Müslüman kadınlar için üretilen abdest bozmayan, helal oje ünlü oje markası Orly ve MuslimGirl. com ortaklığıyla piyasaya çıkacak. Tamamen sağlıklı maddelerden üretilen helal oje, Argan yağı, B5 ve C vitamini içeriyor. Kızlar siz abdest bozmayan ojeyi deneyecek misiniz?
Müslüman kadınlar için abdest bozmayan helal oje hakkında ne düşünüyorsunuz?
Saçmalık başka bir şey değil. Ben de seviyorum mesela siyah oje ama abdeste engel olmasaydı da sürmezdim.
Kapalıların bazıları makyajı, dar pantolonları falan kendilerine moda ettiler, şimdi de ojesi çıktı. Açsınlar başlarını daha iyi.
Ben eskiden açıkken bile çoğundan daha sadeydim vallahi billahi.
Madem çok meraklılar dikkat çekip, boyanmaya, o zaman kapanmayacaklar. Kusura bakmasınlar. Benim bir anlamadığım da bu tiplerin çevresinde aklı başında insan hiç mi yok, bir akıl verseler.
Tesettürlü bir kişinin süslenmesi değil süsünü kapatması gerekir tesettürün amacı budur ojenin abdest bozup bozmaması önemli değil kullanılmaması gerekir🎈
Bir tane daha sakız var, tadı falan yok. Diyanet İşleri Başkanlığı o sakızı çiğnemenin orucu bozmadığını ifade etmişti. Ona da ''Helal sakız'' demek diyelim o hâlde. Ama bana gereksiz geldi, yani beş vakit namaz kılan bir kadın mümkünse oje sürmesin ne olacak ki? :D
Böyle bir şey yapılıyorsa dövme de yapılıyor demektir. Aynı boyanın farklı renklerini deri altına işlemek mümkün.
Açıkca saçma buluyorum. Müslüman bir insan namazını kılıyorsa zaten oje sürmez. Fakat oje sürmek dindek çıkartıyor süslenmek felan dinden çıkartıyor demiyorum.
Helal melal doğrusu oje sürmeyeceksin namaz kılıyorsan :))
Reklamını da hazırladım, 'Gerzek misiniz? Ebleh misiniz? Dini olduğu iddia edilen her zerzevata ekstradan para gömmeye meyilli bir dangalak mısınız? Alın size abdest bozmayan helal oje, ojenin abdesti bozup bozmadığı neye göre belirleniyor veyahut böyle birşey dinde var mı o bile gayet tartışmalıyken, üstelik bizim tam olarak nasıl bir yöntemle ojeyi bu kümeden çıkardığımız da tartışmalıyken gelip deneyin. Sonuçta Allah var gam yok!!!'
Ya zaten ne varsa bu kapalılarda var kimse yanlış anlamasın aralarında gerçekten Allah için kapananlar var ama çoğu kapanmak için kapanıyor başını kapatınca müslüman olduklarını sanıyorlar biz açığız diye bacım oluyoruz şu işe bak helal oje nedir sanırsın Kuran'da ojenin helali yazıyor madem kapandın madem bir şey yapıyorsun o zaman tam yap yapmayacaksan da kapanma kardeşim sonra müslümanların adı kirleniyor
Ufff artik çok saçma şeyler olur oldu kardesim kuranda yaziyor mu abdest bozmaz Diye. Artik din adamları milletin gönlüne göre fetva verir oldu yok oje abdesti boz , dövme yaparsan abdest olur sakiz cignersen oruc bozulmaz. Hem namaz kılıyosam o ojeyi sürmesem ne kaybedicem. Lütfen boyle sacma şeylere itibar etmeyin.
Eğer gerçekten oje abdesti geçirecekse güzel beğendim sonuçta kadın heryerde kadın kapalı olsa da kadın namaz kılsa da kadın. Normalde ojeli bir kadın su geçmediği için abdest alıp namaz kılamaz ama bu şekilde ojeliler de abdest alıp namaz kılabilir. Ama dediğim gibi oje gerçekten söylenildiği gibi abdesti deriden geçirecekse uygulamayı beğendim öbür türlü abdesti geçirmiyorsa namaz da kabul olmaz.
Ya sen onu geç de... Asıl dün sahur vakti televizyonu açtım zapping yaparken bir baktım TRT1'de bir yarışma programı yapmışlar. En iyi Kur'an okuyanı seçiyor bir jüri topluluğu. Bu jüri bunları butona basıp "Daat!" diye eliyor falan...
Artık iyice kafayı yedi bu toplum. Sonumuz hayrola...
@gizliüye190 Ben de izlemedim zaten direkt kanalı değiştirdim. Din de artık ayağa düştü senin anlayacağın ama sen yine anlamıyorsun. Anlama organlarında ağır bir tahribat var ne yazık ki. Şhowa çevirdiler artık dini diyaneti...
Asıl sen ve senin gibi zihniyetler anlamıyor daat diye eliyorlar diyorsun her yarışmada olduğu gibi yani normal bir Kuran okuma yarışması tek fark tv ye verilmesi bazı insanlar şarkı yarışmaları izlemektense bunu izliyor ama tabi bu da gözüne batabilir.
Oje abdest bozmuyo abdeste engel oluyor çünkü tırnakları kapatıyor ve su değmesini engelliyor bu nedenle aldığınız abdest sayılmıyor ayrıca tesettürlü birinin oje sürmesi çok absürt sonuçta yaptğın şeyi din adına yapıyosun ki son bir kaç yıldır tesettür çığrından çıktı tesettürlülerde siyah tırnak görsem artık şaşırmam
İslam dini esaslarına göre kadınlar sadece kocaları için ve sadece onların görebileceği yerlerde süslenmelidir. Bu fotoğraftaki tip her kimse yaptığı dinen caiz değildir. Nokta.
Abd ve Rusya 10 bin üstü km lik menzilli füze üretti Abd Kuzey Kutbunda açtığı enstitüde bilmem kaç yıllık buzullardan mevsim olaylarını analiz etti birçok Avrupalı bilim adamı kanser aşısı üretmek için gece gündüz çalıştı diğer sayfayı çevir abdest bozmayan oje üretildi kim üretti söylememe gerek yok söyleyeceklerim bu kadar
:D Tamamen reklam amacli piyasaya surulmus urun olarak goruyorum , Dinin incecik bile olsa boslugu yoktur. Nettir. Kendilerinin cikardigi ve yine kendilerinin kanarak inanarak normallestirdigi bir cok urun hizmet varsayimdan biri olarak goruyorum bu oje meselesini de. Akli selim insan bunlara kanmaz
Bıkere su gecıren oje dıe bisey gormustum oda helal oje dıye satılıyodu sonra onu arastırmıstım sungere sürmüş o ojeden bırı sonra su dokmus su ojenın altına gecmıstı ama 15-20 dk sonra gecmıstı ne yanı o zaman abdest alcakları zaman onbes dakka elletını suyun altındq tutmaları gerekır ama herkez gorduguu herseye ınanıuo sIKlar ya
Böyle saçmalığın neyse size şöyle diyim oje sürerek kendini güzelleştirmeye çalışıyorsun ve kendini erkeklere güzel göstermeye çalışıyorsun yani Allah için değil güzellik için kapanıyorsun. Dini kullanıyorsun. bir kızın başka erkeklere değil (!) eşine süslenmesi, onun beğenmesi için böyle şeyler yapması gerekiyor. Umarım kızlar dediğimi anlamıştır. Ve bu zinaya girer benim gözümde. Kapalılık süslenmek değildir, kendini göstermek değildir! Aksine kendini saklamaktır.
kapitalizm satamadigi agacin golgesini keser mottasindaki... e-ticaretle sanal sermaye duzeninin dini konulara girmesi sasirtici degil.. muslumanlarinda ya da mutediyyen gozuken gruplarin.. yiginlarin ve bireylerin bu arza talep etmesi hic de olmayacak is degil.. sokaklarda ozellikle mutediyyen kadinlarin ne halde olduklari belli... mutediyyen modasinin en ust seviyede yasandigi ulke de Turkiye zaten en cok Turkiyeden talep bulacagini dusunuyorum...
İbadet Allah için yaparsın. Makyajı süsü benim bildiğim kendin için ve etrafa hoş görünmek için yaparsın. Hayır soruyorum, secdeye uzandığın da ojeli parmaklarını görsen ne olur görmesen ne olur? Bir şeyi layıkı ile yapın, kendinize güldürmeyin kimseyi
Ne de çok yargılarınız var makyaj yapan namaz kılmasın kılan makyaj yapmasın oje sürmesin tabi küçük dağları da siz yaratmıştınız🙄 Soruya gelince saçma bulmadım doğruysa değerlendirilesi iyi olabilir
Abdesti bozmaması birşey değiştirmez. Kadının şehvet verici bir şekilde dolaşması dinnn haram zaten.. Kocasına evde her şekilde süslenebilir ama dışarıda caiz değil.. Nokta.
Saçma sapan birsey kapali kizlar bukadar kapali olmayanlarin yaptiklarina ozeniyorsa kapanmasinlar o zaman. Hem aciklara laf atarsiniz hemde onlarin yaptiklarini yaparsiniz. Sevimsizsiniz bir bitmediniz be
açıkçası baş örtüsü takmanın amacı dikkat çekmemek göze gelmemek erkekleri tahrik etmemek filan. hani durum böyle iken oje sürmek ne kadar mantıklı? ama tabi kimsenin hayatına karışamayız bir şey demeyeceğim
En İyi Cevaplar