Sizce hangisinde daha iyi?
Kuzey Tekinoğlu
Mavi 2017
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Son hali. Kuzey de fena değildi ama ben erkeği sakallı severim. Kıvanç bu son yıllarda fazla yakışıklı oldu. En iyi hali, yaklaşık bir ay önceki hali. Son dizisi için bıraktığı sakalı ve uzattığı saçları acayip yaptı adamı. Aslında tam detaydaki gibi değil bahsettiğim. Ama bir süre önce kesmiş tekrar. Uzun saç sevmem ama onda çok iyi durmuştu. Bir de Kurt Seyit diye bir dizisi vardı askerdi sanırım o zamanda iyiydi. Öncesinde pek değil.
İlk fotoda kuzey haliyle..😍
Ben çok beğeniyorum bu adamı duruşu karizması normal de sarışınlar dikkatimi hiç çekmez ama bu ayrı güzel ya..
Ukrayna'da bu adami kime gostersem 'Oyle pek yakisikli degil' falan diyor hepsi. Bizim milletin sarisin erkek yoklugundan olsa gerek.
Buralarda Burak Ozcivit falan tutuluyor. Sebebi de oyle esmerlik falan degil, kizlarin deyimiyle 'Daha erkeksi durmasi'. Kenan Imirzalioglu falan da pek begenilmiyor mesela.
Ukrayna'da da esmer yokluğu mu var merak ettim? Sebebi esmeklik değil de erkeksilik ise erkeksilik katan ne onu da deselermiş. Adamın kaşları, alındığını bağırıyor resmen ve kavisli de alıyor, kara diye mi erkeksi oluyor? Hani Kıvanç aşırı zayıf veya sakalsız bir tip falan olsa gene mantıklı derdim de değil yani.
İnsanın Burak Özçivit'in Kıvanç Tatlıtuğ'dan yakışıklı olduğunu söylemesi için göz zevkinin bozuk olması lazım. Bu tip kıyaslamalarda esmerliğe sarışınlığa bu derece takılmak saçma. Zaten Burak Özçivit'in neresine yakışıklı diyorlar anlamış değilim. Sakalsız haline dönüp bakılmaz bile. Sıradan bir tip. Üniversitede ondan çok daha yakışıklı esmer arkadaşlarım vardı. Abartılı bir beğeniye sahip olan ünlülerden. Kenen İmirzalıoğlu zaten hiç yakışıklı değil.
Cidden enteresan. Ve ciddi ciddi zevkerinde bir bozukluk olduğunu düşünüyorum şahsen. Bilmiyorum ya bana Kıvanç'ın bu son bikaç seneki hali fazla yakışıklı gelirken Burak Özçivit'i pek beğenmiyorum.
Etrafımdakilere de diyorum zaten, gözünüz mü görmüyor diye. Bizde de pek beğenilmiyor yani.
Mesela benim de sarışın erkekler ilgimi çekmiyor ama her esmerin her sarışından daha yakışıklı olabileceği takıntısında değilim. Genelde kızlarda esmer takıntısı var. E ona da tamam, ne yakışıklı esmer erkekler var, Burak Özçivit'i niye bu kadar abartıyolar onu anlayamıyorum. Yakışıklı erkek görmesek inanacam diyorum da. Sanırım ünlü olmasından dolayı ya da saçma sapan dizilerini izleyip canlandırdığı karaktere mi saplanıyolar anlamadım.
Ama sen hep dünya çapında düşünüyosun. Ben o kadar genele yaymadım. Hem kıyas üzerinden yorum yaptım.
Bence Kıvanç son senelerde yakışıklı bir adam. Dediklerin Burak için daha geçerli sanki?
Bizde sarışın hem çok yok senin de dediğin gibi hem de olanların da çoğu çirkin yani sarışınlardan yakışıklı çok az çıkıyo o yüzden Kıvanç dikkat çekiyor ya da beğeniliyor zaten dünya yakışıklısı olduğunu kimse söylemedi.
Çok genel düşününce de Ukrayna'dan ya da başka bir yerden, nerden olursa olsun yani ikisinin kıyasında Burak denilmesini yadırgıyorum. Çünkü cidden asıl o adam sıradan. Şimdi sokağa çıksak ondan çok daha iyileri geçer yanımızdan. Gene sakallı normal de sakalsız bir şeye benzemiyor. Kıvanç öyle değil işte şahsen ben Kıvanç'ı beğenmeyenlerin Esmer takıntısı olduğunu düşünüyorum. Sana öyle diyenleri de ondan yadırgadım, ne kadar esmelikle ilgisi olmadığını deseler de.
@_Yağmur Valla bilmem, ben olani soyluyorum, hatta sevgilime yorumlarini bugun gorunce soyledim, 'O herifin neres yakisikli, bildigin duz bir herif' dedi her zamanki gibi.
Hani sizin olup bittiginiz Tatlitug bir sizde gecer akce, baska milletlerden 'Bu ne len' diyen cikiyor.
Ki hakkaten, bir numarasi hakkaten yok.
Bana sorarsan yakisikli erkek dedigin boyle olur
latimesblogs.latimes.com/.../6a00d8341c630a53ef01543558d6fc970c-pi
Kivanc ise karizma fukarasi, sirf eli yuzu duzgun diye bizim bet milletin icinde prim yapan bir tip. Valla da billa da oyle.
Sen istedigin kadar 'Ama rerororo' de, oyle hakkaten.
Amasından mamasından değil. Bir kıyas yaptın, ki bu kıyası herkes yapıyor. Hemen atlayıp Burak Özçivit örneğini veriyor insanlar, daha doğrusu "Kıvanç değil de asıl yakışıklı Burak" tarzı cevaplar geliyor.
Kimsenin Kıvanç'a ölüp bittiği yok, bizde de sanıldığı gibi beğenilmiyor yani senin aldığın cevapları biz burda da alıyoruz, ben alıyorum yani.
Dediklerinde ilk sırada, Kıvanç Tatlıtuğ'dan iyi olduğu söylenen Burak Özçivit gelir. Aslında abartılan Kıvanç değil zaten çok da beğenilmiyor, abartılan Burak Özçivit. Yani mevzu bu.
@_Yağmur Tum bu tantana kendisi Muhtesem Yuzyil'da Yahyapasazada Malkocoglu Bali Bey'i oynayinca basladi. Yurt disinda falan da oyle sukse yapti zaten.
Kendisi sakal/biyik olmadan biseye benzemeyenler familyasindan, biyik falan birakinca farkli duruyor, normalde hep tifil adamlari oynayan Caner Cindoruk'un sakal uzatinca bayagi karizmatik durmasi gibin.
Tam tanımlaması yapmışın "Sakal/biyik olmadan biseye benzemeyenler familyasindan" diyerek. Sakallı hali de normal bir tip işte. Zaten iyi bir oyunculuğu falan da yok, ben onun Muhteşem Yüzyıl'da oynadığını bile unutmuşum. Ben bu adamı beğenmiyorum valla görüntüsünü de. Zaten ondan da yadırgadım. Kıvanç'ın Dünya yakışıklısı olduğunu düşündüğümden değil.
@_Yağmur Ukrayna ve Rusya' da evet esmer hastalığı var... Kimsenin de kaşına gözüne ayrı ayrı inceleyip bakmıyorlar... burda amele keko dediklerine onlar bayılıyor ve o kekeolar gözümün önünde gece bardan diskodan en seksi hatunları alıp gidiyor..:) Ben sözde Türkiye şartlarına göre yakışıklıyım açık kumralım... ama yeminle yüzüme bakmıyorlar :) senin benim beğenmediğim Burak Özçivit bu gece gitsin diskoya bara, 5 tane birden çıkartır ünlü olmasa bile... Bizdeki yüzü çirkin, poposu kocaman ama saçları sarıya boyanmış kızlara bakıldığı gibi :))
@Kaanbasemre Esmer hastaligi falan yok, bu Kivac Tatlitug'u begenmiyor cogu. Kendisi gibi cok tip var cunku.
Sen saniyor musun ki Ukrayna'da, Rusya'da esmer yok? Halkin hatri sayilir bir kismi siyah sacli zaten. Oyle sandiginiz gibi hepsi sarisin mavi gozlu falan degil.
O kekolarla takilanlar para yemeye endeksli tipler zaten, veyahut 19 civari yasta, pek seciciligi olmayan tipler.
O kekolar Ukrayna'yi Antalya'daki varos ruslarin oldugu bir yer sanip geliyor, sap sap geziyorlar.
Bilip bilmeden konusmayiniz, 7 senedir Ukrayna'dayim, "abi esmerlere hastalar yeaa' zirvasi kadar buyuk bir palavra yok.
Yasi 20'yi asani ortalama turk erkegine kolay kolay bakmiyor, zaten turklerden bikmis durumdalar.
Cevap
1Cevap
Kurt Seyit ve Şura da çok yakışıklıydı:)
Kuzey ❤️
mavi
Mavi 2017
2 kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar