idi eskiyenleride dağıttım bunları alıp baya giymeyi düşünüyorum bu ayakkabıyı sepete ekledim bide digerleri nasıl sizce bir üniversite öğrencisi için?

Ayakkabıyı ben de çok beğendim.
3’teki pantolon her kızın dolabında bulunması gereken bir parça bence, her şeyle her türlü kombinlenebilir.
4’teki hırka şu sıralar çok trend ama bence bej veya lila gibi pastel tonlarına bakmalısın. Siyah renk bu modeli öldürüyor ✩
Spor fakültesinde topuklu giyen tek kişiydim. Ayrıca okulda bariz geri kafalılar olmasına rağmen mini şort ve tayt da giyiyorum. Yani size yakışanı giymenizi ve herhangi bir olayda kendinizi savunabilmenizi tavsiye ediyorum 🙂
Ne derler diye değil, nasıl hissettiriyor diyerek kıyafet seçin ❤️

Galerimde bunlar vardı bir bak istersen.
Tabi bunlar açık kadınlar için kombinler.
bende zaten açıgım jsjsj
Böyle giyinmeli

Cevap
30Cevap
Aldıklarının hepsi çok güzel ama yerinde olsam beyaz sweat de alırım altına da kısa taytlar oluyor ya ayakkabılar da beyaz zaten of çok güzel duruyo öyle kawödlelse
Dolabımda var 😊
Harika o zaman aldıklarını güle güle kullan ♥️
teşekkür ederim hepsi elime ulaştı ayakkabıda cuma günü elime geçecek
Ne güzel 🌸
Kıyafetlerin, bluz ve tshirtlerin her biri şık ve günlük çok hoş olur
Bol paçası lastikli pantolonlar da çok. hos
Farklı kombinler de güzel olur
Triko tunikler, deri taytlar
Triko elbiseler, düz taban bot
Pileli etek, oduncu gömlek
Dar triko etek, spor ayakkabı, boğaz lı sıfır kol triko
Şu göbeği açık olanlar çok çekici oluyorlar sonra, kalçanın içine kaçan pantolonlar , sonra tayt giyen kızlar sonra mini kot giyin kızlar çok hoş geliyorlar üst kısmında ise bol giyinen kızlar dar giyinen kızlar kopçaklı giyinenler özellikle çok iyiler
e. Hepsi djdkks
Gayet iyi gayet hoş, fiziğinde güzelse iyi yakışır.
170 boy 47 kilo
Vay maşallah, güzel fizik bu işte. :D Giy istediğini hepsi yakışır. .)
teşekkür ederim
Rica ederim, bu fiziği isteyen o kadar çok kız vardır ki. Bu boyu bu kiloyu, değerini bil. :D
Aşırı zayıfsın acil kilo almalısın bence
Akrep emin ol milyonda bir kişi anca ister o fiziği. 170 boya ideal olan kilo 55 65 arasıdır.
@Birgaripzenginpala evet kilo sorunum var
Hiçbirini beğenmedim desem.
Hırka iyi geldi bir.
Kızım okul yok ne kombini, ne giysisi? Ayrıca üniversite öğrencisi diye bir giyim kategorisi yok, neyin içinde rahat ve güzel hissediyorsan, hangi parçalar gözüne güzel geliyorsa onları giymeli herkes.
Üniversite öğrencisi diye bir kategori yok, sen beğendiysen ve zevkine uygunsa al.
İstediği gibi giyinsinler, ne kadar gösteriş fazla ise o kadar uzak dururum bu tiplerden. Yani 3. giyiniş şekli iyidir bana göre.
1 ve 4 pardon
Kışın yüksek bel pantalonlar kısa hırkalar koboy çizmeleri yazında aynı şekilde yüksek bel pantalonlar beyaz ayakkabı kısa croplar küçük çantalarrr
2. resmi çok beğendim. bu tarz giyersen evde kalmazsın...
Güzel şeyler. Normalden nasıl giyiniyorsan öyle giyin yani ben genelde rahat şeyler tercih ederdim her gün ders olduğu için. Bir kaç elbisem de vardı
Ayakkabilar kezban ayakkabisi diger kiyafetleri begendim
Başta bende öyleydim ama sonra vi salıyosub var ya saçımı yapmaya bile üşeniyorum
Senin tarzına kalmış ünide herkes istediği gibi giyiniyo
2. Ve 4. Model hoş. Daha fazla 2. Model olanı giyiyorsunuz ama 4. Model bende daha tatlı.
Bende geçen sene senin gibiydim üniversiteye başladıktan sonra sıradan giyineceksin emin ol
Hayır bunlar mevzunlar için sonra giyebilirsin bunları
Yani bu tamamen sana kalmış bir şey kimse ne giydiğine karışamaz kendi kafana göre takıl giydiğinde rahat hissettiğin kıyafetleri tercih et
Birde ki lgbt bireylerini anlatır gibi. İki harika ama mevsimi geçti sanki üç ve dört olur
Üniversite öğrencisi olunca pek degişen yok senin tarzina ve zevkine kalmıştır
Üniversite herkesin kendi kafasina göre yaşadığı biyer
Resimdekiler çok hoş arada spor da giy
Ya ben de uniye yeni geçtim. Ne giyecem diye takıntı yapıyordum ama sonra düşündüm vazgeçtim. Kendi tarzını oluştur ve ortama gore değiştirme.
Ilk görseldeki kazak lgbt bayrağı gibi
Olsa ne olur yani
Normal kanka podyuma çıkmayacaksın
3 4 güzel 5 te spor bir üst ile çok güzel durur
Hepsi gayet hoş günlük şeyler ben beğendim
trendyoldan ben seni giydireyim
Düğüne gider gibi derse gelmeseler iyi olur
normal giyimine devam etmeli
İlla Seksi giyinecem diyorsun yani bebeğem 😏
ayakkabının linkini atsana dndnd
Biz mi karar veriyoruz salakça bir soru
Nasıl istiyorlarsa öyle giyinmeliler