Nasıl bir kıyafet tercih etmem lazım? Bir de şu kıyafet nasıl, rengi, mezuniyette giyilir mi?

Ya siyahla nasil iyi olabilirsin ki yanibdemek istedigim kirmizi gibi renk tercih etsen elbise kotu olsa bile dikkat cekersin sana bakarlar zaten herkes siyah giyicek az farkli ol 😂 ustunde cubbe olcak zaten kisa ama farkli renk giy hem cubbeler gebelde siyah lacivert filan oluyor
Çok sıradan bu. Göz möz kamaştırmazsın arada kaynarsın
Peki sence nasıl birşey seçmeliyim? En iyisi olmak istiyorum anla.
İkisi de
Gösterişle hiç uğraşma yarın birgün konuşulurken dalga konusu olursun dinimizce boş gösteriş haramdır bilginize
@someone22 ne diyo bu ya ;°○
Boy kilo ten rengin normalde tarzın ve sevdiğin renkler nedir? Bilgi vermeden fikir istiyorsun
Cevap
19Cevap
bence bu elbise cok basit ve sade etek kismi daha genis ve bol olan ve ustune tam oturan dikkat cekici bir elbise almalısın
Bu olmaz mezuniyet için, daha sade fakat daha dikkat çekici birşey olması lazım.
Neden olmaz
guzel bir elbise ama yasina gore cok agir duruyo baska modeller secmelisin
Valla ben de mezunum bu sene. sınıftaki kızların hepsi uzun giyelim diyorlar. bakalım çok kararsızım
Bu kıyafetle goz kamastıramıcan aşirkar daha farklı uçuş uçuş bı elbıse tercıh et
Bu kötü ben siyah giyilmemesi taraftariyim kırmızı olabilir ben zümrüt yeşili saten bir elbise giymistim herkes kendine yakisan rengi bilmeli
Boyun uzunsa ya da kisaysa kiyafetini ona göre seç
Siyah parlak çoraplı ve dantelli jartiyer takımı ve 12 cmlik topuklu ayakkabılarla olabilir. Torenden sonrada zikisirsin
Ten rengin, vücut şeklin ve zevkine göre seçim yap.
Balık yaka sırt dekolteli balık tarzı elbise olabilir
sade bir elbise seç bence
Bu sade zaten
sadelikten kastm düz olsun bunun sırtı açık kapalı olsa komple daha iyi
biraz daha olgun işi sanki
serenay gibi bir vücudun varsa 10 numara giyilir.
makyaj.. BOLCA MAKYAJ
Bu giyinilebilir hem sade hem şık
krdes sana uycakmi o la
Neden? Fiziken diyosan fiziğim var
vawwwwww bu elbise süpermiş
Bu kiz gibi olsan giyilirdi
Fiziğime güveniyorum. :))
mavi ya da kırmızı elbise
Giyilir ama daha güzellerini bulmalısın
Lise mi üni mi
Güzel giyinmeli
olmaz bu