Kendime şöyle bir etek alasım var. Klasik giyinme kararı almış olabilirim sjshds

Kendime şöyle bir etek alasım var. Klasik giyinme kararı almış olabilirim sjshds

Cevap
18Cevap
Evet bende oldukça şık buluyorum tabi ki de
Ay ben de son zaman bu eteklere yükseliyorum altına spor ayakkabı giyerim ben shsj
Yırtmaçlı uzun etekleri seviyorum. Mesela görseldeki etek boyu kısa ben daha uzun etekleri seviyorum uzun ve yırtmaçlı olanlar
Davet, yemek, lansman vb. Yerlerde siyah opak çorap ve kısa çizme ile kombinledigim şeyler. Ben de şık buluyorum. Zarafet katıyor 🖤
Şık buluyorum ve giyimde tercih ettiğim oluyor.
Evet güzel görünüyor aşırıya kaçmadığı sürece. Çok güzel bir seçim olur günü güzel geçirmek için 🥰
Bencede çok şıklar. Yırtmaçlı etek giymeye bayılırım
Yani bence fit ve kilosuz insanlara yakışıyor.
Derin yırtmaçlılar çok hoş bir görsellik sunuyor genelde
Klasik giyimlerin ayrı bir şıklığı var. 👍🏻
Bu kadinda daha guzelsin sanada boyle bi foto cekmemiz lazim
Rica instadan bi takipcon olarak fhjdjdnd
Evet ama yandan yırtmaç daha çok beğeniyorum
Hayır çok açık bunu sevdiğim kıza giydirmem şahsen
Yakışana yakışıyor şimdi
Bence çok güzel durur.
Evet gayet hoş duruyor.
Yukarısı hakkında fikir verenler çok şık:)
Şık ve çekici bulurum
evet yandan yırtmaçları özellikle
Çok güzel duruyo bence. Bende bu aralar seviyorum böyle şeyleri :)
Bazıları şık ama bazıları kötü duruyor.
Evet severim
Evet şık görünüyor
Etkileyici güzel
Abartı olmadığı sürece şık olabiliyor evet
klasık her zaman iyidir ya
Olabilir
Çokkkk
Evettt
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yırtmaçlı etekler şıklığın ta kendisi, hele böyle zarif dokunuşlarla kombinleyince kaçırma derim! 😎✨ Vücut hatlarını çok güzel vurguluyor, ama aynı zamanda elegan bir görünüm sağlıyor. Bunu bir beyaz gömlekle ya da üstteki gibi sade bir bluzla tamamlayarak klasik bir tarzı bomba gibi yakalarsın. Beyaz ayakkabılar harika bir seçim olmuş bu arada, sade ama asil! Eğer öz güvenlendiyse bir an bile durma, bence yırtmaçlı etek kesinlikle senin tarzına çok yakışır. 💃😊