Arkadaşlar sosyal medyada görüyorum de hep. Üni kombini falan bunlar gerçek mi😅 Derse gidicem yani. normal spor giyinirim ben ya. Nasıl giyiniliyor?
2 ay
Üniversitede nasıl giyinilir?

Influencerlardan bahsediyorsan onlar reklam yapıyor yaptıkları kombinler desen üni hayatına uygun değil bence gezmeye gidiyormuş gibi abartı normalde pijama ile gelen bile var herkes kendi tarzına göre giyinir sıradan rahat parçalar genelde tabii vakıf üniversitelerinde nasıldır bilemem
Pijamayla gelen bile var cidden😂😂😂oyunculuk okuyanlar özellikle😂😂😂
Cevap
7Cevap
Gidince görürsün herkesin bk gibi giyindiğini görünce kendine bir kez daha aşık olacaksın kız banyo terliğiyle okula geliyordu saclar taranmadqn dünden giyme kıyafetlerle dkdkw
Eşofmanla gelen var bence o saygısızlık, topuklu giyip yırtmaçlı elbisesiyle gelen var o da kezbansuluk🤔 normal olalım normal
Dünde vardı bu soru :D dedim ya yöresel kıyafetler ile git :D
Spor giyinen kızla evlenmem asla diyorum büyük konuştum galiba ama hayırlısı
En fazla bir ay şık gidiyom sonra eşofmanla bile gidiyom makyaji elbiseyi boş ver 😂
İstediğini giyinebilirsin sadece insanlar daha şık olmak istiyor. Sen istersen spor giyin.
ilk zamanlar spor giyinme sonrasında istediğin gibi giyinirsin ilk izlenim her zaman önemlidir bunu karşı cinsi etkilemek ba diye algılama
Elbise giyebilirsiniz
Umursamam konuma göre ve en önemlisi rahatlık
Klasik giyim bende spor tercih ederim
kafana göre takıl
Normal
Tayt dekolte 😂
En İyi Cevap