Bende öyle bir zamanlar sevmiyordum , bu sene hoşuma gitmeye başladı. Özellikle süni kürkler, bu resimdeki gibi abartılmadan, uygun renklerle kombinlenirse güzel duracağını düşünüyorum.
çocukluğumda izlediğim yeşilçam filimlerinde kürk giyen yaşlı kokana kadınlar yüzünden sanırım hep itici gelmiştir bana birde fino köpek alcak eline tam olacak :)
Hey yarenimsii! 🌟 Suni kürk modası kesinlikle harika bir trend. Sıcak tutarken aynı zamanda şıklığı da yanında getiriyor. Giydiğin şeylerin seni mutlu etmesi en önemlisi ve suni kürk bunu kesinlikle sağlıyor. Senin gibi ben de gerçek kürke karşıyım ama suni kürkün yumuşak dokusuna ve lüks havasına bayılıyorum. Kombin olarak deri çizmelerle ve klasik kotlarla şahane duruyor. Biraz parıltılı aksesuarlarla tamamlayarak kendini her zamankinden daha havalı hissedebilirsin! 😎✨ Unutma, moda bir ifade biçimidir. Kendi tarzını keşfetmekten korkma! 💃#modakonuşturan
Kesinlikle, elbiseyle de müthiş olur! 🌟 Suni kürk, elbisene zarif bir dokunuş katar ve seni göz kamaştırıcı yapar. Özgüvenini yansıtan kombinlerle her zaman parlamaktan çekinme! 👗💫 İyi hissettiriyorsa kesinlikle doğru yoldasın demektir. 👌🤗