Arılar şekeri de sever, çiçeği de :)
Şeker parfümü kokan hatunlar hoşunuza gider mi ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben şeker ve meyve kokularına bayılırım.SHE parfüm yeni çıktığında her çeşidini kullanmıştım.Üniversitedeydim ve o sıralar yeşil olanını kullanıyordum.Öğlenleri pansiyonuma gitmezdim ve illa yanımda biri olsun diye dert edinmezdim.Ama o gün sınıfımdaki Riççikcan ismini taktığım arkadaşımı bir hayli zorlamıştım.İlla benle gel diye.Neyse ikna etmiştim birlikte çarşıya doğru yürüyorduk.Sonra bir kamyonun yanından geçiyorduk.Birdenbire sayısız arının saldırısına uğradım ve napacağımı bilemedim.Allah'tan arkadaşım vardı da yanımda sadece alnımdan ve kafamdan şişlendim.Yüzümün yarısı balon gibi şişti.Arkadaşım hemen beni hastaneye götürdü,iğne yaptılar.O gün bugündür şeker kokusundan vazgeçmesem de yeşil renkli she'yi kesinlikle kullanmıyorum artık:))
Aslında kızların teniyle orantılı olan güzel ve tatlı kokular uygundur. Her koku her tende güzel durmaz. Yani Bakış acıları farklı olsa da çok agır olmayan her koku hatuna yakışır
Soruya cevap vermem için bahse konu parfümü koklamam gerek. Çünkü hoşuma gitmeyen bazı şeker kokuları da var.
:)))
Yılların tecrübesi işte :)
Cevap
10Cevap
Şu Türkçe blog da fena değil bu iki parfümle ilgili kritik de yapmış. Vivara: link
Rodriguez: link
Verdiğin linkler için sen de çok sağol :)
Şeker güzeldir ya. Oh jelibon falan. Valla canım çekti. Öyle kız ark. olsa da yesek dermiştim. :D
Buram buram kokup, sıkacağı miktarı ayarlayamayanlar gayet itici ve ucuz..
Yürürken, rüzgarı yüzüme çarpıp, hafif hafif kokması gayet muhteşem.. İç gıcıklayıcı..
pudra kokulu seyleri seviyorum...
hypnotic poison gibi seyler guzel
Böyle parfümü sıktığında kendine güven geliyorsa en güzel koku o dur. Ben şekerli parfüm kullanıyorum tavsiye ederim babysiii
kişiliği şirinse , tenine uyumluysa evet,ben baharat tadlı kokularla o şeker bazlı kokularla oturduğumuz kafeyi çiçekçi dükkanına çeviririz:)
Çiçk kokularını daha çok seviyorum. Fazla şekerli rahatsız ediyor.
Tarzım değil .) Ama sürene mani olmam :)
kullandıklarını ilk defa duyuyorum. Oldukça merak ettim kokularını ama Türkiye 'de her istediğim parfümü bulamıyorum ne yazık ki. Yurt dışından temin edebilirsem deneyebilirim sadece. bloglar nefis. ben de link ve link yorumlarına göre alışveriş ediyorum genelde. (ikincisi daha çok makyaj ağırlıklı ama parfüm yorumları da bazen iyi çıkabiliyor.) Çooooook teşekkürler bu arada :)
Pucci - Vivara TR'de vardı, Rodriguez de popüler aslında baya SEVİL'de satılıyordu en son, bi dene derim. (Diğer ikisini de internetten alabilirsin de denemeden risk olur :/)
Vivara için şunu demişler bak: "tanrı kadını, emilio pucci'de kadın için vivara'yı yaratmıştır...
bir koku bir kadını ancak bu kadar meşrep yapabilir." :))
Çok iddialı bir söz :D ilgimi şimdiden çekti, ancak Sevil 'de her zaman her istediğim parfümü bulamıyorum. Açıkçası diğer kozmetik firmalara da güvenemiyorum, aldıklarımdan yana tuhaf şeyler geldi de başıma. İnternetten de yeni yeni türk siteleri atağa geçti. Ne yazık ki Türkiye'ye yasak geldi kozmetik alımları için. Evet hayaldi bu da oldu dedirten cinsten :)))
Ben sekerli kokulari seviyordum, sonra bir arkadasim cicek parfumu daha hos dedi. Simdi kenza'nin ça sent beau'sunu kullaniyorum :)
Kenzo yazacaktim, pardon
bende sana tavsye ederim ttlm
kesinliklee.. bide cok keskin olmadan hafif kokulu olucak, takıl peşine koklaya koklaya yol al..)))
Evet çok çekici bence direk yalamak istiyorum :)
Ter kokmasında...
Gider hoşuma :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar