibadetler ne derece içten tartışılması gereken bir konu..
Elalem müslüman böyle olunur sanıyor sonra ha işid ha bunlar... hepsi aynı
Şimdi bu oje abdest bozmuyor mu?
Yine guvenemem acıkcası sakata gelmeyelım...
Birkere her oje abdest bozar tırnağın su görmemesi demek abdest kabul olmaz demektir
Ya çıldırıyorum bu nedir ya :D :D
Denerim ben kesin abdest bozmuyorsa tamamdır :d
Abdest bozmaması icin suyun tırnaği ıslatmasi gerekir o vitaminlerin altindan geciyorsa sıkıntı yok
normal ojeyi de kullanabilrler bence sakıncası yok :D
Ne gerek var ki böyle bir şeye? Bende kapaliyim ama hiç gerek duymuyorum
Su geçiriyosa ve tırnağa su değmesini engellemiyosa çok güzel bir buluş. Tam benlik.
kullanılabilir makyaj zaten yapiyolar oje neden surulmesin ki
tırnaklara su değmediği sürece abdest almış sayılmazsınn...
gösterişli olduğu için pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum
saçma ya sonuçta yine kimyasal içerecek mutlaka hava aldırmayacak
Abdest bozmayan oje gündemde çok laf edileceğe benziyor. Bakalım bizim diyanetçiler buna ne diyecek çok merak ediyorum
Oje zaten abdest bozmaz. Ojeyle abdest olmaz. Samimi bakmıyorum kullanilmamali
yuhhh be bu kadar da olmaz öyle şey mi olur kim uyduruyor bunları
tırnağın üstünü kapladığı için abdest almamıza engel oluyor eee tabi abdest bozamaz bu durumda
gereksiz yere İbadet etceksen ne gerek var süse Tı Allahım Yarabbim
Saçmalık, bu kadar önemseyen hiç sürmesin o zaman şart mı oje sürmek
Hic makyaj yapmasinlar daha iyi ya da fotografdaki gibi abartiya kacmasinlar. Kapanmaninda bir mantigi var sonucta böyle daha cok göze batiyorlar
Zaten inanmıyorum ayrıca oje sürmüyorum ha birde bunlar müslüman değil süslüman aşkım.
Abdesti bozar mı bozmaz mı bilemem ama dini bozdukları kesin.
Yav oyle saçmalık mi olur Allahi mi kandırıyor bunlar
zaten bir kişinin sürmeye niyeti varsa ojeyi , işin içine helal haram kavramı katmak çok saçma..
Helal oje nedir altına su geçiriyor mu ki. Sanmıyorum geçireceğini
Kapalılarla ilgilenmiyorum da ben kullanırım bunu çok iyi kimyasal yok en azindan icinde
Ulan illa bişeyler sürmek için oje ye de helâl markası attırdınız
Oje zaten abdesti bozmaz, sadece abdesti geçirmiyor
Bu ne saçma şey ya Allah ın yasaklarına alternatif ürünlerle karşı çıkıyolar
Bunlar dinden saptırmaya çalışıyo inanmayın arkadaşlar
Tırnagın üstü kapandıktan sonra abdest kabul olmaz bence daha yararlı seyler icat etmelılıler
Ne yapacaklarını sasirmislar üstüme bide dalga geçer gibi ürün çıkarıyorlar
müslim girl ismindeki site ismiyle bile muslumanlarla dalga gectigini göster mis
ben kullanmam ama bulanlara tek kelime ile helal olsun.
5 Vakit namaz kılan bir bayan ojede sürmesin yani gereksiz Ama kullanılırsa azda olsa yararlı olurmu olur
Bu ne abarttılar iyice kapalı bir insan bence ne oje sürebilir ne makyaj yapabilir ne de daracık pantolon giyebilir.
kapanmak ne önce onu öğren ardından daracık giyebilir oje sürebilir de
@lambofgodx çok haklsıın türbanlı bir kız sevgilisyle sabah akşam gezip hayvan gibi yiyişip makyaj ypaabilir oje sürebilir yollar omzu açık giyebilir alkol alabilir türbanın özü bu zaten dimi? dini ibadet konusu sıfır moda olsun diye kapanıyorlar zaten sokakta bunun tersini yapan bir tane türbanlı görmedim de oradan biliyorum
@lamboffodx işte sizin zihniyetiniz de bu. Bir insan başını örter çünkü dinimiz böyle öngörüyor hem başını örtüp hem bir yerlerini açıyorsa bir insan o insanın dininden şüphe ederim. Ya yapacağı işi düzgün yapsın ya da hiç yapmasın dapdar pantolon giyip makyaj yapıp arabalarda kuytu köşelerde yiyişen insanlar mı bize dini öğretecek?
Zaten şu an görülen görüş türbanlı insan aşırı dindar mükkemel kişilik örnek kişilik açıklar or. spu zihniyeti var bence tam tersi yani bir de türbanlıları eleştirdin mi arada oluyor öyle diyorlar onlar gerçek türbanlı değil diyorlar ulan sokakta bir tane adam akıllı göremiyoruz ki nerede gerçek türbanlı
"Helal oje" iyiymiş ya güldüm 😂 Kullanırlar herhalde 😂
Demi aklım ermiyor açıkca 😅
Yakında şeffaf baş örtüsü de çıkar 😂
Güldürdün. 😂
Hep gül 😂
Ya bu nasil sacmalik? Helal ojede neymis? Yene igne ucu boslugu kadar su degmezse abdest kabul olmaz. Para icin ne uyduracaklarini sasirdilar. Tesetturde ojenin ne isi var yani
Cıvıttılar iyice. Bunu tesetturden saymak için bin şahit ister
gidip cikarsinlar diger ojeyi 2 dk da bu kadar mi zor
O kadar inancliysa oje surmesin madem yakinda helal keranelerde acarlar
oje ninde helâli çıktı bu buluş yeteneğimizle soğuk fisyon u yapmamıza ramak kaldi
bunun kadar saçma ve beyin israfı bir şey görmedim. Net aptallık
Din uzerinden para kazanmanin bir cesidi su icince hamdolsun diyen konusan bardak gibi
Bu görüşü atan kişi kesin cubbeli ahmet hocadandir :)
Süslümanlar kullanır zaten makyajları da yüzlerinden eksik olmuyor.
Gosteris haramsa haramda orucu bozarsa yine haram olmuyor mu 😀
abdest suyunu geciriyor dikkat çekiciliği ortadan kaldirmadikca helal olmaz
😂 müslümanın kızının 5000-10000 takipçisi var. Abdeste engel olmayan ojeyi mi kullanmayacak?
deterjanla elini yikayinca aninda cikan oje icat etsinler daha mantikli
sen elini deterjanlamı yikiyosun
ne gerek var simdi dogru durust makyaj bile kullanmam
Bence saçma. Bunun adı müslümanlık değil süslümanlık olur. Doğal olmayan her şeye karşı olması gerek bence müslüman dediğinin. Kafasını örtmek yetmez.
Ya hala kadının ojesine saçına kulağına yorum yapmakdan bıkmadınızmı şöyle başlıklar açmayın ot gelmiş ot giden insanların ağzına laf vermekden başka bir işe yaramıyor
Herkesin hayatına kimse karışamaz. Kapalı kadınlarla ilgili şeylere onlardan daha çok yorum yapılıyor nedense. Kimsenin hayatına yorum yapmak size düşmedi arkadaşlar.
oje su geçirmediği için abdest kabul olmuyor buda su geçirmiordur
İnsanları nasıl kandırırız da birseyler satarız köşeyi döneriz mantıgından başka birsey değil.
Eğer bir inanç gericiliği ilke edilmişse o böyle absürt konuları da amaç edinir!
sağlıklı deseydi kimse almazdı ama abdest bozmayan demek biraz ilgi çektirir
reklam işte :D
Fetvası var mı o önemli. Onlar satmak için her başlığı verirler ürünlerine :)
Çok saçma ya öyle şey mi olur muş. Müslüman dediğin eşinden başkasına süslenmez