Amaç eğlence ve biraz düşündürmek cevaplar için teşekkürler hepinize #mutlukalın
#kadınımdiyeneyapacağımı #SANASORMUYORUM 😚

PiLLy_BheBek Senden hiç böyle bir paylaşım beklemezdim. Beni şaşırttın. Erkekleri aşağılıyorsun resmen. Mesaj kutunu kapat abazalar varsa, ben bile bir erkek olmama rağmen mesaj kutumu kapatıyorum, bana bile saçma sapan mesajlar geliyor kızlardan da erkeklerden de. Ben hiçbir zaman kadınları bu şekilde genellemedim, aşağılamadım ama. Keşke böyle bir soru sormasaydın.
Bir de fenomen olacaksın sözde, örnek olman gerekir.
Mesaj kutum kapalı zaten.
Amacım aşağılamak değil herşeyde bunu vurgulayan erkeklerin ne yapacagını mizah katarak sormak istedim amac hem eglenmek hem düşündürmek bu kadar derine inmeye de gerek yok rahat ol eglen biraz
Evet rahat ol eğlen biraz, sen erkekleri aşağıla aşağıla, sonra rahat ol eğlen biraz. Yok ya. Bildiğin aşağılıyorsun işte. Bunun neresi komik. Git kadınları aşağıla böyle, aynı konuyu kadınlar için aç bakalım, ne kadar samimisin görelim. Yaz ki kadınların vajinası olmasaydı nasıl olurdu de, güncellemeye de beyinleri ile düşünmeyi öğrenirlerdi yaz. Hadi yaz , seni samimi bulucam. Bu konuda samimi misin değil misin?
Ben kadinlarla ilgili sorularda cok sordum bu şekilde
Türk kadınlarındaki bulunmaz hint kumaşı tavırlarının sebepleri nedir? ↗
Egosu bulutların üzerinde dolaşan kızlar mı, kezban kızlar mı daha çekilmez? ↗
Neden parasız erkekler kızlara laf atınca "abaza" paralı erkekler laf atınca "çapkın" olur? ↗
Elimi sallasam ellisi diyen Türk kızları neden çok havalı? ↗
Daha da var..
Açtığın konulardan ilk 2 tanesi normal, son iki tanesi ise bilinçaltına bunun normal olduğu mesajını veriyor, çünkü eleştirel bir söylem değil. Ayrıca bu attığın paylaşımların hiçbirisi yukarıda paylaştığın konu ile aynı düzlemde bir konu değil. Sen yukarıda direk erkekleri aşağılıyorsun. Aslında açtığın konu provakatif. Bütün erkekleri genelliyorsun, penisi ile düşünen abaza varlıklar diyorsun. Bildiğin provakatif ve cinsiyetçi bir tutumdur bu. Bu tarz bir soruyu normal kabul etmem mümkün değil. Bu sorduğun soru toplumda neyi değiştirecek, nasıl bir toplum barışı inşa etmeye katkı sağlıyor bu soru. Erkekleri aşağılayarak mı bir şeyleri değiştirmek istiyorsun. Erkeklerin abaza olduğunu düşünüyorsan bunu daha kibar bir dille eleştirebilirdin mesela ve tabiki genellemeden. Ama bu konun cinsiyetçi. Bu kadar açık ve net.
Ne düşnürsen düşün sıkıldım. kolay gelsin.
Pipim olmasa dilim var, parmaklarım var, vücudum var 😅Allah korusun canım pipim 😀Ona bir şey olursa yaşayamam 😂
😂😂
😂😂😂
Ben zaten aklımla düşünüyorum 😅
Biliyorum😊
EyvAllah teşekkür ederim sevindim 😊
Sürtünecek yer ararlardı
Hayatta en aşağılık gördükleri "sokmak" fiilini kendilerine uygularlardı
Kadınlara edilen cinsel küfürler olmazdı herkes cinsel açıdan aynı olsaydı... tacizciler azalirdi.
Cevap
78Cevap
Kadın olurdu gadası
Kadinlara yönelik kötü davranışlar sozler azalirdi daha mutlu olurduk kadınları sadece 2 dudak olarak gören musfetteler biterdi tek hayat amaci cinsellik olan insanlarin yaptigi insan disi davranislar azalirdi
Tecavüzler olmazdı vücudu teşhir etmek olmazdı sünnet olmazdı "göster oğlum hadi amcalara pipini" diyemezlerdi 😂 ayakta değilde oturarak işerlerdi.
Kadınlar huzur içinde olurdu, bu kadar ahlaksızlık olmazdı...
insanlığını pipiye bağlayanlar var tuhaf.. sanki yaratılış gayesi buymuş gibi...15-20 santimlik et parçası mı sizin hayatınıza yön veriyor... iş kalpte biter kalpte... asıl soru kalbimiz olmasaydı nasıl olurdu
Kadinlar mutsuz olurdu ve insanligin soyu tukenirdi 😉
Dunya dururdu.. felsefe ve bilim konusunda cag atlardik bircok ilke imza atardik
akıllarıyla düşünmeyi ögrenirlerdi ne demek erkekleri sadece bulunduğunuz bölge deki 3-5 abaza sanmayın lütfen hayatını bakir geçirmiş bir çok erkek var ve bunlar dünyanın en ünlü insanlarından fakat ben ünlü bakire bir kadın görmedim. Hem erkeklerin cinsellik istemesi oradaki penisle ilgili değil beyniyle ilgili bilimsel olarak 1 saat te yazarım fakat anlayan çok az olur.
hafif yumuşardık şimdi..
çünkü birşeylerin sertliği sertleştiriyor belki de bizi :)
Çıkar çatışması olmazdı. Hangi kafayla düşüneceklerine karar vermek zorunda kalmazlardı tek kafa olunca :D
kadınlarında vajinası olmazdı o zaman yaratan mutlaka bir sey yaratmış olurdu fizyolojinin devamı için
herkes ayakta işeyemezdik demiş beyler ayakta oturarak ne fark eder nasıl çıkacak bu idrar tahliye borusu yok lan :/
birbirimizi s. kerdik heralde, başka neyimiz var zaten
Cinsellik; erkekten kadın doğru bir iletişim olarak algılanmazdı, sanırım.
Kızlarında kukusu olmasaydı bizleri nasıl kandırırlardı. Bizim pipmiz olmaycaksa sizin de kukunuz olmasın degil mi ama
Erkeksi olurlardı :/
İyi olurdu demiyorum saldırırlar şimdi
Erkeklerin pipisi olmasaydı bu sayfada bir tane erkek uye bulman imkansız olurdu..
Sebep?
Kadının bir anlamı kalmazdı..
Hm kadini cinsel obje olarak gören 1 erkek daha
Sen bana o durumda kadının başka bir şey olduğunu kanıtla bakalım değiştir fikrimi utandır beni..
Kadın annedir, eştir, kardeştir, teyzedir, haladır, ögretmendir, doktordur, sırdaştır, yoldaştır...
Kadinsız ev viranedir
kadinsız hayat eksiktir
https://youtu.be/CUJmITdxkTI
Yahu sen değilmiydin erkekleri yerin dibine sokan aklınız fikriniz şeyinizde sapıksınız abazasınız karı kız derdindesiniz diyen bende diyorum ki sana eger şeyimiz olmasaydı dunya daha iyi bir noktada olmazmıydı? ne burda rahatsız ederdim seni nede aklım fikrim şeyinizde/şeyimde olurdu gerçekleri öyle örtme kadın anne ise buna ben sebebim kadın kardeş ise buna ben sebebim kadın sırdaş ise buna ben sebebim sen hiç erkeksik kadının anne kardeş çocuk olduğunu gördünmü bugune kadar..
Ben sen olmasaydin demiyorum kadini sadece obje olarak gören zihniyete kadinın ne oldugunu hatirlatıyorum!
Ayrica o dediklerini demedim ben
Benim dediğim erkekliği çok yücelttiğiniz!
Erkeksem yaparim
Erkeksem hakkim... demeleriniz.
Ben ne erkekleri yüceltim bugune kadar ne kadını aşağladım.. burda sana selam veremiyor senle sohbet edemiyorsam bu benim değil senin suçun nedeni direk aklına ben kızım bu erkek kesin amacı odur diye düşünmen..
eger sen farklı olsaydın beni herkesten farklı görseydin inan bana ben herşeyi yaparım demez biz herşeyi başarırız beraber derdim.. Saygılarımla Sağlıcakla kal..
@Pcomfort son yorumuna canı gönülden kutluyorum
@Primline34 Saygılarımla güzel abim baştacısın..
@PComfort bana selam versen konuşurduk ben öyle düşünen biri degilim yalniz sitede cok farkli insanlar var sadece bu sebepten mesaj kutum kapalı yoksa insanca merhaba diyebilen bir erkekle gayet medenice konuşurum
Sende saglikla kal #huzurluakşamlar
Huzur mutluluk sağlıcakla kal.. Baştacısın Saygılar..
Erkeğin kadını sadece cinsel obje olarak görmesinden dem vuran kişinin
erkekleri kadınlara cinsel obje olarak bakan meta olarak değerlendirmeside ironikmiş...
Neyse.
@yerlifilozof2 öyle mi diyorsun tebessümle okudum nedense😊
Aldım ben cevabı gidiyorum. Benlik bir şey kalmadı.
He birde şu video olayında onu gururla atarken bu attığım videoyuda o kadar gururlu bir şekilde atsaydın da eşitlikler havada kalmasaydı iyi olurdu ama neyse umrumda değil kanka keyfine bak
@yerlifilozof2 Bu ülkede erkelerin kadınlara göre çok daha rahat bir hayat yaşadığını ikimizde biliyoruz 😏
Bu demek oluyor ki erkeğin hakları değersizdir, Erkeğin üzerine bazı şeyleri yıksak sorun olmaz nede olsa bizden iyi bir yaşamları var neyse konusu bu değil.
Olunca konuşuruz.
“Yükümün ağırlığını aynı yükü tartan bilir” derler güzel laftır.
Ayrıca bakınızı şuraya bırakayım bak bakma keyfin bilir: Feminizm nedir yanlışları nelerdir ve destekliyor musunuz? ↗
Sevgili erkek arkadaŞlar sorum baya zorunuza gitti ama siz kadinları yererken iyi dimi birazda biz yapalim!! iyi ki sormuşum gene olsa gene sorarım😄
Amaç eğlence ve biraz düşündürmek cevaplar için teşekkürler hepinize #mutlukalın
#kadınımdiyeneyapacağımı #SANASORMUYORUM 😚
Bu düşünce yüzünden kaybedersin...
Beni bağlamaz...
Yapılan yanlışa yanlışla karşılık vermek en büyük yanlıştır - Atatürk
Sen bunu git o kadını yerin dibine sokanlara yap
Ve şunu da küpe yap
@PiLLy_BheBek kendini kanıtlamaya çalışmak kendine hakarettir
@yerlifilozof2 ben niye gidoyorum mesela sen gelme ne işin var bu soruda niye alinıp duruyorsun ki anlamadim 😃
Erkeklere hakaret etmedin sadece pipiniz olmasa naparsiniz dedim bunu hakaret mi saydin senn yoksa😯
Genelleme yapıyorsun çünkü.
@yerlifilozof2 alinma tatlim sen onlardan değilsen.
pipimiz olmasaydı sizler olmazdınız ohhh kafamız rahatlardı asddjdk
Şunun gibi bir şey olmuş
Annanemin sıkı olsaydı Dedemi sikerimiydi
😁
olmasaydı ve bır vajınası olsaydı ıstemedıgı kadar pıpısı olabılırdı bulabılırdı ama şimdi öylemi ıstedıgımız zaman vajına bulamıyoruz :D
cevaladık ya amınıyiyum
birincisi insanlik olmazdi
kadinlar anne olmazdi
hayvanlarla iliski olurdu
erkeklerde oturarak iserdi
kiymetini bilen kadinlar mutsuz olurdu
cogu homosexuell olurdu
iki kafali iken bu kadar icat yapan erkek herhalde daha neler icat ederdi
insanlil en aci gunlerini yasardi kadinlar delirmis gibi cildirirlardi penissiz bir dunya onlar icin adeta bir cehennem. olurdu😂😂
Kadınlar sekste daha az zevk alırdı, biz sünnet olamazdık.
Erkeklerin pipisi olmasa melek olurdu. Bu sayede arzu ettiğimiz o ulvi varlık olurduk.
Dünyada insan nesli tükenir, mast çekemezlerdi,, kendilerini güçsüz hissederlerdi.
Ayakta isiyemezdik :))
Lekesizler ordusuna katiliriz :))
Belden takma takardık rahat olun yani hiçbir şekilde mağdur kalmazdınız 😂😂😂😂😂
Kuşum aydın olurdu😜🤣😂
Aaa bak cevap vermişim ben😂😂
Aa evet😂görmemişim görsem sisteme bırakmaz ben eig secerdim bu cvbı😄
😂😂teşekkür ederim kanki secmis kadar oldun😊
Soruyu yeniden hortlattık ben kaçıyorum erkekler vidi vidiye başlamadan! burdan kanki😂
Hahahhaah kaç kaç kanki 😂😂😂
Çok güzel olacağı kesin😂
neden ki
Her şey cinsellik olmazdı
En çok kadınlara faydası olurdu 😂😂
Hepimiz huzur içinde olurduk. :D
Başımız bu kadar belaya girmezdi eminim. :):
Olmayıp nolcaktı vajına mı olcaktı😒😀yoksa sade pipisiz mi olacaktık
😛😛😛😛
Yemin ediyorum daha güzel bir dünya olurdu :D
bende pipi yok o büyüdü penis oldu 😂😂
kızlar rahat nefes alırdı herhalde
Bunu bende düşünmüştüm çok saçma olurdu 😂
Kadınlar tatmin olamazdı mesela
Oturarak işerlerdi
o zaman sizin kaprislerinizi kimse çekmezdi :D
Seks olmazdı
aynen
Ne spor yapardın, ne saçını yüzünü boyardın..
üreyemezdik
Mesela sen olmayabilirdin
Pipisiz olurduk herhalde 🤣
Siz dert etmeyin biz sokucak bişi buluruz
Vücudunu teşhir etmene gerek olmazdı
Çok güzel olurdu 😂😂
seninde kukun olmazdı okadar basit
Nesil tükenirdi.
Göremezdin öyle bir şeyi😂
hiç ilgi, nizi çekmezdi :)
neden aklımızla düşünelim ki :) bu şeklde de idare ediyoruz
muhtemelen siz hayattan hiç zevk almazdınız!!!
çok kötü olurdu sanırım
Onu biz değilde siz düşünün bence😏
+1.
Dili var
Burdan yazsam ayıp olurmuki
Cok iyi olurdu.
adam değil madam olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar