Ben ona " fırın" diyorum. Teşkilatı sıcak tutuyor da, hep de içim içimi yiyor bu kıyafet erkekliği bozar mı diye?
Kızlar ne düşünüyor ?
Erkeler Siz ne yapıyorsunuz ?
Kızlar ne düşünüyor ?
Erkeler Siz ne yapıyorsunuz ?
Sıcaklığın sıfırın üstüne çıkmadığı bir yerde yaşıyorum, içlik giymeden dışarı çıkmıyorum açıkçası kimin ne düşündüğü umrumda değil. Bu tür konular ergenlikte erkeği bozar üstadım.
Eğitim şart tabi +1
Giymesin diye üzülen site kızları için gelsin.İçlik giyen bir erkek nasıl seksi olabilir,işte kanıtı link
Lusacan , geleceğimizle mi oynayamaya niyetin var senin ? Bu fotodan sonra olacaksa da artık hiçbirşey olmaz ! :)
Hayır yaa lütfen azıcık erkek olun yapmayın oyle seyler sırf ısınmak için:( hem vücut neye alıştırırsan ona göre reaksiyon veriyor
Erken vücudu sıcaklığı seviyor..
yok biz askerde denedik onu. T-shirtle dağa çıkıp terörist peşinde koşarken zatürre olduk..
@discotheque oralarda iclik de giy, sarımsak soğan da ye zaten nerede bulucan kadını dagın basında zaten
Zaten merak etme marla'cım akşam yemeğine içlikle gelmiyoruz. Kızla buluşacağını bilsin bir erkek evladı ne içliği çıplak gelir çıplak..
Yuh bu da fazla oldu ne o sıfır bir mantığı sn aristocum:))
Tabi hayaledişler farklı; Sen şimdi bir hamalın sabahın 6 sında Hal'e kasa indirmeye giderken sırf estetik değil diye içlik giymesine mi karşısın ? :) Kim bilir kızlarımız neler kurdu kafasında bu konu başlığı açılınca.. :)
Yaa bana demagoji yapma sevmiyorum ve hatta hayal bile edemiyorum dedim o kadar:)
Tamam, hamal değilmiş demek ki ..
Onu zaten pantalon altindan giyiyorsun gorunmezki
Değil mi ama ? +1 sensizolmaz gerçekten.
Cevap
20Cevap
Askerde giyerdik.
Alt tarafı koyun yününden yapılmış bir pijama ve bir sweat. Niye bozsun? :)
Yapma be:)
Estetik olmadığı konusunda sanırım hemfikiriz diskotek. Lakin gerekli çocuklarımızın geleceği için..
Tabi nice yiğitler harcandı, içinde içlik varken seks öncesinde ''sana bunu yapamayacak kadar seviyorum'' diyip geri vites yapan.. o ayrı..
@anamuhalefet yahu kutuplarda mı yasıyorsun kardesim az dayanıklı ol yahu:)) @discotheque budur, geri çekilsin zaten soğan yiyip ben dişimi fırçaların kokmaz diyenler aynı zihniyet aksi:)
Tuvalette de kızlar gibi sorun olmuyor bizde :))
dayı sokak ortasında pantolonu indirmiyorsan kimse bilmez içlik giydiğini. ayrıca eksi derecelerdeysen başka ne yapıcaksın? erkekliği bozar diyen adamın erkekliğiyle ilgili sorunları vardır. erkek olduğundan sen eminsen ne yaparsan yap erkekliğin bozulmaz...
En güzel birşey. Soğuksa giyeceksin arkadaşım. Paçalıdan şaşmayacaksın sıcak oh mis. Topları buz haline getirip birini rakıya, birini suya koyacak halimiz yok.
ne var sanki ya üsüyorsaniz tabiki giyebilirsiniz erkekliginizi de asla bozmaz benim sevgilimde giyor ona benzer bisey ve cok delikanli biri :) alakasi yok yani erkeklikle bence
içlik, dışlık, k*çlık ne istiyorsa giysin, üşümesin.
Canım benim işte bir insan evladı daha :)) +1
Bayanlar da giyiyor sonuçta,üşütelim mi yani,insan kendi bedeninden mesuldür ve onu en iyi korumak kendisinin vazifesidir...
Zorunlu olarak askerlikte giymiştim mecburen. Askerlikten sonra zaten sivilde giymedim hiç.
Gerçekten zorunluluktan giyenlere diyecek bir lafım yok, saygı duyarım ama beni daha da sıcacık tutsun diyerek giyenler için erkekliği bozar derim.
Benim sevgilim giyiyor çok hoşuma gidiyor giymesi kendini koruyor adam ne yapsın
İlgilen sevgilinle. Şevkat göster..
tabiside
Dışardan görünmüyo zaten s.et.G.tünün donmasındansa onu giymek en iyisi.Sağlık gibisi yok.
İşte o kadar +1
Giy bir tane ince ama yün bir içlik kimse de anlamaz sorun da olmaz.
Doğru söze +1
Her ne kadar iğrenç dursada bu adamcağızlar ne yapsınlar yani soğuktan kıçları mı donsun.
Realiteye buyrun +1
biz askerde giyip bale yapardık. TSK Bale Okulu gururla sunar... Bir tansağtürk klasiği...
giymeden çıktığımı düşünemiyorum donarım heralde ora dondu mu heryer donar
bende giyiyorum erkeklikle alakası yok. insanız üşümemek için şart bu. O zaman erkeklikse alt giymemek evde ısıtıcı birşey kullanmasınlar..
Erkekliği bozacağını sanmam tercih meselesi .. kesinlikle giyebileceğim bir şey değil üzerime giydiğim tşört bile fazla gelirken
Ben üşümediğim için giymem ama faydası oluyorsa giy derim ama kısa olanlarını tercih et .
Allahtan üşümüyorum...
Kışın bacaklarım felan üşümez, yaşadığım yerin rakımı da yüksek. Düşük rakımlı bir yerde sıcak bile olur. Şahsen ihtiyaç duymuyorum. Ayrıca kendine saygısı olan hiçbir erkek giymemeli, nedir bu biçimsiz şey yahu.
Takım taklavatı sağlam tutmak için siyah boxer yeter. Yapışıyor zaten, soğuk felan geçirmez.
Düğme' ye benzer soğukta..
Lusa@ Kaloriferin üstüne koyunca, ahır gibi kokuyordu koğuş..:)
giymeleri doğal ama görmekde istemem açıkcası bilmediğim sürece sorun yok :)
Dışarıdan görünmediği sürece sorun yok ama o riski göze alamam :)
Ben giyiyorum :D sevgilimede gösteriyorum ahaha utanmazım ben
ben de giymeyi düşünüyorum ya hava çok soğuk. ama ne bileyim garip geliyo o yüzden de giymiyim diyorum :/
bir erkeği en itici yapan ayrıntı! gözüm görmesin mümkünse o erkeği ya..
e ona kalırsa erkek tangası da var . kadınlar giysin diyor.. erkekler için ..
içlik giydiğini bilmemeyi tercih ederim
Katılıyorum +1
İçlik giyen erkekte piçlik yoktur derler. Giymeye devam bence.
onebe öyle hıyarlı baba gibi görmezken sorun yok ta gördüğüm an terk bile ederim
Askerde bile giymedim kış dönemi yapmama rağmen. Giymem asla.
Hayir bozmaz. Gögsünüzü gere gere giyin.
Gözüme sokmasın. Hıyarlı baba gibi sıpaydi :((
Emin ol hiç bir erkek gözüne sokmaz bunu. :) +1
bozmaz arkadaşım neden bozsun okadar filmde insanlar boşunamı giyiyor
Kızlarımız soğuk iklim kadınları gibi kışın mini etek giyerse söz içlik giymeyeceğiz
görmediğimiz sürece bencede sorun yok...
yakışıyor erkeklere...
Asıl giymemek erkekliği bozar
Ya bozar yaaaa...yapmaaaa...
Şahsi fikrim, estetik olarak bozar. Lakin her şeyi de bilmeyin canım :)
@medusssa ahahahaha+1
Kadınlarda ince çoraba bayılıyorum lakin mevzu o değil :)
Bozmaz Bozmaz :D
İşte anlayışlı kadın başka oluyor +1 :)
içlik candır
Erkek adam üsumez ,korkmaz,ağlamaz
Evet Marslıyız ya..
fesuphanallah!
görmek, duymak, bilmek istemiyorum.
lusa:( sen de dimi:(
Tabi buluşma da reklamı yapılacak şey değildir. Ben kimseye söylemem zaten. Lakin sıcak tutar. Güzelleri de var..
Bingöl'ün dağlarında yere tükürürken, tükürük donup taak diye ses çıkarıyordu..
bana içliği savunmayın. :( ağlama istiyorum.
Bu " babet " soruma benzedi :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar