Androjen giyim tarzını belki birçoğunuz yeni duydu. Cesaret isteyen bu trendle birlikte tüm tabuları yıkmaya hazır olun! Maskülen giyim tarzıyla karıştırılsa da aralarında bir fark var. Maskülen tarzı daha çok kadın izleri taşırken, androjen tarzı ile baştan aşağıya erkek giyimini üzerinizde taşıyacaksınız.. İsterseniz maskülen tarzla bütünleştirip yepyeni bir görünüm elde edebilir daha seksi bir trende sahip olabilirsiniz. Nasıl beğendiniz mi? #Meczup
Maskülen Tarzına Büyük Rakip: Androjen Trendi! Böyle tarz kıyafetleri seviyor musunuz?
bence bu fotoğraflardakilerin hepsi gayet kadınsı izler taşıyor. sevdim ama her ortama gidebilecek bir tarz değil. iş hayatında belki daha çok. bir ihtimal çok samimi olmadığın birinin nikahına falan giderken.
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet iş hayatı için çok güzeller ancak orada giyilebilir.
Hahahah :D Soruları genel olarak soruyorum şimdi de bu moda oldu diye.. yoksa tercih ettiğim şeyler değil. Ve evet çok çılgın ve yok artık diyeceğimiz bir modaydı "o simli popo" :D
aman sakın tercih etme 🙈yinede emek verdiğin belli 😍çoğu kişi bu kadar ilgilenmez sorun şu ki toplumsal yargılar olunca kişi o paylaştığına biraz ön yargılı yaklaşıyor 😊
evet o yüzden dedim hani moda brazilyada amerikada çıkmış diyelim kimsenin ruhu duymuyor sen burda bize aktarıyorsun millet ay böyle bişey mi olur diyo 😏 sen takma onları 😊😊
Aynen öyle.. Yok canım zaten laf söyleyenlerin çoğu ayrıntıyı okumadan yorum yapıyor. Onun için ciddiye bile almıyorum onları çünkü ayrıntıda ne düşündüğüm yazıyor ama okumuyorlar ;)
Androjen bu değil tatlım. Bu maskülen oluyor erkeksi kıyafetleri kadınsı izlerle giymek. Ama androjen kaın bedeninde erkek izleri yaratmaktır. Mesela şöyle:
topuklu olmayacak. Kadınsı makyajlar yapılmayacak youtubeda andrygnous makeup diye bulabilirsin, ince bel ve kadınsal organlar ön plana çıkarılmayacak gögüsler daha küçük gösterilecek bacaklar daha düz popo daha küçük gibi gibi eğer merakın varsa wikihow androjen stili hakkında bilgi edinlebilirsin.
En İyi Cevaplar