Saçımı 15 gün önce Koleston koyu kahveye boyadım 15. günde kullanılması için içinden renk aktifleştirici çıktı. Kullanan var mı, okuduğuma göre bazılarının saçını kızıl yeşil falan yapmış.

Saçımı 15 gün önce Koleston koyu kahveye boyadım 15. günde kullanılması için içinden renk aktifleştirici çıktı. Kullanan var mı, okuduğuma göre bazılarının saçını kızıl yeşil falan yapmış.

Marka ile ilgili bir problem olsaydı marka ürününü toplatırdı Bence ürünle ilgili son kullanma tarihi geçmiş olabilir veya başka bir etken maddeyle karıştırmış olabilir o nedenle son kullanma tarihinde bir sıkıntı yoksa ürünü deneyebilirsin
Koleston en güvenilen saç boyası markalarından bir tanesi. İstenilen renk tonunu elde edebileceğin nadir boyalardan. Bir dönem kumral rengini kullanmıştım. Renk aktifleştirici Kolestonun set boya kutularından çıkıyor ve şahane bir ürün!
Saçlar boyandıktan bir müddet sonra solmaya, ilk günkü canlılığını kaybetmeye başlıyor. Koleston 15. gün renk aktifleştirici ise saç renginin yeniden canlı görünmesini, yeni boyanmış gibi olmasını sağlıyor. Saç rengini daha parlak hale getiriyor, ben kumral uyguladığım dönem kullandım ve gerçekten saç rengindeki fark gözle görülür şekildeydi.
Renk aktifleştirici, Koleston boya kutuları içerisinde bulunuyor. Yalnız tüp boya değil, set boya almanız gerekiyor. Birçok kozmetik mağazasında kolaylıkla bulabilir, internet üzerinden de sipariş verebilirsiniz.

Renk aktifleştirici oldukça kolay bir şekilde kullanılıyor. :)
Aslında kullananlar olduğu kadar bir köşeye atıp kullanmayı unutanlar da var. Onlara tavsiyem mutlaka kullansınlar. :) Çünkü saçlar bir iki hafta sonunda solmaya başlıyor, saç rengi daha sönük görünmeye başlıyor. Koleston renk aktifleştirici sonrasında yeni boyanmış kadar canlı saçlara kavuşuyorsun.
Kullananlar da zaten en çok bundan bahsetmiş. Saçlarını boyamanın üzerinden 2 hafta geçiyor, tam saç rengi sönükleşmeye başlarken hoop bunu kullanıyorlar ve yeniden boyanmış gibi ışıl ışıl oluyor! Bence efsane bir ürün! 🤩
Benim sac rengim de Kor Atesi kizili bir kac defa kullanmisim aktiflestiriciyi ama sacimin rengini koyu kizila dondurdu sanki kullanmayi dusunmuyorum bundan sonra artik o kremler de birikti napcaksam kime versem diye dusunuyorum 😂
ben kullandim... kolestonun boyasini zaten begenmedim.. renk akiflestiriciyi de kullandim.. krem gibi bisi zaten... kullan..
Hangi renge boyadın
çikolata kahve... akti gitti boya.. kalmadi ki
Cevap
0Cevap
Yıllar önce saçlarımı açık kumral yapiym dedim kaşlarım kahverengi çok mutluydu dedim güzel olcak inanıyorum yıkadım baktım birde ne görim bakır olmuş iyreç duruyordu üstüne siyah boya vurmama ragmen birbine karıştılar kızıl oldular ve bu hikayede yanan saçlarım oldu
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?