Bence tayt giyme izni belli bir beden aralığındaki bayanlara verilmeli. Traktör lastiği gibi kalçalara parlak tayt nedir bacım yaaa ‼️ Yapmayın, gözlerimizi kana bulamayın🙏🏼
Tayt yanlis kullaniliyor. Yani fizigi cok iyi olan bir kadın bile ustune uzun salaş gomlek kazak kombinleri yapmalı. Yani kilolu zayif diye ayirmaya gerwk yok. Gözlerinizi kana bulamayalim tamam da sizin göz zevkinize gore giyincegimizi düsunmuyorsunuz herhal
Traktör lastiği gibi kalçalara parlak tayt :D tamer bu benzetme nedir oğlum ya :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sa na nee. İnsanlar başkalarının göz zevki için giyinmediği gibi nasıl göründüğünü de takmayabiliyo. Görüntüden ziyade rahatta bir şey tayt. Mesela bence sen de kro bir tarza sahipsin ama banane, beni ne ilgilendirir
Görüş yapmak senin düşündüğün şeyden çok uzak, bana kıro falan diyorsun ya. O kişiyi hedef almak, soru hakkında düşünce paylaşmak değil. Aksi olsa zaten böyle bir karşılık vermem. Resmen soruyu mezardan çıkarmış çok eski bir soruya yorum yapmışsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tam çekici buluyorum dicektim ki fotoyu görünce vaz geçtim
😂😂
Tayt yanlis kullaniliyor. Yani fizigi cok iyi olan bir kadın bile ustune uzun salaş gomlek kazak kombinleri yapmalı. Yani kilolu zayif diye ayirmaya gerwk yok. Gözlerinizi kana bulamayalim tamam da sizin göz zevkinize gore giyincegimizi düsunmuyorsunuz herhal
Kendinle çelişmişsin
@busraabernaa ben mi görüş sahibi mi 🤔
Görüş sahibi. Sen pisleşmişsin
@busraabernaa ne konu da pisleşmişim 🤔
Taytı millet yanlış anlamış dışarda giyilmesi saçma bence
Ben sürekli giyerim aşırı zayıf olduğum için göze batmıyor vücudum
Ben evde giyiyorum sadece. Ama fiziğine göre o onu giymesin bu bunu giymesin demekte kimsenin haddi değil
Bence giymesin 😅
Daha iyi bir kombin yapabilirmiş ama beğeniyorsa giyebilir kendi tercihi 😊 bence geçmedi sık tercih ediliyor.
Ben sürekli giyerim rahat
Giyme izni olan beden aralığında olabilirsin evet 👍
Bence herkes giyebilir ama öyle şişman bayanlar üstüne uzun giyerse çirkin görüntü olmz
😂 o zaman onlarda taytın bir anlamı kalmaz
Böyle daha da çirkin duruyor ama
Bence onlar tayt giymesin. Evde falan giysin. Gözlerden uzak. Öyle daha sağlıklı🙏🏼
Peki 🤷🏽♀️
Traktör lastiği gibi kalçalara parlak tayt :D tamer bu benzetme nedir oğlum ya :)
Sa na nee. İnsanlar başkalarının göz zevki için giyinmediği gibi nasıl göründüğünü de takmayabiliyo. Görüntüden ziyade rahatta bir şey tayt. Mesela bence sen de kro bir tarza sahipsin ama banane, beni ne ilgilendirir
😃 Evet geldi duyarını kastı ve gitti 🙏 teşekkürler
Bir şey paylaşıyorsan yorum yapılmasını da normal karşılaman gerekmez mi? Buranın olayı bu ya o kadar
Görüş yapmak senin düşündüğün şeyden çok uzak, bana kıro falan diyorsun ya. O kişiyi hedef almak, soru hakkında düşünce paylaşmak değil. Aksi olsa zaten böyle bir karşılık vermem. Resmen soruyu mezardan çıkarmış çok eski bir soruya yorum yapmışsın.
Seni niye hedef alayım. Senin seviyende bir üslup ile yorum yaptım sadece :D
O seviyeye çıkmama daha çok var 😉
En nefret ettiğim şey tayt
Deri tayt güzel bacağa her zaman çekici olur.
Ayy igrencc
Malesef 🤮
Tayt modası bitmedi mi daha?
Bence hiç bitmeyecek bir modaya imza attılar taytla
Bulmuyorum giymeyin
Giymeyin nolur 😂
Bulmuyorum