Şu zamanda bile aykırı olmaya çalışan bazı erkekler oje sürüyor fakat yadırgıyoruz. Peki yadırgamayıp, alışık olduğumuz bir zaman gelseydi erkekler oje sürer miydi? Ayoll bu tırnağımı da kırmızıya boyatayım hıh!
Erkeklerin oje sürmesini 'yadırgamayacak' bir zaman gelseydi erkeklerin çoğu oje sürer miydi?
Bakış açıma ters! Kadın vücudu erkeğe göre daha kıvrımlı hatlara sahip olduğu için esteik görünür. Erkeklerin kas yapısı güçlü olmaları için tasarlanmıştır. Yaşadığımız yüzyılda kas işe yaramadığı için kadın ve erkek eşittir. Erkek kadını koruyabilmelidir. Kadınların korunmaya ihtiyacı yoktur. Görüntüsü itirabiryle geniş omuz yapısı (atletik vücuttan bahsediyorum. Kastan değil) kadına daima çekici gelir. Göbekli ve kıllı erkek iticir. Tiyatro oyununda kadın rolü oynadığım için oje olmasa da rimel ruj ve fondoten sürmüşlüğüm vardır. Günlük hayatta komik olurdu. Bana zararı olmadığı sürece isterse topuklu ayakkabı giysin. Kişisel tercihlere saygı duyarım. Yargılamaktan kalıplara koymaktan vazgeçin. Sen o siz ya da onlar kimi yargıladığı farketmez yargılama! 18 yaşını geçmiş her biray kanunan özgürdür. Etek topuklu ayakkabı ve ruj ile gezmesinde sakınca yok. Topluma zararı olmayan bir birey istediğini yaşamakta özgürdür. Hıristiyan ya da müslüman olmasına karışmadığımız gibi dış görünüşüne de karışamayız. Etik yönden tartışaya açık konu olsa da ben yapmam yapana da karışmam. İnsan düşünen organizmadır. Her birey özgür iradesi ile düşünebilir.
Empati yapıyorum. kendi çocuğunuzun bu şekilde olması sizi rahatsız etmiyorsa, saygı duyabilirsiniz. Kendi oğlumun böyle olmamasını istiyorsam, sokakta böyle birini görmekte beni üzer. Biz hristiyan toplumu değiliz. Türklerin yapısında bu tür yaklaşımlar doğru değildir. hele müslümanlığa aykırıdır. Toplumun %85 i müslüman ise kimsenin bunu haklı görmesini bekleyemezsiniz. İnsani olarak linçetmek ya da zarar vermek değildir kastım. Bu tiplere iş vermek, arkadaş olmak ya da hiç umursamamak bana göre yanlış. Çözüm iyi evlat yetiştirmek ve bu tür sorunlarla mücadele etmek.
kim uğraşcak la onla ben sakkal kestirmeye üşenen adamım işid militanı gibi geziyorum ortada bir de ojeymiş manikürmüş medikürmüş onlarla mı uğraşcam yok kalsın düşman başına
En İyi Cevaplar