Moda & Stil Sırf moda diye saçma sapan giysilere ilginiz oldu mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 410 Yapay Zekaya Sor Sırf moda diye ilgi duyduğunuz saçma bir tasarım oldu mu?#EdaModaStil 👠👗👛 Güncellemeler+1 yıl SüperS 1 gün sonra 🤣😘 Sırf moda diye saçma sapan giysilere ilginiz oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Hayır olmadı ve olmaz da zaten.. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok ya.. bazı şeyleri beğendiğim oldu ama oda moda mıdır trend midir tartışılır 2 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayır kendime yakıştırmadığım şeyi moda diye asla giymem. Soytarılıktır bu. 2 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır hiç bir zaman olmadı aksine moda adı altında yapılan şeyleri hiç bir zaman alıp denemedim. 1 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Moda konusunda 2016'dan sonrasını kabul etmiyorum. :D 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. Hayır, tarzım olmayan yakışmayan kiyafeti giyinmem. 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır asla, kendime neyi yakıştırdıysam onu giyerim. 1 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bir sonraki yaz modası şort şeklinde giyilen boxerler olabilir 😂 1 0 Yorumla
User749302201 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Olmadı. Birşeyi beğenmem için moda olması gerekmiyor zaten. Ben sevdiysem gerisi boş 😊 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tek bildiğim moda Kadıköy moda. Başka moda bilmem 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Üzerine yakışan modadır saçma sapan bişey giymem 1 0 Yorumla
Krykos Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Moda diye değilde birkaç kez hoşuma giden birşeyi almıştım sonra beğenmemiştim 😂 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır ben modayı takip etmem 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 450 cevap paylaştı. Ben modanın ne olduğunu bile bilmem 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl hiç olmadı şükürne moda onu bile bilmem 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Marjinal şeyleri seviyorum 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. yırtık pantalonum vardıcapri giydim mesela : ) 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Eğer öyle bir hata yaparsam çek vur beni 😎 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olmaz sevmem 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. olmadı 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. Hayir canim 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 363 cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. hiç olmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hayır olmadı ve olmaz da zaten..
Yok ya.. bazı şeyleri beğendiğim oldu ama oda moda mıdır trend midir tartışılır
Hayır kendime yakıştırmadığım şeyi moda diye asla giymem. Soytarılıktır bu.
Hayır hiç bir zaman olmadı aksine moda adı altında yapılan şeyleri hiç bir zaman alıp denemedim.
Moda konusunda 2016'dan sonrasını kabul etmiyorum. :D
Hayır, tarzım olmayan yakışmayan kiyafeti giyinmem.
Hayır asla, kendime neyi yakıştırdıysam onu giyerim.
Bir sonraki yaz modası şort şeklinde giyilen boxerler olabilir 😂
Olmadı. Birşeyi beğenmem için moda olması gerekmiyor zaten. Ben sevdiysem gerisi boş 😊
Tek bildiğim moda Kadıköy moda.
Başka moda bilmem
Üzerine yakışan modadır saçma sapan bişey giymem
Moda diye değilde birkaç kez hoşuma giden birşeyi almıştım sonra beğenmemiştim 😂
moda diye giymem ya kendime yapışanı değil yakışanı giyiyorum😀
Yok ben istediğimi giyerim
Hiçbir zaman olmadı
Rezalet zaten
Hayır ben modayı takip etmem
Ben modanın ne olduğunu bile bilmem
hiç olmadı şükür
ne moda onu bile bilmem
Marjinal şeyleri seviyorum
yırtık pantalonum vardı
capri giydim mesela : )
Hayır tabii ki