Kirli
Temiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ya işte devir böyle biz zamanında kirli sakal bırakırdık kızlar one öyle ya öperken batar hep sakallı erkeği hiç sevmem biraz bakımlı olun diyerek bizi terslerdi şimdi ise sakalı kesiyoruz kızlar o ne öyle ya erkek dediğin sakallı olur yok kirli sakallı erkeğe bayılırım filan fistanlar türedi... bu değişime kafa tutan tek şey ise her kestiğimde dahada gür çıkan sakallarım oldu
Kadınlar kirli sakala bayılıyorlar ama eminim ki bir.oğu neden bayıldığını bilmiyor. Moda öyle diye hepsi öyle söylüyorlar.
link bunun gibi.
Temiz :D link
Cevap
38Cevap
Bazı erkeklere kirli sakal yakışıyor. Sakalsız tüysüz tavuğa benziyorlar. Ama kimisinide sakal çok yaşlı olgun gösteriyor bebek gibi olmasını tercih ediyorum.
Kirli sakaldan kastın 2 ay yıkanmamış sakal değildir umarım :P Bazıları yanlış anlıyor bitli bitli geziyorlar, Arkadaşlar hiçbiriniz Sultan Süleyman değilsiniz olmayacaksınızda çabalamayın :D
link
bunu tercih eden varmıdır acaba :P
tabiki temiz yüz ama bazılarına kirli öyle bir yakışıyoki link gibii tüm temizleri döver :)
baya sakal olmuş bu kirlisi mi kalmış.
Temiz surat dedim.
Şu sıralar prezantabl giyinimli, saçlarını yana taramış ve elinde çantası. Of, of, of...
Jakamen giyiniyorsa, gelsin basayım nikahı!
Şimdi öyle dedin ya,herkes benzemeye çalışıp kapına gelebilir. :)
kirli sakal tamda böyle bir saçla link
sakal tiple alakalı bir durum. yüzün parlaksa, ya da bebeksi bir tipin varsa on numara gidiyor. aksi taktirde kötü görünüyor. direkt maganda gibi oluyorsun.
orlondo bloom köse olduğu için böyle bırakıyor sakalıı fazla seçeneği yok yani :) milletde bunu moda sanıyo
esmersen kirli sakar ama eger sarışın ya da kumral isen temiz sakL
link kirliii sakaaaaal <3
Önceden hep kirli sakal bırakırdım çalışmaya başladığımdan beri her gün traş oluyorum ve artık okadar alıştımki tatilde kirli sakal bıraktığımda kendimi garip hissediyorum.
Bu hiç fena değil link
Kirli sakal tabii kii.Türk erkeği dediğin sakallı olur.
nasıl yakışıyorsa örneğin brad pitt ile tom cruıse a kirli sakal hiç yakışmıyor..
Şu şekil: link
kirli sakal :) temiz yüz ne öyle yaa nefret ediyrm :)
Yüze göre değişiyor tabi ama çoğu erkeğe kirli sakal yakışıyor.
valla ben köse olsun isterim ama nedense köse olan erkek sayılmaz tarzında şeyler duyuyorum hep sakallı sevmem aşağıda biri ''Bebek poposu gibi olacağına, kirli sakal olsun.'' benimki bebek poposu olsun valla :D
kız arkadaşım demişti, esmersen yuvarlak suratın varsa ufak her kadın istemesede döner kirli sakallıya bakarmış.
temiz yüz tercihimdir kirli sakal herkese yakışmıyor ayrıca..
Adam akıllı sakalım çıksın yeter :D saka bır yana boylede fena degılım :D
Genel bir cevabı yok. Kişiden kişiye değişir. Ben sakalsız hayatta gezmem mesela :)
sakal sakal dedıler sabahtan aksama jılet vurduk daha yenı cıktı.sımdı cıkıp sakalsız dıyorsa onun ebesını..:D
Kirli sakal gibisi var mı :) temiz yüzde çocuk gibi oluyorum ama kirli sakal bırakınca ayrı bir havam oluyor :D
kişiye göre değişiyor ama bana kimi yakışıyor kimi yakışmıyor diyor karar veremedim doğrusu.. :)
kimisine kirli sakal,kimisine temiz yüz yakışıyo
bense ikisini de begenebiliyorum
Kirli sakal bir erkeğin vazgeçilmezidir, tabi yakıştırabilene ...
Sakal bırakmam.Genelde keserim.Rüzgarın suratıma değmesi güzel hisdir. :
Bazen geç keserim o kadar. :D
Buyursunlar:)
İş gereği mecbur artık temiz sakal :)
Yoksa kirli sakal daha iyi tabi.
tüyler yumuşaksa kirli sakal olabilir yoksa batıyo tahriş ediyo.
Kirli sakal gibisi var mı... Daha olgun gösteriyor, temiz surat ise daha çocuksu
sakal makal yok bizde.meslek gereği sakal uzatamıyoruz..
Çalışan napsın :D
sanki babamızın işinde çalışıyoruz
adam sinek kaydı takım elbise şart diyor
sultan süleyman sakalı olmadıgı sürece sorun yok,malkocoglu bıyıgı da olabilir :p
bazen kirli bazen kirsiz gamzede olunca ayrı havam oluyor :D
kirli sakal daha iyi ama tabi kişiye göre değişiyor
Temiz Yüzzz .
kirli sakalı çok zor begenırm bır erkekte harbı yakısması gerek benım tercıhım temız yuz :)
kirli sakal ile pis sakalın arasındaki herneyse odur bnce:)) askerden sonra hiç jilet vurmadım surata vurmmda
kirli sakaldan ziyade uzun favorimdir. kısa görüldüğü nadirdir bende.
Kirli sakal ,temiz yürek.
en iyi cevap
Kirli sakal aslında kirliden biraz daha uzun sakal oluyor tercihim.
Sakal konusunda genelleme yapmak olmuyor yakışan var yakışmayan var , taşıyabilen var taşıyamayan var ;)
kirli sakaldan nefret ederim :P
:))
Bence kesinlikle kirli sakaal
Kirli sakalı severim.
Bebek poposu gibi olacağına, kirli sakal olsun.
kirli sakal bide gamzesi varsaaaaa... :)
Kesin linklerdeki elemanlara göre oy verdiler :))
kişiden kişiye değişiyor
Johan Hegg sakalı istiyorum.
Kirli sakal daha erkeksi temiz yüz daha cocuksu
iki türlüde çok seksiyimdir <3
:D Hanzo gibi olmayan kirli dedim ben
Temiz yüz hafif bir öpücük konduracak kadar .
Sakal cikmio diye ölelim mi arkadaş !
temiz sakal
kirli yüz
Sinek kaydı her zaman
temiz yüz daha çekicidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar