En İyi ve En Kaliteli Saç Boyası Markası Hangisi? (2020 Tam Liste)
Dünyada ve ülkemizde en çok tercih edilen ve en çok kullanılan saç boyası markaları şunlar,
Palette Deluxe - Schwarzkopf Saç Boyası,
Loreal Paris Saç Boyası,
Koleston Saç Boyası,
Wella Saç Boyası,
Sarah Parker Saç Boyası,
Phyto Saç Boyası,
Sea Color Saç Boyası
Herbatint Saç Boyası,
Milk Shake Saç Boyası
Son dönemde dünyada özellikle ünlüler ve youtuber'lar Palette Deluxe serisi kullanmaya başladı. Kışkırtıcı Kahve tonları hakkında araştırma yaparsanız görürsünüz.
Ten ve göz renginize uygun onlar saç boyası çeşidinden saçınıza en uygun olanı seçebilirsiniz. En iyi saç boyası markaları arasında seçim yapmak biraz zor olabilir :)
En iyi saç boyası markası kişinin saç tipine göre de değişmektedir. Burada bir hair style'dan fikir almanız ve saçınıza uygun, kaliteli ve güvenilir saç boyası ile tanışabilirsiniz. Şahsen ben ince telli saç tipine sahibim. saç boyası seçerken çok zorlanmıştım ve kuaförüme danıştım. Bana Palette önermişti ve çok memnun kaldım. Saç boyamın rengi ise 7-1 Küllü Kumral.
En kaliteli saç boyası markası hangisi? Hangi saç boyası daha iyi?
1. Palette Deluxe Saç Boyası
En iyi saç boyası markası
40 Zengin renk seçeneğinden oluşan serisiyle aralarında seçim yapmak zor olabiliyor :) Aynı zamanda 12 renkten oluşan, koyu renklerde bile etkili olan Palette Deluxe Yoğun Renkler serisi de bulunuyor. İçeriğindeki değerli marula yağı sayesinde saçları yumuşacık yapıyor, nemlendiriyor, besliyor. Saç boyasında en iyi marka olabilir :) Kullanıcı yorumları için:Palette Deluxe 4.0 ya da 3.0 kullanan var mı?
2. L'Oreal Paris Excellence Saç Boyası
En kaliteli saç boyası
Uzun süre kalıcı oluşuyla en iyi saç boyası markaları arasında yer alıyor. Beyaz kapama özelliği çok iyi, özellikle kahve tonları kullananlar tarafından çok fazla tercih ediliyor.
3. Wella Koleston Saç Boyası
saç boyasında en iyi marka
Renk yoğunluğu oldukça beğenilen, en kaliteli saç boyası markaları arasında. Oldukça doğal duran renk seçenekleri bulunuyor. Beyaz kapaması çok iyi, içeriğinde bulunan 15 günde renk aktifleştirici krem sayesinde saça pigment takviyesi yaparak daha canlı görünmesini sağlıyor. Kullanıcı yorumları için:Koleston Renk Aktifleştirici kullanmış olanlar?
4. Sea Color Saç Boyası
en iyi saç boyası markaları
Çok bilinen, popüler bir marka olmasa da Sea Color Saç Boyası kullananlar oldukça memnun kalmış. Uygun fiyatlı saç boyası markaları arasında. 1 kutuda 2 adet boya bulunuyor, bu sayede 2 kutu almaya gerek kalmıyor. Renk pigmenti oldukça yoğun. Kullanıcı yorumları için:Sea color saç boyasını kullanan var mı aranızda?
5. Schwarzkopf Pure Color Saç Boyası
En iyi saç boyası
İlk kalıcı jel boya olması sebebiyle çok sevildi. Uygulaması oldukça kolay, pratik bir şekilde yedirilebiliyor. Pure Color Saç Boyası kullananlar renklerin oldukça parlak olduğunu, uzun süre canlılığını yitirmediğini söylüyor. İçeriğindeki aloe vera, kaktüs ve jojoba özleri sayesinde saçları derinlemesine besliyor ve nemlendiriyor. Detaylı bilgi için:Schwarzkopf'un Birbirinden Özel Pure Color Saç Boyalarını Daha Yakından Tanımaya Ne Dersiniz?
Selam :) Doğru saç boyasını seçtiğimiz takdirde evde saç boyamak oldukça kolay oluyor.
Saçınızı boyamadan önce ve sonra bakım yapın
Saçımızı boyamaya karar verdikten sonra bakım yapmalıyız. Saçlarımız ne kadar bakımlı olursa boyadan o kadar iyi sonuç alırız. Bunun için doğal yağlarla bakımlar yapılabilir. Hint yağı, tatlı badem yağı, üzüm çekirdeği yağı karşımı benim vazgeçilmezim. Duştan önce saç diplerine ve uçlarına uyguluyorum. 1-2 saat beklettikten sonra yıkıyorum. Bu maske ile saçlarım güçleniyor, yumuşuyor ve ışıl ışıl parlıyor. Ayrıca her duştan sonra saç uçlarıma uyguladığım argan yağı ise saç uçlarımın her zaman yumuşak ve bakımlı olmasını sağlıyor. Boyalı saçlar yıpranmaya elverişli olduğu için bakımı ihmal etmemek gerekiyor. Bu yüzden saçımı boyadıktan sonra 2 haftada bir yoğun yağlarla bakım yaparak her zaman parlak ve yumuşak olmalarını sağlıyorum.
Boya uygulamasından önce dikkat edilmesi gerekenler
Yeni yıkanmış saça boya uygulanmaz. Saçımızı yıkamamızdan en az 24 saat geçtiğine emin olmalıyız. Çünkü saç dibinde oluşan yağ tabakası boya yüzünden oluşacak kaşıntı, yanma gibi alerjik reaksiyonlara karşı saç diplerini korur. Uygulamaya başlamadan önce boyanın cildimize bulaşmaması için kulak, alın, ense ve yanak kenarlarına vazelin sürülmesi işimizi oldukça kolaylaştıracaktır. Boya kutusundan çıkan eldiveni kullanmayı ve üzerimize boya dökülmesine karşı omuzlara havlu örtmeyi unutmayalım. Uygulama sırasında gerekebilecek toka, tarak gibi malzemeleri önceden hazırlayalım. Ayrıca işlem sırasında görüş açımızı kolaylaştırması için 2 adet ayna kullanılabilir. Ve uygulamadan önce saçımızı bölümlere ayırmak ve tokayla tutturmak işimizi oldukça kolaylaştıracaktır.
Hangi boya markası tercih edilmeli?
Kolay uygulanabilir olması ve mükemmel renkleriyle benim tercihim Palette Deluxe3-65 Çikolata Kahve. Yüksek performanslı renk pigmentleri sayesinde saçıma derinlemesine nüfuz ediyor ve 6 haftaya kadar kalıcılık sağlıyor. Yoğun krem boyası sayesinde %100 beyaz kapama sağlıyor ve saçlarım mükemmel görünüyor. Uzun süre dip boyası derdim olmuyor. Boya saçlarımda uzun süre kalıyor ve akmıyor. Sivri uçlu uygulama şişesi sayesinde uygulaması da oldukça basit. Krem boyayı oksidan losyonlu uygulama şişenin içine boşaltıp iyice çalkalıyorum. Sivri uçlu şişe ile saç diplerimden uçlarına kadar basitçe uyguluyorum. Boya kutusunun içinden çıkan doğal yağlar ile zenginleştirilmiş saç bakım maskesini ise duşta boya saçımdan iyice aktıktan sonra uyguluyorum. Saçıma harika bir yumuşaklık ve uzun süre kalıcı bir parlaklık veriyor.
Koleston'un renkleri daha fazla ama renk konusunda gösterdiği renkleri tutmuyor alakası yok yani. Yani Palette'de de istediğim sonucu daha iyi alabiliyorum,ama onda da renk bulamıyorum.
Hiç kullanmadım ama kızlar konusurken duydum ''Koleston al canım ya en iyisi bence diğerleride pek işe yaramıyor zaten'' diye bir konuşma uymuştum gibime geliyor :D
Bence inoa en iyi marka ve en kaliteli marka tabi kuaförde çalışanlar bilir de yani bunun oksidanini falan kendiniz alıp karıştırıp yapıyorsunuz ama en kalitelisi o paketine para vermeyin gidin kendiniz yapın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Loreal ve koleston. neva color denedim önce saçım kızıl oldu 1 hafta sonra rengi geldi :D