Mesela bu kızlarınki gibi gündelik kıyafetlerin altına spor ayakkabı nasıl gider sizce? Elbise altına spor ayakkabı modelleri nasıl? elbise altına spor ayakkabı modelleri
Elbise altına spor ayakkabı modelleri: Gündelik bir elbisenin altına spor ayakkabı yakıştırıyor musunuz?
Yazın sıcaktan bacaklarım pişmesin diye hep etek veya elbise giyerim. Altına da ya sandalet ya da spor ayakkabı. Ama genelde koşturmacayla geçen bir hayatım olduğundan spor ayakkabı tercih ederim. Şıklığı da elden bırakmamak adına cortezlerimi giyip atıyorum canımı sokaklara.
Elbise altına spor ayakkabı yakıştırıyorum. O kızlarınki pek günlük kıyafet değil gerçi de :) benim beyaz, renkli çiçekli bir elbisem var tiril tiril. Altına da cortezimi çekiyorum, mis.
Kesinlikle yakıştıranlardanım... Kendine güvenen, cool ve ben rahatıma düşkünüm arkadaş mesajı veren kızlar olarak görüyorum giyenleri... Bana göre de gayet seksi ve çekici oluyor... Yani kısaca elbise altına spor ayakkabı olur neden olmasın.
Elbise altına spor ayakkabı yakışıyor bence. İnsan rahat ettiği şekilde giyinmeli. Topuklu ayakkabı ile uzun süre durmak bazı kadınlara işkence gibi gelebilir. Spor bir elbise ile spor ayakkabı gayet hoş durur.
En İyi Cevaplar