Saçına boya değil de kına yakan var mı?

Merhaba arkadaşlar ben ortaokula giderken annem yakmıştı saçıma kına ve herkes rengine bayılıyordu. Gerçi üzerinden 7 sene falan geçmiştir ben siyaha boyattım komple bi ara siyah çok modaydı diye ama bu aralar çok skldm siyahtan ve kuaförlerde acını açmadan yapamayız dediler. Saç açmakta çok yıpratıyor saçı. Annemde gel yine küçüklüğündeki gibi kına yakayım saçına dedi bende tamam dedim ve yaptı :)

Saçlarım koyu kestane oldu ama güneşte acaip parlıyor bu gün güneş vardı şansıma güzel görünüyordu vede şans mıdır bilmem ama hepsi köyü kestane olmadı. Siyah ve köyü kestane karışımı. Bende beyaz tenliyim normalde vede inanın ssaçlarım zaten gürdü ama kınadan sonra daha ayrı bi yumuşaklık parlaklık ve grluk geldi. Saçlarımda kırıklar çok olduğundan düzleştirsemde hemen uçları kötü oluyordu ama bu kına çok iyi geldi. Gerçi ilk iki gün çok iğrenç koktu evden çıkmadım ve gece saçımda kınayla yattım çok zorlandım gece 5de uyandım kalktım yıkadim. Sizlerin görüşü ne kına hakkında. Biliyorum kokuu iğrenç diyeceksiniz ama iki güne geçiyor
Saçına boya değil de kına yakan var mı?