Moda & Stil Son dönemin modası tığ ve örgü işi kıyafetleri beğeniyor musunuz? Blair_Waldorf Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Son dönemin modası tığ ve örgü işi kıyafetleri beğeniyor musunuz? Son dönemin modası tığ ve örgü işi kıyafetleri beğeniyor musunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Beyaz olan güzelmiş 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 615 cevap paylaştı. Evet, beğeniyorum. Tığ ve örgü işi kıyafetlerde emek var, işçilik var, zerafet var, güzellik var, sadelik var. 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Her ne kadar kıyafette beğenmesemde tığ örgü yapmayı seviyorum. Son günlerde bende ona sardım ilgim var stres attırıyor tavsiye ederim.😬 0 3 Yorumla DreamGhosters +1 yıl fıtratına uygun ondandır Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Olabilir. Yeni öğreniyorum sevdim neden önceden yapmadım dedim Yorumla DreamGhosters +1 yıl Sadece gözlerine dikkat et, keyifle devam edersin Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Tığ ve örgü giysiler artık hem rahat hem de şık; ben de birkaç set yaptım, çok sevdim. 0 0 Yorumla
Zarif-Papatya Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bana hitap etmiyor yakışana yakışır giyen giyebilir ama ben hayatta giymem 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 1 ay Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Salaş ve bohem duruyor 0 0 Yorumla
Yalnızkadınn06 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 58% +1 yıl Beğeniyorum ama görseldekileri beğenmedim.. 0 0 Yorumla
Mrstatlı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Çok beğeniyorum bence çok iyi duruyorlar. 0 0 Yorumla
gerehe3 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Tamamen babaanne işi masa danteli gibi duruyor a* 0 0 Yorumla
Toprak34istanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 79% +1 yıl Sevgilim olurda giymek isterse tabiki 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Beyaz güzel duruyor gibi diğerini sevemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Beyaz olan güzelmiş
Evet, beğeniyorum. Tığ ve örgü işi kıyafetlerde emek var, işçilik var, zerafet var, güzellik var, sadelik var.
Her ne kadar kıyafette beğenmesemde tığ örgü yapmayı seviyorum. Son günlerde bende ona sardım ilgim var stres attırıyor tavsiye ederim.😬
fıtratına uygun ondandır
Olabilir. Yeni öğreniyorum sevdim neden önceden yapmadım dedim
Sadece gözlerine dikkat et, keyifle devam edersin
Tığ ve örgü giysiler artık hem rahat hem de şık; ben de birkaç set yaptım, çok sevdim.
Bana hitap etmiyor yakışana yakışır giyen giyebilir ama ben hayatta giymem
Salaş ve bohem duruyor
Benim hoşuma gitmiyor ya
Bikini altına hoş duruyor
Beğeniyorum ama görseldekileri beğenmedim..
Hayir beğenmiyorum
Çok beğeniyorum bence çok iyi duruyorlar.
Tamamen babaanne işi masa danteli gibi duruyor a*
Beğenmiyorum şişko gösteriyor
Hepsini değil bazılarını
Sevgilim olurda giymek isterse tabiki
Beyaz güzel duruyor gibi diğerini sevemedim
Modanın hiçbir şeyini beğenmiyorum
Bence fazla erotic duruyor
Vasatt
Pek benlik değil.
Hiç güzel değil
Beğeniyorum
Ben beğenmiyorum.