+1 yılhttps://i.hizliresim.com/pEQgXn.jpg
https://i.hizliresim.com/mE9P4Z.jpg
Oraya o fotoğrafı koyarsan elbette kimse beğenmez. Bak bunlarda içlik. Üstelik termal bunlar.
Sen sivas gibi bir şehirde çalışta içlik giyme bakalım. Soluğu ürolojide idrar yolları enfeksiyonu ile almıyor musun :). Ataların bir sözü vardır :Suya, ateşe , soğuğa yiğitlik olmazmış. Soru güzeldi bu arada tebrikler :)21 Yorumla- +1 yıl
bu termal iyiymiş :D teşekkür ederim bende
En İyi Cevaplar
Romatolojik bir rahatsızlığım var bu sebepten kıs aylarında mont dâhi giyemiyorum. Biraz hareket eder etmez vücudum yanmaya başlıyor. Montu çıkarıp öyle geziyorum çoğu zaman. Bunda yaşadığım şehrin kışı pek sert gecirmemesi de önemli etken tâbi. Sadece geçen kıs 3 4 kez tırmanışa gittiğimde termal içlik giymiştim. Oda orada ölmemek için 😁😁😁
11 Yorumla- +1 yıl
ilginçmiş :D bu arada geçmiş olsun.
+1 yılValla sen giymiyosan muhtemelen ılıman bir yerdesin :-) doğuda bir kis geçir bakalım :-D noluyo. Bence itici değil. Usuyor olabilir. Ben kolay kolay usumem ama usuyen çok etrafımda. :-)
23 Yorumla- +1 yıl
İstanbul burasıda soğuk ama giyemiyorum :D
- +1 yıl
İstanbul deyince orda bir duruyor insan :-) giyme diyomusum :-D şaka tabi. Usuyorsan giy bence. Sağlık geri gelmez
- +1 yıl
haha :D evet.. deniycem
+1 yılNiye itici olsun, adam üşüyor ki giymiş, takdir bile ederim artislik yapmadan sıkıca giyinmiş diye :)
100 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
+1 yılÜç tane kıçıkırık kız sizi beğenecek diye yaşantınızda ödün vermeyin. Erkek dediğin bildiğini okur ona buna bakmaz. Üşüyorsun soğuksa giy. Bu ne bir bakımsızlıktan nede başka bişe. Ama öyle iplikler çizgili pijama ile dolanma ortalıkta. Dip not özenti bozuntusu abuk kızlara kendinizi beğendirmek için kendinizi yaşamınızı şartlı biçimlendirirseniz biter tükenirsin zamanla, erkeği bununla değerlendiren kızlardan ise yar olmaz insana. Hepsi ki kayıtsız şartsız hepsi gün gelir yolda kor insanı kıçı bası ayrı oynar bunların. Zamanla göreceksiniz bunu
10 YorumlaNiye itici olsun.
Ortada kanıtlanmış birşey var. Erkekler kızlara oranla daha çok üşür ve o yüzden giyer.
ayrıca eklemeden duramayacağım; Kız aşkım üşüdüm dediği zaman erkek montunu veriyorsa o erkeği sevin. Dediğim gibi erkekler kızlara oranlar daha çok üşür.34 Yorumlaİçliği görecek durum olduysa zaten o saatten sonra itici gelmez :)) ayrıca içlik giyiyorum giyerim de, özellikle soğuk havalardaki sürüşlerde termal içliği giymeden motosiklete binmem. Akşam eve dönünce sabaha dek bacaklarının sızlamasındansa birazcık rahatsızlık gözönüne alınabilir
10 Yorumla
+1 yılKızlara cool görünme peşinde zatürre olan adamdan daha zekidir. Hem niye bu kadar iğrenç buluyorsunuz ki? Giysi işte, ne farkı var diğer giysilerden?
44 Yorumla- +1 yıl
giyim mi :D
- +1 yıl
Giy, sanki giymeyince bir kusur bulmuyorlar... En azından bir yerlerin donmaz 😂
- +1 yıl
çok açık konuşuyosun :D tamam
- +1 yıl
En azından istediğim gibi anlaşılıyorum 😂
Bence sağlıklı ve güzel. Çünkü bazı erkekler ve kızlar karizma olcam diye giymez donarlar 😂 popodan üşüttüğümüzde kısırda olabiliriz. Ama ben hep giyerim sevgilimde giyer hatta bana daha kalın giy der
51 YorumlaNe alaka? Erkek olunca üşeyemiyor mu? Hem bana daha sempatik gelir :D. dD:
Ayrıca içlik giyen erkek aldatmaz demişsin. Onu çıkarana kadar zaten :D32 Yorumla- +1 yıl
çıkarmaya utanır zaten :D kesin çözüm
+1 yılİyi de, o kadar mı soğuk? İstanbul'dayım bilmiyorum. Gereksiz geliyor bana. Boxer giyerim sadece kışında. Yani üşümez ki bacaklar, pantolon var. :D Genelde yüz tarafı üşüyor, kulaklar, burun falan. :D
14 Yorumla- +1 yıl
İstanbul soğuk değilmi :D
- +1 yıl
Ağabey yani şu an iyi vallahi, rahat geziliyor da. :D Hani kış tam gelince, soğuk oluyor. Ama ben hiç alttan üşümedim ya. Hep yüz kısımlarım donuyor. :D Yani bir de buraya bir kar yağarsa o da belki 1 hafta kalmaz hemen gider. Kar göremeyiz burada fazla... :D Hep değişiyor hava, ama doğudaki kadar soğuk olmuyor...
- +1 yıl
şu an dışarısı buz :D sen İstanbul'da olduğuna eminmisin
- +1 yıl
Yani evdeyim tabii ki, dışarıda ne işim var gece gece? :D Akşamları ve sabahları soğuk olur. Öğlen güneş çıkıp yakmıştı bayağı. :D Ben o civarlarda gezerim genelde. :P
+1 yılMotosiklet kullanınca alttan bir giriyor varya soğuk, yiyorsa giyme :) Termal içlik kanka, pazarda 25 tl. Halısaha maçlarında da giyiyorum şortun altına, düşünce, kayınca falan iyi oluyor :D
11 Yorumla- +1 yıl
kanka moto başka yaa :D
Harbiden öyle bişi var mı aldatmaz diye öyleyse iyi valla 😄😄
32 Yorumla- +1 yıl
var çünkü soyunamaz o şekilde :D
Tabiki giymeli hastamı olsun yazık bizler bile giyiyoruz külotlu çorap giyen çok ayıp değilki insNiz sonuç da alla alla😊
214 Yorumla- +1 yıl
çorapla, tay başka ama lütfeeen ama :D
- +1 yıl
tayt
- +1 yıl
Hangi tür külotlu çoraplar giyersin canım
- +1 yıl
@corapci4242 SİZE Ne MARKASİ ALLAH ALLAH
- +1 yıl
Gıcıkkk
- +1 yıl
@mrsayay07 kışın bende usymemek için Külotlu Çorap giyiyorum siz nasıl karsilarsinjz bu durumu 😊
- +1 yıl
@mrsayay07 bencede aldirmamak lazım onun yüzünden usuyexek halim yok ya 😊 bide isim de dışarda 112 de çalışıyorum haliyle gece gündüz soğukta dışardayiz
- +1 yıl
@mrsayay07 siz öğrenci misiniz 😊
- +1 yıl
@mrsayay07 nerde çalışıyor sunuz
- Moda & Stil konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılKışın kamp ortamlarına, ava falan giderken giy, sevişmeye giderken çıkar.
Olay budur, dağılabiliriz yavaş yavaş :D60 Yorumla İtici değil ya hasta mı olsun adamlar kızlara itici gelecek diye
90 Yorumla
+1 yılKışın çok soğuk havalarda erkekler içlik giyebilir tabi bunda herhangi bir sıkıntı yok. Tek sıkıntı bunu giydiğini göze bata bata yaparsa.
55 Yorumla- +1 yıl
@SibelErdem ya ben kışın usumemek için Külotlu Çorap giyiyorum bunu nasıl karsiliyorsunuz
- +1 yıl
@fatih741 bunu yapan erkekleri duymuştum. Üşüyor ise yapılabilecek birşey yok. Ama mesela ben alt üst içlik giyiyor diye birini kabul etmediğimi bilirim :)
- +1 yıl
@SibelErdem evet gerçekten giyen çok fazla kişi var fakat kimse soyleyemiyor yanlis anlaşılma korkusundan işte 😊 yani bu tür konularda bir kişi istiyorsa zaten tüm haliyle kabul etmeli ve edilmeli kimse için kendimi degistirmem ki neyse oyum sonuçta bana gelen böyle gelsin basit bir kilotlu çorap giyiyorum usumemek için diye istemeyen varsa başta bitsin zaten yol alamam ki o tür kişilerle 😊
- +1 yıl
@fatih741 şimdi o külotlu çorabı kışın giyiyorsan sıkıntı yok. Ama baharda ve yazında gidiyorsa kusura bakmayacak.
- +1 yıl
@SibelErdem tabiki kışın giyiyorum sadece yazın Külotlu Çorap giyilir mi pisik oluruz 😆
İyide içlik giyince dışarıdan görünmüyor ki?
Ne kadar saçma sapan sorular bunlar ya?
img-s1.onedio.com/.../...2fbcbdddbbfaa4a8854b.webp00 Yorumla
+1 yılniye itici olsun be adamın bir yerleri donuyor giyecek tabi :D
60 Yorumla
+1 yılİçliği saklamak için aldatamıyorlar dimi :D askere giden bilir içliği.. Artık giyen kaldımı?
11 Yorumla- +1 yıl
aynen :D
+1 yılyoksa içini ısıtacak bir sevdiceğin içlik giy tabi kardeşim :)
15 Yorumla- +1 yıl
haha bomba yorum :D ozaman giyim ben kardeşim
- +1 yıl
:) eyvallah (sevgili edinmeyi düşün derim ;) )
- +1 yıl
güvenmiyorum kızlara zor biraz :D
- +1 yıl
o zaman en kısa zamanda güvenini kazanacak ve içini ısıtacak bir hatun bulman duasıyla ;) Bol şans bahtın açık olsun :)
- +1 yıl
eyv. teşekkür ettim :D
+1 yılNe iticisi akıllıdır o adam akıllı. Bu sogukta ne yapacakti şort mu giyecekti =/
13 Yorumla- +1 yıl
ama ne bilim şey biraz
- +1 yıl
Soğuk ama =/
- +1 yıl
evet soğuk
Sen hiç karsa erzuruma gelmedin sanırım büyük konusma 😂
11 Yorumla- +1 yıl
bişey dicem ama olmaz :D
+1 yılDötü donan erkek daha çekici olmuyor ne yazık ki. İçlik şart. Özellikle benim gibi Doğu Anadolu Bölgesinde ikamet eden tayfa için can kurtaran :))
41 YorumlaNiye itici olsun ki kendine değer veren bakan insanlar demek ki diye düşünürüm hoşuma gider giymesi bir tanede ben hediye edip kendine dikkat et bana lazımsın yazarım
20 Yorumlafani şeyler bunlar çok takmamalı kafaya... hava soğuktur giyilmiştir...
ha bunun yüzünden dalga geçen kişiler varsa çevrenizde sallamamak en güzelidir..10 Yorumla"Soğuğa yiğitlik olmaz." derler bizde. Dötünüze başınıza sahip çıkın. Gençken bir şey olmuyor zannedersiniz ama benim gibi ihtiyarlayıp dizleriniz sızlamaya başlayınca görürsünüz.
10 YorumlaHayir rezil olmasin diye donsun mu 😃 iclil giymese nasil isinicak
14 Yorumla- +1 yıl
donuyorum ama giymiyorum :D
- +1 yıl
deniycem artık
+1 yıliçlik kışın olmazsa olmaz arkadaşlar manyak mısınız ya 😃😃 erkekler takılmayın böyle şeyleree giyiinn 🙌
30 Yorumlaiçlik giyen adamda p. lik omaz :)))) ne iticisi mk - 36 derecede gece 03 te nöbette biz 16 kat giyiniyoduk
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli çocuk sahibi birisiyse ve evin eri içlik giyiyorsa şu davranışları onlarda görebilirsiniz.
Çocuklar Reşit olduktan sonra kadın'dan ilgiyi keserler soğuk davranırlar.
Eşlerinden ayrı uyurlar oturma odasını tercih ederler.
Paraları çarçur etmezler bu bir gerçek. para verirken vermekle vermemek arasında gidip dururlar.00 YorumlaArtistlige gerek yok gitsin kışın romatizma olmasından iyidir
Eyy evleneceğim adam artist artist dolanma kışları adam. akillli ustunu kalın giy40 Yorumla
+1 yılİçlik giyen adam adam gibi adamdır bana göre. İçlik giyin beyler forever içlik
30 Yorumla
+1 yılÜşüyen giyebilir aceba çok merak ediyorum kızların bu derece tutucu olanları ekranda görüp çıldırıp beğendikleri ünlüler giymiyorlarmı sanıyorlar.
40 YorumlaErkek kardesım gıyıyor gıysın yavrucagım usutmesın gıymek ısteyen gıysın acıp bana gostercek degıl yaa
20 YorumlaSevdiceğim Üşümesin Yeter. 😂
81 Yorumla- +1 yıl
üşümesin enişteeee :D
+1 yıliclik giyen erkekten piclik gelmez derler ama espirisi bir yana usutmemek icin kat kat giyinmemizin neyi itici arkadas :d
10 Yorumlaiçlik vücut dengesini bozuyor
tavsiyem sabah uyanınca soğuk duşa gir
hafif rüzgar geçirmeyen mont sıcak tutar10 Yorumla
+1 yılBence hiçde itici değil. Sen şimdi üşüyorsun afedersin gıcın üşüyor gelde giyme giyeceksin tabi.
Karizma mı önemli sağlik mı? Sağlığın elden gidince karizmanda kalmiyor.
Ben normal bakıyorum.11 Yorumla- +1 yıl
Kıçın mıııı
ben daha ıclık hıc gıymedıgım gıbı kısa kollu gıyerım montumun ıcıne belkı ızmırın havasına alıştıgımdan olabılır
10 Yorumlaİçlik giyen erkek adamlığı. İçlik candır. İçlik giymeme karışan kızla olmaz. İçlik bir yaşam biçimidir.
10 Yorumla- 25 Yorumla
+1 yılO giyerse bende giyerim birlikte dolanırız öyle 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
ahah :D kötü
+1 yılYok ya giyinmesinler , ne olacak bizler de giymiyoruz ama donmuyoruz da soğuktan. İtici yani.
25 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılTotoyu üşütüp istemsiz gaz kaçakları yaşamaktan iyidir bence.
20 YorumlaNeden itici olsun ki? Ben de aldım, malum Afyon soğuk bir şehir. Daha giymedim ama giyersem itici bulmayın pls.
10 Yorumlasoğuğa efelik olmaz ben aşırı soğuklarda termal içlik giyiyorum zaten ince ve çokta estetik yoksunu birşey değil tabi yün içlik gibi değil.
11 YorumlaNeden bu kadar insanların sırf hoşuna gidecek egolarını yükselteceksin diye kendi hayatından mahrum kalır bu insanlar ben bunu hiç anlamıyorum
10 Yorumlasoğuğa yigitlik olmaz :) kim ne derse desin gerekince giyerim
-kızların çogu bilmesede aslında aşagı yukarı tüm erkekler giyer10 Yorumla
+1 yılAkli olan giyer, olmayan giyinmez diye bakiyorum ben bu olaya.
20 YorumlaGiysin gotu donmasin isyerse pantoonun altina tayt giysin usumesinde :D
23 YorumlaGiysin nolcak. İnsanlari giydiklerine goremi yargilamak lazim.
10 Yorumla
+1 yıliçlik derken siyah termal içlik en ideali. hem kıro gibi gözükmez.
10 Yorumla
+1 yılSoğuk'a erkeklik olmaz Askerlik yaptiginda Arkadaslarinin içliklerini yer degiştirceksin :)
10 YorumlaHavuç Anayı aldattı mı Hıyar baba'da böyle soru soruyorsun. Şşş ayıptır arkadaş :D
10 Yorumlaİçlik giyende p. çlik olmaz derler 😀
Şekil olacağım derken totomu donduramam valla varsın itici olsun.
Sıcacık mis gibi 😀😀10 YorumlaGiysin ne olacak acaba. Artistlik olsun diye nesil kafayı üşüttü...
10 YorumlaAnkara ayazinda içlik giymemek imkansiz. Delikanlilik yapmaya gerek yok yani üşüyorsan giyeceksin:)
10 Yorumla
+1 yıl-20 derecede giymeyen ERKEK varsa beni bir görsün birşey denicem :D
10 Yorumla
+1 yılBenim eski koca ölümüne içlik giyerdi. 4 ya da 5 kadınla aldatti beni gayet
11 Yorumla
+1 yılSivas'ta iken giyiyordum, askerde giyiyordum. Antalya'da gerek duymuyorum pek. Artisliğe luzum yok. Hasta olup uğraşması daha kötü. Hele bir de işten izin yoksa.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılBen siyah içlik giyiyorum alta tayt gibi bişey üste tişört gibi bişey. Çok güzel sıcak tutuyo ve kazağın pantolonun altından belli olmuyo. İtici bulan da bulabilir beğensinler diye giymiyorum.
10 Yorumla
+1 yılKanada da yaşıyorum. -40ı gördüm. Içlik olmazsa olmaz yani 😅😅
20 Yorumlagiyip giymediginden ztn haberim olmaz ki
üsüyosa giysin30 Yorumla- Devamını Gör (171)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar