Yeme & İçme Parfe sever misiniz? _betz_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bugün başka bir kullanıcının sorusunda gördüm ve canım istedi, üşenmedim yaptım. Hem kolay hem de kişinin isteğine göre malzeme ve içeriğinin değişmesi bu tatlıya beni kazandırdı. Peki siz parfe sever misiniz? Parfe sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun :) O kullanıcı ben oluyorum sanırım.Sizde üşenmemiş yapmışsınız darısı bana olsun inşallah:)Keyifli ve lezzetli yemeler :) 1 2 Yorumla _betz_ +1 yıl Eveeeet sizsiniz... canım çok istedi sizin paylaşımınızı gördükten sonra ve üşenmeme rağmen kalkıp yaptım. Teşekkür ederimmm. Yorumla BayanOlric +1 yıl Afiyet olsun.Sevdiğiniz bir şeye vesile olup mutlu ettiysem ne mutlu bana :) Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
oliviahye Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl O kediyi yemek isterim satanistimBen kediyi ver bana hemen 1 1 Yorumla _betz_ +1 yıl Kedi severek yemelik 😅 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yani karşı değilim... 1 0 Yorumla
alsevgilimkırkalbimi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiç yemedim umarımmmm yaparım 1 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Babannemin çeyiz tabağı 0 2 Yorumla _betz_ +1 yıl Babaannen zevkli kadınmış Yorumla NarsistikPatinaj +1 yıl Rustik bi kadınmış Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hiç yemedim. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar